Hlavní obsah

Slavné fešáky z filmu byste nepoznali: Na ulici vypadají jako bezdomovci

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známe je z filmového plátna jako charismatické, sexy a okouzlující hrdiny, ale na ulici bychom je stěží poznali. Řeč je o slavných hercích, kteří zestárli a nemají potřebu o sebe moc pečovat. A tak je paparazzi zachytili v rozpoložení, kdy vypadají jako bezdomovci.

Článek

Říká se, že muži zrají jako víno a lehce prošedivělé skráně i zarostlé strniště jsou sexy. Možná ano, ale i to má své meze. Nikdo nemládne a jednou zestárneme všichni. I ti slavní a úspěšní, kteří nás kdysi svým vzhledem a charismatem okouzlovali. Kdo z herců vypadá v poslední době jako bezdomovec?

Nick Nolte (82)

Americký herec Nick Nolte byl v 60. letech divadelní hvězdou a v 70. až 90. letech zářil ve filmu. Za role ve snímcích Pán přílivu (1991) a Utrpení (1998) byl nominován na Oscara. Vzhledem k tomu, že měří přes 185 cm, se živil také jako model a jeho herecká kariéra přispěla k tomu, že se z něj stal sexsymbol. Ne nadarmo ho v roce 1992 magazín People označil za nepřitažlivějšího muže planety. Jeho životní křivka však nestoupala vždy k výšinám a Nicka provázely v jeho kariéře i průšvihy v podobě drog a alkoholu a šlo to s ním z kopce. Závislost na alkoholu, ze které se několikrát léčil, z něj udělala zoufalce a dokonce se třikrát rozvedl.

Foto: Profimedia.cz

Nick Nolte v roce 1978 a nyníFoto: Profimedia.cz

Matthew Perry (53)

K alkoholismu a drogám se přiznal i slavný herec z oblíbeného legendárního seriálu Přátelé Matthew Perry, který si střihl roli vždy pohotového a pohledného humoristy Chandlera. A ač by se mohlo zdát, že role mu přinesla slávu a peníze, svět slávy ho položil také na dno. O svých démonech vydal loni autobiografii a nyní slaví dva roky, kdy je střízlivý. Odrazit se zpět ode dna prý třiapadesátiletému herci pomohla jeho herecká kolegyně Jennifer Aniston. Držme mu tedy palce, aby mu to vydrželo.

Foto: Profimedia.cz

V 90. letech býval Chandler idolem dívčích srdcí, nyní se na jeho zanedbaném zevnějšku projevily jeho závislostiFoto: Profimedia.cz

Jack Nicholson (86)

V posledních letech se stáhl do ústraní. Podle přátel prý příliš nekomunikuje se svým okolím a stal se z něj vlk samotář, což je vidět i na fotce z dubna, kdy ho hledáček fotoaparátu zachytil v teplácích a v neupraveném stavu na terase jeho soukromého sídla v Beverly Hills. Po jeho hvězdné a dlouhé kariéře, kdy ztvárnil nezapomenutelné role v legendárních filmech jako Přelet nad kukaččím hnízdem, Lepší už to nebude, Cena za něžnost nebo Čarodějky z Eastwicku, má na důchod i vyčerpání nárok. I přesto zůstane v našich očích lamačem ženských srdcí a živelným bonvivánem s lišáckým úsměvem.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z nejlepších herců všech dob Jack Nicholson v roce 1960 a v dubnu letošního rokuFoto: Profimedia.cz

Mel Gibson (67)

Úspěšný herec mnoha tváří, držitel dvou Oscarů z roku 1995 za nejlepší režii i film Statečné srdce, scenárista a režisér Mel Gibson byl vždy seladon s modrýma uhrančivýma očima a vypracovanou postavou a nedal spát mnoha ženám. Jeho role byly výrazné a nezapomenutelné a nejednomu divákovi u nich často ukápla i slza. Bohužel i on si procházel různými eskapádami a v roce 2006 ho zatkli za jízdu v opilosti. Svou image si v průběhu času navíc u mnohých dost pošramotil svými rasistickými výroky a homofobními názory. V poslední době ho na ulici potkáte zarostlého a neupraveného.

Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson v roce 1980 a na začátku května v MalibuFoto: Profimedia.cz

Joaquin Phoenix (48)

Oscarový herec, který získal Oscara za roli Jokera v roce 2019, je na ulici občas také k nepoznání. Není to ale stářím, ale jeho fyzickými proměnami kvůli rolím. Je známý tím, že dokáže extrémně zhubnout, třeba právě na roli Jokera shodil 23 kilo, nebo naopak přibrat, což absolvoval pro film On se bojí před dvěma roky. V té době jste ho mohli takto zahlédnout, když si vyrazil na večeři se svou partnerkou Rooney Marou, se kterou má syna, jehož pojmenoval po svém zesnulém bratrovi. Jiskra lásky se mezi ním a Rooney zažehla při natáčení filmu Máří Magdaléna v roce 2018.

Foto: Profimedia.cz

Joaquim Phoenix před 23 lety a v roce 2021 s Rooney MarouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám