Hlavní obsah

Slavní partneři? Monika Marešová i Tamara Klusová

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jít na večeři, do kina, jet na dovolenou nebo si dát na ulici pusu? Pro většinu lidí normální věc. Když ale randíte se známou osobností, už to tak snadné není, protože prostě nejste žádný anonymní pár. Někomu to vadí, jiní se v nezvyklé situaci naučili chodit. Kdo se i díky vztahu s celebritou proslavil?

Článek

Proslavit se v showbyznysu zní lákavě. Aby ne, všichni vás obdivují, patří vám titulní strany časopisů, jste zvaní na exkluzivní party... Jenže si taky můžete nechat zdát o soukromí a není lehké navázat normální partnerský vztah. Slavné osobnosti nikdy neví, zda jde potenciálnímu partnerovi o ně samotné, nebo o přiživení se na jejich slávě.

Ale těžké je to i pro druhou stranu. Těm, kteří se začnou objevovat po boku známé osobnosti, se okamžitě začne podsouvat, že se chtějí zviditelnit. Denně se o nich píše, na sociálních sítích je hodnotí úplně cizí lidé. Mají se schovat za tmavé brýle, nebo se otevřít?

Kdo se dostal do povědomí veřejnosti jako „partner“? Někteří byli úspěšní dávno předtím, ale až díky mediálně známé lásce se na očích veřejnosti začali objevovat pravidelně.

Monika Marešová (40)

Poznali se v roce 2015 na svatbě dvou kluků, jak zpívá její manžel v písničce, kterou svému „Avíkovi“ složil. V současné době se těší na miminko a celé Česko s nimi. Leoš Mareš (45) nechává totiž fanoušky nahlédnout do svého soukromí, a ti mají rádi humor a pohotovost jeho i jeho ženy. Ta si na sociální síti našla svoji decentní cestu, a přestože ji sledují sta tisíce lidí, které oslovil její módní vkus nebo zdravý životní styl, nebylo to pro ni zpočátku lehké. Fanoušci slavného moderátora uměli být v komentářích i pěkně protivní. Bývala módní redaktorkou, dnes je úspěšnou influencerkou.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2018 si během skromné svatby řekli ano a v příštím roce se stanou rodičiFoto: Profimedia.cz

Michal Hrdlička (33)

Sportovní moderátor platil vždy za televizního sympaťáka. Ale až když se dal dohromady s princeznou TV Nova, Lucií Borhyovou (43), začala se o něj veřejnost zajímat výrazně víc a hodně se řešil i jejich věkový rozdíl. Čekalo se na svatbu, ale nejdřív se jim narodila dcera Linda (7).

Jejich rozchod byl překvapivý, a když se navíc zjistilo, že měl svou partnerku podvádět, stal se na čas zloduchem. Posléze začal chodit s celosvětově úspěšnou tenistkou Karolínou Plíškovou (29) a začalo se o něm psát jako o lovci úspěšných žen. Oni dva si ovšem ze zlých řečí nic nedělali a dnes jsou již manželé. Tenistce se po jeho boku stále daří a on pracuje ve fotbalové redakci 02 TV a má PR agenturu zastupující sportovce.

Foto: Profimedia.cz

V minulosti prý rád proháněl děvčata a i vztah s Karolínou ohrozil divokou pařbou ve Varech. Partnerka mu tehdy odpustilaFoto: Profimedia.cz

Ondřej Koptík (36)

Když herečka Hana Gregorová (69) ovdověla (její muž Radoslav Brzobohatý zemřel v roce 2012), nikdo asi nečekal, že bude už do konce života sama. I když bylo jasné, že pochovala životní lásku. Ale když se začala objevovat po boku výrazně mladšího partnera, obchodního zástupce Ondřeje Koptíka, veřejnost zpozorněla. On se navíc bleskům fotoaparátů nevyhýbal a rád dával i rozhovory. Poté, co se s ním herečka rozešla, sdílel na sociálních sítích velice intimní básně a vyznání.

