Hlavní obsah

Sexy Radka Třeštíková se toho nebála. Na premiéře seriálu o závislostech ukázala víc, než se sluší!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském kině Světozor měl včera večer premiéru nový český seriál Adikts. Šestidílná série o studentech závislostí přilákala mimo jiné i Radku Třeštíkovou, kamarádku režiséra Adama Sedláka. Spisovatelka na sebe opět strhla veškerou pozornost.

Článek

Už ode dneška můžete na iVysílání České televize zhlédnout šestidílný seriál Adikts o pětici studentů adiktologie (věda o závislostech), kteří se v rámci studia rozhodnou pro experiment: vzít si drogy, které by mohly na chvilku vyřešit jejich problémy. „Je to mladý seriál pro mladé publikum, který se zaměřuje na téma závislostí. Má převážně bavit a být určitým katalyzátorem tématu drog do společnosti. Zároveň má ale určitý preventivní přesah,“ vysvětlil režisér projektu Adam Sedlák.

Byla středem pozornosti

Sedlák, který byl nominovaný na Českého lva za film BANGER., ale paradoxně nebyl hlavní hvězdou slavnostního večera. Kromě herců a tvůrců, kteří se na tvorbě seriálu podíleli, byla mezi pozvanými i režisérova kamarádka Radka Třeštíková. Ta přišla do pražského Světozoru v dobré víře podpořit seriál i přítele. Zvolila k tomu model z dílny módního návrháře Tomáše Němce, který se opět dočkal řady nelichotivých komentářů. Asi to ale není nic, z čeho by si spisovatelka dělala hlavu, protože na podobné excesy už je zvyklá.

Prokázala režisérovi službu

Jak už jsme u Radky zvyklí, s tím, co si o ní kdo myslí, si moc starostí nedělá. Když proto usoudila, že bílý korzet vyčuhující ze společenských kalhot je na premiéru to pravé ořechové, neváhala. Tím, že na sebe strhla veškerou pozornost, kterou by si zasloužili spíše účinkující, prokázala Třeštíková Sedlákovi vlastně ohromnou službu. Seriál Adikts se, i díky ní a jejímu vyzývavému outfitu, dostane do povědomí mnohem větší skupiny lidí, než kdyby se premiéra obešla bez takové mediální pozornosti.

Seriál s přesahem

V seriálu se objeví mnoho nových tváří, ale setkáme se například i se zpěvačkou Lenkou Dusilovou, pro niž je role profesorky hereckým debutem. Adikts je součástí širší osvětové kampaně, ČT1 ho zařadí do programu od 24. ledna a ČT2 k němu připravila doprovodný šestidílný dokumentární cyklus Česko na drogách režiséra Iva Bystřičana, který bude mít premiéru o den dříve.

Načítám