Hlavní obsah

Způsoby, jak udělat sex mnohem zajímavější

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kdy se čtyři ruce sejdou nejrychleji? Když vyklouzne! Nebo když při milování něco bolí. Obojímu se dá předcházet, ba co víc. Existují způsoby, které dělají milostné laškování pohodlnější, rajcovnější a zajímavější. Co se vám bude líbit ze všeho nejvíc? Přetočte se a nechte za sebe promluvit nohy nebo pánev!

Článek

Pro mnoho žen je penetrativní sex, kdy penis jezdí pravidelně dovnitř a ven, nejméně uspokojivý. Během něj si totiž klitorisu všímá málokdo, a to stereotypní zasouvání mužského pohlavního údu do ženského lůna sice je příjemné, ale obvykle k dámskému orgasmu nevede. Tedy pokud ovšem nepoužíváte nějaký z mazaných a super snadných triků, jež dělají sex pestřejší. Určitě si nějaký z nich nesmírně oblíbíte!

Využijte sílu měkoučkých polštářů

Tvrdá podlaha může způsobit otlaky třeba na kolenou a milování na ní také není zrovna příjemné. Máte po ruce polštáře? Výborně. Díky nim si uděláte pohodlí, a když si jedním nebo dvěma vypodložíte pánev, změníte úhel pronikání pyje. Nejcitlivější oblastí je oblast kousek pod vaším bříškem. Proto vyzkoušejte hlavně misionářskou pozici, ale určitě se neomezujte jen na ni. Polštář  či polštáře si vsuňte i pod břicho ve variaci psí pozice na všech čtyřech. Výše položené boky rovná se hlubší průnik.

Neomezujte se na stará známá místa

Barevný podzim je sice za dveřmi, čímž ubude pár možností, kde mít sex, nicméně i tak je pořád z čeho vybírat. Ložnici si nechte na prosinec, teď využijte příjemných teplot a začnete se dráždit na schodech cestou domů, ve výtahu, v autě, ale třeba i v převlékací kabince obchodů… Že je „to“ odvážné a pubertální? V pořádku, jedná se o cílený záměr!

Stačí pár minut škádlení a fantazie se vám rozjede na plné obrátky. Nemusíte hned mít sex, ale povzbudíte svoji kreativitu! Na druhou stranu však neplánovaná rychlovka připomíná spontánní a bezstarostný sex na začátku vztahu. Proto se nebojte odvázat.

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Jste zvyklí se s partnerem dívat do očí? Udělejte změnu a otočte seFoto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Stahujte svaly pánevního dna

Nejsou-li svaly pánevního dna oslabené v důsledku nemoci, obezity, porodu či věku, přinášejí zhýralý užitek pro obě strany. Když je přímo při pohlavním styku stahujete, docílíte silnějšího dráždění (konkrétně se zvyšuje tření penisu), znásobení vzrušení a leckdy i rychlejšího nástupu orgasmu. Co musíte udělat? Jakmile vycítíte, že se váš dlouhodobý partner, s nímž máte vyřešenou antikoncepci, blíží k výbuchu slasti, zatněte svaly a takto v sevření ho nechte vyvrcholit.

Otáčejte se

Milenci si obvykle instinktivně hledí do očí (nebo naopak vůbec, pokud k sobě nemají blízký, hluboký vztah). I s tím se dá experimentovat. Milujete jízdu nahoře? Otočte se k milenci zády a užívejte si předstírané anonymity. Vjemy jsou zcela odlišné. A už jste oba měli orgasmus, byť ten bradavkový, aniž byste nepřivřeli kukadla?

Nechte nohy hrát hlavní roli

Zajímavých výsledků se dá dosáhnout i křížením nohou, jejich natahováním a pokrčením. Pokud chcete, aby se váš partner dostal hlouběji, zatlačte kolena na hrudník, nebo nohy narovnejte a držte je vysoko ve vzduchu, mírně nakloněné k vaší hlavě, pomyslně se snažte dotknout stropu.

Zkuste odlišný rytmus

Sem tam, sem tam. Vylepšete svou „tahovou“ techniku a s milencem uzavřete dohodu, že si vyzkoušíte trochu něco jiného. Jedno pomalé a hluboké ponoření penisu, pak čtyři mělké zásuny. Opakujte, dokud vás to bude bavit. V mezičase si nechte pánský klacík vsunout mezi nalubrikovaná prsa, stehna a pak i „vaginální rty“ (pysky). Jedná se o vítané zpestření každého milování!

Sexuální fetiše, pro které nenajdete pochopení.  Co kdo vidí na kořenech stromů?

Reklama

Načítám