Hlavní obsah

Mohli by si být dvojníky! Slavné osobnosti, které si jejich fanoušci často pletou s někým jiným

Foto: DFree, Tinseltown - Shutterstock.com

Foto: DFree, Tinseltown - Shutterstock.com

Reklama

Celebrit je hodně, a tak je někdy těžké se v nich orientovat. Zvlášť když jsou si někteří jedinci dost podobní. Kteří slavní jsou častěji než jiní považovaní za svou kolegyni či kolegu?

Článek

Známé osobnosti jsou pod drobnohledem, ale některým z nich se častěji než jiným stává, že si je lidé pletou. Někdy je to částečně vysvětlitelné vzhledovými podobnostmi, ale nad některými záměnami zůstává rozum stát.

Keira Knightley a Natalie Portman

Obě většinou nosí tmavší vlasy a mohou se pochlubit štíhlou postavou. Přestože jako dvojčata nevypadají, a Keira Knightley je Britka a Natalie Portman má izraelsko-americké kořeny, lidé si je často pletou. Hlavně Keiru prý mnohdy pronásledují po letišti a volají na ni Natalie. Herečce se ovšem stalo i to, že ji fanoušci považovali za Kate Winslet. Nebo ji žádali, ať pozdravuje Daniela Craiga, protože se domnívali, že je jeho manželka Rachel Weisz.

Foto: SD Mack, Tinseltown - Shutterstock.com, Shutterstock.com

Zleva Keira Knightley a Natalie PortmanFoto: SD Mack, Tinseltown - Shutterstock.com, Shutterstock.com

Amy Adams a Isla Fisher

Lidé si pletou i tyto dvě slavné zrzky – o půl roku starší americkou herečku Amy Adams a její australskou kolegyni. Zkušenost s tím má hlavně Isla Fisher (mimochodem manželka Borata), která to ale nebere špatně a rozhodně kvůli tomu není uražená. V rozhovoru uvedla, že toto nedorozumění považuje za obrovský kompliment, protože Amy je nádherná. Někdy ji to ale přivádí do trochu trapných situací. Zmínila například tu, kdy jí zpěvačka Lady Gaga pogratulovala k výkonu ve filmu Špinavý trik (2013). Ona v něm ale nehrála.

Foto: Featureflash Photo Agency, DFee - Shutterstock.com

Zleva Amy Adams a Isla FisherFoto: Featureflash Photo Agency, DFee - Shutterstock.com

Jaromír Nosek a Tomáš Zástěra

Český herec Jaromír Nosek, známý například ze seriálu Vyprávěj (2009–2013) nebo z komedie Účastníci zájezdu (2006), prozradil, že ho lidé už roky zaměňují za českého o dva roky mladšího moderátora, čemuž se oba společně smějí. Kromě strniště, které si oba udržují, je spojuje také účast v reality show. Zatímco Jaromír Nosek se objevil ve Výměně manželek, Tomáš Zástěra bojoval v soutěži Survivor Česko & Slovensko 2022.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Jaromír Nosek a Tomáš ZástěraFoto: Profimedia.cz

Roman Štabrňák a Xindl X

A máme tu další záměnu, ke které dochází v českých luzích a hájích. Romana Štabrňáka, představitele Vilíka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005–dosud), prý lidé často považují za českého písničkáře, který má na kontě například písničku Růžový brejle. Herec uvedl, že on podobnost nevidí. Xindl X je prý menší a má víc vlasů, když ho ale někdo v domnění, že jde o zpěváka, poprosí o autogram, podepíše se mu jménem Xindla X. Jemu to prý nic neudělá a dotyčný má radost.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Roman Štabrňák a Xindl XFoto: Profimedia.cz

Andrea Kabická a Gabriela Lašková

Věkově to sedí a to je možná jeden z důvodů, proč si lidé tyto dvě tmavovlásky pletou. Andrea Kabická působí jako modelka a v roce 2011 byla finalistkou České Miss. Druhá z dam o dva roky později soutěž Česká Miss vyhrála a do povědomí veřejnosti se zapsala hlavně jako moderátorka zpráv. Pro Andreu to bylo nejhorší právě v době po vítězství její kolegyně. Lidé si ji na ulici neustále pletli a pokřikovali na ni Gábino. Modelka to zpočátku nevyvracela, protože se nechtěla s nikým dohadovat, pak ji to ale začalo štvát. Zvlášť když ona sama podobu s kolegyní nevidí.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Andrea Kabická a Gabriela LaškováFoto: Profimedia.cz

Courteney Cox a Caitlyn Jenner

Tak tahle záměna asi moc nepotěší a sebevědomí nezvedne. Která žena by chtěla být přirovnávána k o čtrnáct let starší transgender celebritě, která v pokročilém věku podstoupila změnu pohlaví? Americké herečce známé ze seriálu Přátelé (1994–2004) se to ovšem stalo a může si za to částečně sama, protože to jednu dobu opravdu přehnala s estetickými zákroky. Courteney Cox to ale vzala sportovně a fotku, která obě ženy srovnávala, okomentovala: Dobře, vidím to tam.

Foto: DFree, Tinseltown - Shutterstock.com

Zleva Courteney Cox a Caitlyn JennerFoto: DFree, Tinseltown - Shutterstock.com

Reklama

Načítám