Hlavní obsah

Milovník žen a dekoltů Felix Slováček slaví 80. Tohle jsou ženy jeho života!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože je na poli hudby už tak trochu žijící legenda, poslední roky plní stránky bulváru – především kvůli svým milostným eskapádám. Energie a životní elán Felixi Slováčkovi, který dnes slaví 80. narozeniny, rozhodně nechybí. Nedokáže být v klidu, a nejen když má v ruce saxofon, ale také téměř kdykoli se v jeho blízkosti objeví atraktivní žena.

Článek

Je hudební multitalent – hraje na saxofon a klarinet, diriguje a skládá. Poradí si s repertoárem z oblasti vážné hudby, jazzu, ale umí to rozjet i s peckami z ranku populární hudby.

Felix Slováček je prostě muzikant s velkým M, koneckonců býval členem legendárního Orchestru Karla Vlacha, letitým sólistou Orchestru Ladislava Štaidla a dnes šéfuje vlastnímu Big Bandu. Vystupoval s předními českými umělci v čele s Karlem Gottem a ani dnes, i když slaví 80. narozeniny, chvilku neposedí. Jako každý správný milovník hudby, života a žen!

První žena Alena Renée Wevelsiepová

Foto: Kundrát / CNC / Profimedia

Na krásné ženy si Slováček vždy potrpěl a jeho první manželka nebyla výjimkaFoto: Kundrát / CNC / Profimedia

Krásná blondýna patřila ve své době k nejúspěšnějším manekýnkám, její srdce ale získal Felix Slováček. Ti dva se vzali a za svědka Renée nešel nikdo jiný než sám Karel Gott!

Manželství ale nedopadlo dobře, Felix Slováček se totiž zakoukal do uhrančivé Dagmar Patrasové a právě k ní od své ženy odešel. Tři roky se pak táhl rozvod, ale nakonec byl z muzikanta zase svobodný muž. Dlouho mu to nevydrželo a v podstatě hned po rozvodu nakráčel k oltáři s Patrasovou.

Ani jeho exmanželka ale na lásku nezanevřela a znovu se vdala, a to za německého továrníka Wilhelma Wevelsiepa, který v roce 2015 zemřel.

Osudová žena Dagmar Patrasová

Foto: Kundrát / CNC / Profimedia

S Dagmar Patrasovou je Slováček ženatý 40 letFoto: Kundrát / CNC / Profimedia

I když bulvár nečtete a o drby ze světa slavných se nezajímáte, nemohlo vám jednoduše uniknout, že poslední roky je vztah Felixe Slováčka a jeho manželky Dagmar Patrasové velmi kulantně řečeno komplikovaný.

Slováček má totiž velkou slabost pro ženy a jejich společný život se vždy nesl v duchu muzikantových záletů. Láska k ženám ho navíc ani s věkem neopouští, zato ostražitost a snaha nevěry tutlat ano. Svůj poslední poměr s o 40 let mladší (a dnes už i bývalou) milenkou Lucií Gelemovou ani neskrýval a svoji Dádu podváděl zcela veřejně. A nutno říct, že ani Patrasová situaci neustála se ctí, na adresu manželka i jeho milenky nešetřila veřejnými urážkami, navíc si všichni tři účty vyřizovali až příliš často přes média.

I tak je ale Dagmar Patrasová Slováčkovou osudovou ženou, koneckonců mají spolu dvě děti a víc jak 40 let společného života, který jen tak nevymažete. A tak se milenky u Slováčka sice střídají, ale Dáda zůstává!

Dcery René a Anička

Foto: David Kundrát/Czech News Center / CNC / Profimedia

Se starší dcerou se Slováček roky nestýkal, ale vztah se jim podařilo znovu vybudovatFoto: David Kundrát/Czech News Center / CNC / Profimedia

Když je řeč o ženách Slováčkova života, nesmíme samozřejmě vynechat jeho dcery. Z prvního manželství má dceru René, s níž ale donedávna příliš dobré vztahy neměl. Zhruba od sedmi let se s ní nestýkal a i ona se nechala v dospělosti slyšet, že za otce pokládá spíš druhého manžela své matky než Felixe. Nakonec se ale před několika lety znovu viděli, začali svůj vztah vzájemně budovat a rozhodně se to povedlo. René, která se věnuje dabingu, se sice fotografům a zájmu novinářů spíš vyhýbá, ale čas od času se překoná a objeví se na veřejných akcích se svým otcem.

Foto: Profimedia.cz

Dceru Annu má Slováček z druhého manželství s Dagmar PatrasovouFoto: Profimedia.cz

S Dagmar Patrasovou má syna Felixe, ale protože je řeč o ženách, zaměříme se na dceru Annu – herečku a zpěvačku. Anička je statečná žena, musela se poprat s rakovinou prsu, zvládla chemoterapii i operaci. O nemoci veřejně mluvila, zvyšovala tím o ní povědomí a motivovala ženy k řádné prevenci.

Nejslavnější milenka: Lucie Gelemová

Přestože je o 40 let mladší, i ona podlehla jeho kouzlu a sedm let byla jeho oficiální milenkou. Výtvarnice Lucie Gelemová je nejznámější bokovka Felixe Slováčka.

A že to byl vztah bouřlivý! Chodili spolu na nejrůznější veřejné společenské události, sociální sítě zásobovali svými zamilovanými snímky, zatímco zhrzená Dagmar Patrasová chrlila do médií urážky jak na adresu svého muže, tak na adresu jeho mladé přítelkyně. A když se Felix s Lucií rozcházeli? Ani to se neobešlo bez dramatu, Slováček ji narychlo vystěhovával z bytu, který platil, a ona na něj povolávala právníky. Ale nakonec se vše srovnalo a dnes jsou z nich prý dobří přátelé.

Reklama

Načítám