Hlavní obsah

Nejromantičtější momenty z červeného koberce: Páry, které jsou na své pocity opravdu pyšné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červený koberec, kam se chodí celebrity ukazovat, nebývá kvůli záplavě fotografů a dalších lidí zrovna romantickým místem. Tyto dvojice si ovšem čas na láskyplná gesta umí udělat všude. Tohle jsou nejsladší momenty z červeného koberce.

Článek

Hlazení těhotenského bříška, zamilované pohledy i polibky. Celebrity chodí na červené koberce předvádět nejen své honosné róby, ale také svoji lásku či přátelství na život a na smrt.

Jennifer Lopez (53) a Ben Affleck (49)

Pár sice tvořili už v letech 2002 až 2004, ale k oltáři to nakonec nedotáhli. Po loňském znovuobnovení vztahu spolu poprvé vyrazili na červený koberec u příležitosti filmové premiéry v rámci festivalu v Benátkách. Zpěvačka se na tento velkolepý moment připravila a zvolila sexy bílé šaty s hlubokým dekoltem. Není tak divu, že z ní její přítel nemohl spustit oči ani ruce. Dotek střídal dotek, polibek střídal polibek a fanoušci páru Bennifer byli naprosto u vytržení.

A že je jejich láska opravdu tak žhavá, dokázali minulou sobotu, kdy si řekli své ano při tajném obřadu v Las Vegas.

Foto: Profimedia.cz

Herec svou vyvolenou něžně líbal do vlasů a do ouška jí šeptal sladké nesmyslyFoto: Profimedia.cz

Adriana Lima (41) a Andre Lemmers III. (41)

Jednou z hvězd letošního filmového festivalu v Cannes byla i slavná topmodelka. Pozornost na sebe poutala hlavně těhotenským bříškem, ve kterém se zatím schovává její třetí potomek a které se rozhodla neskrývat, ale dát světu na odiv prostřednictvím odvážných šatů. Po jejím boku stál její partner, filmový producent, a každou chvíli jí bříško něžně hladil.

Foto: Profimedia.cz

Je vidět, že manželé se miminka nemohou dočkatFoto: Profimedia.cz

Emilie Livingston (39) a Jeff Goldblum (69)

Líbačky na červeném koberci se netýkají jen mladší generace. Americký herec se v roce 2018 na premiéře filmu Žena (2017) nemohl odtrhnout od ženy svého života a ukázal, že mezi ním a tanečnicí to i osm let po svatbě pořádně jiskří. A není divu, když ho v tu chvíli sváděla v minišatech ve stylu negližé, pod kterými neměla podprsenku a prosvítaly jí černé kalhotky.

Foto: Profimedia.cz

Erotické dusno mezi těmito dvěma by se dalo krájetFoto: Profimedia.cz

Kate Winslet (46) a Leonardo DiCaprio (47)

Nevěříte, že může fungovat přátelství mezi mužem a ženou? Hvězdy filmu Titanic (1997) vás potom vyvedou z omylu. Přestože spolu představitelé Rose a Jacka nechodí, ona je jeho největší fanynkou a on jejím největším fanouškem. Přátelství je spojuje už dlouhá léta a Leonardo dokonce Kate v roce 2012 svědčil na její třetí svatbě. Když herec v roce 2016 konečně po dlouhých letech čekání plných skvělých výkonů získal svého prvního Oscara, Kate Winslet byla nadšením bez sebe. Nejenže ho na udílení pevně objala, ale také od ní dostal pořádný polibek.

Foto: Profimedia.cz

Kate se radovala, skoro jako by sama vyhrálaFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (34) a Ryan Reynolds (45)

Herecká dvojice, která vychovává tři děti, patří k nejstabilnějším párům Hollywoodu. Snad na každém červeném koberci, na kterém se objeví, si gesty, dotyky a polibky vyjadřují vzájemnou náklonnost. A výjimkou nebylo ani letošní Met Gala. Nejenže americký herec své ženě jako pravý gentleman pomáhal do schodů, ale když se v průběhu večera její rafinovaná róba změnila z modré na bronzovou, kamery zachytily, jak na svou manželku obdivně hledí. Z její krásy mu doslova spadla brada.

Foto: Profimedia.cz

Blake Lively se postarala o nejdramatičtější okamžik letošního Met Gala a obdivně na ní hleděl nejen její manželFoto: Profimedia.cz

Alvina Stewart (51) a Anthony Anderson (51)

Jako rytíř v lesklé zbroji neváhal přispěchat své ženě, se kterou je v manželství od roku 1999, na pomoc americký herec. Když ji v roce 2018 na červeném koberci u příležitosti udílení cen SAG potrápil střevíček, herec se ohnul k zemi a nepříjemnou situaci během několika vteřin vyřešil. Nezapomněl u toho ovšem zapózovat fotografům, aby všichni viděli, že i po tolika společných letech se své ženě vrhá k nohám. Pár letos nicméně ohlásil, že s jejich společným soužitím je konec.

Foto: Profimedia.cz

Zavaž mi střevíček!Foto: Profimedia.cz

Annika Backes (25) a DJ Tiësto (53)

S projevy lásky a něžnostmi na veřejnosti nemá problém ani nizozemský DJ, který se svou o více než čtvrt století mladší manželkou očekává druhého potomka. Společně si v dubnu vyrazili na vyhlášení hudebních cen Grammy a během pózování jí láskyplně hladil a také líbal v té době ještě poměrně malé těhotenské bříško. Pár také prozradil, že k holčičce přibude chlapeček.

Foto: Profimedia.cz

DJ si se synem povídá, i když je ještě v bříškuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám