Hlavní obsah

Aňa Geislerová i Victoria Beckham: okoukejte od nich, jak z modelu šedé myšky udělat vyšší dívčí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tahle barva nemá moc dobrou pověst. Je tak trochu symbolem nudy, špatného počasí, uniformity a nedostatku fantazie i odvahy. Šedá prostě mezi sexy barvy nepatří, ovšem podle nás neprávem. Důkaz? Tyhle slavné dámy!

Článek

Nenápadná, nudná, ničím zajímavá, prostě šedá myška. To se říkává, ale je to k téhle barvě poněkud nespravedlivé. Když se to s ní umí, je sofistikovaná, elegantní, slušivá a při „správném použití“ také sexy a šmrncovní.

Obecné pravidlo říká, že šedá barva dodá outfitu eleganci a čistotu stylu, ale aby to opravdu nebyla nuda, je potřeba si trochu pohrát se střihy, materiály nebo vhodnými doplňky. A to tyhle slavné dámy rozhodně zvládly.

Myleene Klass (43)

Dokonalá ukázka, jak lze z monochromatického outfitu (a ještě navíc šedého) udělat šmrncovní model. Volné šedé kalhoty a k tomu stejně barevná mikina elegantnějšího střihu by za normálních okolností vytvořily celkem slušivé domácí oblečení. Jenže britská zpěvačka ho jednoduše povýšila na ležérní model, který se hodí na běžné pochůzky po městě, když jdete pro děti do školy nebo zrovna nemáte v práci důležité jednání. Jak to dokázala? Stačilo jí k tomu pár výrazných zlatých náhrdelníků!

Foto: Profimedia.cz

Dokonalý volnočasový model, který se nemusíte bát vzít ani do práceFoto: Profimedia.cz

Ashley Roberts (40)

Tahle americká zpěvačka patří k dámám, které jsou v oblasti módy hodně opěvovány. A rozhodně právem! Tento outfit dokazuje, jak málo stačí a z relativně jednoduchých, a dokonce tak trochu „jeptiškovských“ šedých šatů, se dá udělat nepřehlédnutelný model. Že šedé růžová sluší se obecně ví, ale zpěvačka se nebála a vzala to z gruntu. Originální kabát, lodičky a kabelka, vše v opravdu výrazném růžovém tónu – a model hodný obdivu je na světě.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka opět dokázala, že za módní ikonu je považována více než právemFoto: Profimedia.cz

Elsa Hosk (33)

Jemně šedivý kalhotový komplet, ve kterém si vyšla švédská modelka jen tak do města, na první pohled nejeví známky výjimečnosti. Žádné extra doplňky, žádný šperk, který by monolit nenápadné barvy rozbil, o veškerou parádu se postaral jen důmyslný střih. Kombinace volných (a zcela jistě nebetyčně pohodlných) kalhot a těsnějšího a dokonalou postavu modelky kopírujícího vršku je jednoduše bezchybná.

Foto: Profimedia.cz

Samozřejmě nelze opomenout fakt, že téhle modelce by slušel snad i pytel od bramborFoto: Profimedia.cz

Aňa Geislerová (45)

Patří k nejoblíbenějším a nejkrásnějším českým herečkám, a navíc platí za módní ikonu – ve výběru oblečení chybuje jen málokdy. A neudělala to ani v tomto případě. Róbu, kterou před pár lety vynesla na filmovém festivalu v Karlových Varech, rozhodně patřila mezi nejlepší. Barevnou jednoduchost chytře vyvážil zajímavý střih a sexy hrátky s průsvitným materiálem. Herečka se v tomto modelu stala symbolem toho, čemu se říká svůdná elegance.

Foto: Profimedia.cz

Ani tato obsazovaná a oceňovaná česká herečka v módě netápeFoto: Profimedia.cz

Petra Němcová (42)

Slavná česká topmodelka ví, co se sluší a patří. A na červeném koberci rozhodně za šedou myšku nebyla, i když byla v této barvě oblečená. O veškerou parádu se postaral dokonalý a sexy střih šatů, lesklý materiál dodal outfitu potřebnou okázalost a kovový pásek byl jen třešničkou na dortu, jímž dala kráska jasně najevo, že dobře ví, co dělá.

Foto: Profimedia.cz

Topmodelka se často pohybuje na červeném koberci, takže i ona módu ovládá na jedničkuFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham (47)

Zpěvačka a manželka slavného fotbalisty módu miluje, koneckonců má svou vlastní značku. Zároveň patří k ženám, které dávají přednost minimalismu, eleganci a sofistikovanosti. A přesně v tomto duchu se nese i tento model. Ležérní kalhotový kostým vyniká dokonalým střihem, nádechem módního oversized stylu, který ale rozhodně nezakrývá, že ho nosí žena. Jestli existuje dokonalý outfit na důležité pracovní jednání, jednoduše byznys model, je to tohle!

Foto: Profimedia.cz

Jedna z největších módních ikon má šedou barvu v obliběFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (31)

Zajímavou herečku máte možná navždy spojenou s rolí Belly z upíří Twilight ságy (2008–12), ale ona už je dávno jinde – v novém dramatu Spencer (2021) hraje princeznu Dianu (†36). A i když se nedá říct, že by patřila k ikonám stylu, v případě těchto šatů chybu neudělala. Jednoduchý střih kopírující hereččiny krásné křivky, třpytky, jimiž dala šedé barvě potřebný šmrnc... Na červený koberec to bohatě stačí.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená herečka s výběrem těchto šatů rozhodně chybu neudělalaFoto: Profimedia.cz

Že nemůžete nikdy takhle zazářit, protože ony se pyšní dokonalými mírami? Omyl! Zkuste to jako slavné dámy, které umějí nosit své oblé křivky.

Reklama

Načítám