Zdálo se, že není šance na návrat, opak byl ale pravdou. Dnes spolu žijí v Maďarsku, kde Hana Gregorová koupila dům.

Foto: Profimedia.cz

Už před lety se zasnoubili, ale na svatbu zatím nedošloFoto: Profimedia.cz

Ornella Koktová (28)

Poprvé se její jméno objevilo v bulváru v roce 2012, když se na filmovém festivalu ve Varech ukázalo, že je milenkou manžela moderátorky Gabriely Partyšové (43), podnikatele Josefa Kokty (64). A navíc těhotnou milenkou. Začala mediální přestřelka, kdy zejména Ornella se svou matkou Monikou hojně dodávaly informace bulváru. Svou šanci nepropásla, s rodinou se dokonce objevila v televizní reality show Štiky. Dnes jsou s Josefem Koktou manželé, mají tři děti a ona jejich život ráda sdílí na Instagramu, kde ji sleduje skoro 70 tisíc lidí.

Foto: Profimedia.cz

Nejdřív se zdálo, že to Josef Kokta s mladou ženou nemyslí vážně, ale dnes jsou spokojená rodinaFoto: Profimedia.cz

Lela Ceterová (32)

Slovenská playmate se se zápasníkem Karlosem „Terminátorem“ Vémolou (36) seznámila díky sociálním sítím. Milovnice krátkých sukní, hlubokých výstřihů a vysokých podpatků je prý přesně typ ženy, který se extravagantnímu a sebevědomému bojovníkovi líbí. Brzy si vybudovala na Instagramu vlastní početnou fanouškovskou základnu a začala se živit jako influencerka. S partnerem mají za sebou i mediálně propíraný rozchod, ale ona mu odpustila nevěry a nedávno se stali již dvojnásobnými rodiči, k dceři Lili (1) přibyl syn Rocky.

Foto: Profimedia.cz

Tatínek u porodu syna bohužel být nemohl, on i Lela totiž krátce předtím onemocněli covidemFoto: Profimedia.cz

Tamara Klusová (33)

Manželka populárního zpěváka a herce Tomáše Kluse (35) a trojnásobná maminka se sama věnuje zpěvu (zúčastnila se např. soutěže Hlas Česko Slovenska 2012), ale je i velmi aktivní na sociálních sítích, kde často píše mimo jiné o mateřství, výchově dětí apod. Svůj vliv využívá i k charitativní činnosti, napsala Knihu života a nyní vydává knihu bajek O všech zvířatech.

Jejich vztah zajímal média vždy, řešilo se, že jej přebrala kamarádce, i jeho přiznané nevěry. Oni svou popularitu ale využívají například k propagaci lokálních umělců a neváhají otevírat zásadní společenská témata a vyjadřovat se k politice.

Foto: Profimedia.cz

I když původně neplánovali děti tak brzy po sobě, dnes jsou za svoji smečku rádi (na snímku se synem Alfrédem a dcerou Josefínou, chybí dcera Jenovéfa)Foto: Profimedia.cz

Lilia Khousnoutdinova (33)

Okolo matematika a reformátora Karla Janečka (48) je poslední roky rušno. Věnuje se filantropii, vyvíjí volební systém a vyjadřuje se k aktuálním tématům. A zároveň sdílí i své partnerské peripetie.

Jeho partnerkou je Lilia Khousnoutdinova, která stojí mimo jiné za projektem Žena v zenu, podporuje porodní asistentky a píše o svému milovanému Bhútánu. Aktivní byla už před vztahem s miliardářem Karlem Janečkem, ale jejich bouřlivé začátky bulváru neunikly a ona se stala veřejně známou osobou, což jí také pomohlo zviditelnit její projekty.

Foto: Profimedia.cz

Dohromady mají šest dětí, společně mají dceru Isabelu a syna Karla George. Lilia je zastánkyní porodů doma nebo v porodních domechFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám