Hlavní obsah

Dcera Toma Cruise Suri slavila osmnáctiny. Otec ale nedorazil. Jejich vztah je na bodu mrazu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vztah Suri s jejím otcem Tomem Cruisem je zřejmě definitivně v troskách. Zatímco rozvody slavných párů jsou v Hollywoodu na denním pořádku, že by některý z otců své dítě deset let vůbec neviděl, je ojedinělé. Kdo, nebo co za tím stojí?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

V pouhých třech letech byla magazínem Forbes Suri označována za Hollywood’s Hottest Tot (nejžhavější dítě Hollywoodu). Aby ne, její šatník obsahoval ty největší designové klenoty a jejich hodnota se šplhala v přepočtu na víc než 59 milionů korun! Největší poprask Suri vzbudila ve chvíli, kdy ji její rodiče Tom CruiseKatie Holmes dovolili nosit v tak nízkém věku nalakované nehty, rtěnku a dokonce podpatky! „Když se jí to líbí, nebudu jí to zakazovat,“ řekl herec v Oprah show.

Rozmazlovaná dcera Toma Cruise

Když člověk odhlédne od oblečení a luxusních značek, Suri se dostávalo větší péče, než mají potomci v královské rodině. I když má Tom Cruise ještě adoptované dvě děti z manželství s Nicole Kidman, Suri byla vychovávána jako jedináček. V jejich vile pro sebe měla vlastní křídlo vybavené nejmodernějším hudebním systémem a domácím kinem. Nechyběl ani osobní kuchař.

Rozvod rodičů ji zachránil

V roce 2009 byla viděna, jak jí během několikahodinového nákupního šílenství matka nakupuje všechny hračky a oblečení, na které si ukáže. Suri byla veřejností pokládaná za rozmazlenou holčičku. Ona si ale tuto cestu dobrovolně nevybrala. Jistým vysvobozením pro ni byl rozvod rodičů v roce 2012. Po něm se Katie rozhodla držet dceru dál od záře reflektorů a dopřát jí co nejnormálnější dětství.

I když podepsala Holmes po rozvodu dohodu, že se k čemukoli ohledně manželství nebude vyjadřovat, zdroje uvádějí, že všechen luxus byl právě Tomovým výmyslem! Herečce začalo lézt na nervy nejen jeho chování ovlivněné scientologickou církví, ale právě i přebytky, kterými dceru zahrnoval. Chtěla svou dceru chránit. Odstěhovala se do New Yorku, zatímco Tom bydlel v Los Angeles. Styk s dcerou se vytrácel, až zmizel definitivně. Naposledy byl Tom se Suri viděn na hřišti v roce 2014.

Její vztah s otcem už se asi nezmění

Ať už byla domluva mezi Katie Holmes a Tomem Cruisem jakákoli, je pravděpodobné, že v den Suriiných osmnáctých narozenin skončila. Stejně jako to, že Tom bude na dceru platit v přepočtu téměř 96 milionů ročně a platit školné na prestižní univerzitě. Půjde ale ještě jejich vztah obnovit? Podle jednoho ze zdrojů, který se vyjádřil pro MailOnline, o to dospělá dívka nestojí: „Suri už svého otce nezná. Nechodí se dívat na jeho filmy a v jejím životě nehraje žádnou roli.“

Katolická škola

Od Hollywood’s Hottest Tot ušla Suri obrovský kus cesty. Na veřejnosti je viděna jen zřídka, žije mnohem skromnějším způsobem života a Katie ji zapojuje i do domácích prací. „Musí si stlát postel, odnášet nádobí do dřezu a dávat oblečení do špíny,“ prozradila v rozhovoru pro magazín Marie Claire.

Nejdřív se Suri učila doma, poté byla poslána do katolické školy, místo aby navštěvovala scientologickou školu jako její starší nevlastní sourozenci. Její škola měla přísná pravidla a každý čtvrtek musela dívka chodit na mši. Aby napravila co nejvíc škod, trávila Katie i spoustu času ve svém rodném městě Ohio, obklopená svými prarodiči a tetami.

Katie Holmes s dcerou v uprchlickém táboře

V roce 2019 Katie se Suri dobrovolně pracovaly v uprchlickém táboře v Řecku. V té době Katie řekla: „Baví mě pracovat s mou dcerou a naslouchat jejím názorům. Má skvělé nápady, jak můžeme pomáhat.“ Suri, která své osmnáctiny oslavila v New Yorku, zatímco její otec natáčí v Londýně další pokračovaní akčních filmů Mission Impossible, přemýšlí o své budoucnosti. Zvažuje, že půjde na módní vysokou školu v New Yorku, a Katie ji v tom maximálně podporuje.

Načítám