Hlavní obsah

Vary v módním varu: Tohle jsou odvážné modely minulých let

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary dnes znovu ožívají filmem. 56. ročník festivalu se konečně obejde bez všech omezení, které ho poslední dva roky blokovaly, a všichni fanoušci filmu a lesku se mohou těšit na pořádnou podívanou. Připomeňte si podívanou posledních let z hlediska módy!

Článek

Filmový festival Karlovy Vary není jen přehlídkou skvostů kinematografických, ale i módních. Z letošního ročníku se do módních katalogů zapíše zcela jistě outfit Radky Třeštíkové, pojďme si ale připomenout i starší róby z červeného koberce, které stojí stále za to. 

A podívejte se, jak vypadalo letošní zahájení festivalu Karlovy Vary. 

Foto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková se na zahájení objevila se svojí kamarádkou Emmou SmetanaFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (44)

Na zahájení festivalu v roce 2017 odzbrojila herečka všechny přítomné svým dekoltem v upnutých fialových šatech. Příroda na jejích křivkách nešetřila a dívat se jí do očí bylo takřka nemožné. Její počin byl následně v médiích označen za dekolt roku. A nezdráhali bychom se říct, že jde o jeden z nejprofláknutějších outfitů této krásné herečky.

Těžko říct, jestli se herečka řídila heslem, když je máš, tak je ukaž, nebo si šaty prostě jen špatně vyzkoušela. Každopádně to možná chtělo trochu více soudnosti, z jistých úhlů to navíc vypadalo, že poprsí je v šatech nepříjemně skřípnuté. Manžel Petr Čadek (43) vedle ní ale vypadal náramně pyšně a spokojeně.

Foto: Profimedia.cz

Hluboký výstřih Jitky Čvančarové zaváněl nehodouFoto: Profimedia.cz

Nikol Švantnerová (29)

Jako chytrá horákyně si vyšla na červený koberec v roce 2018 modelka a Česká Miss 2015. V průhledném modelu českých návrhářů Jakuba a Nikol Ponerových odhalila štíhlé křivky a tělové kalhotky. Šaty byly poseté 150 tisíci křišťály a jejich hodnota byla půl milionu korun. Aby zůstalo alespoň něco skryto, přehodila si modelka přes oblast prsou svou dlouhou hřívu.

Foto: Profimedia.cz

Nikol Švantnerová přišla oblečená neoblečenáFoto: Profimedia.cz

Monika Marešová (41)

Moderátor Leoš Mareš (46) vyvedl v roce 2017 na festivalovou party svou přítelkyni a dnes už manželku. Modelka zaujala v lila šatech z lehoučkého materiálu, které byly přepásané červenou stuhou. Jak naznačovaly odvážné průstřihy, róba rozhodně nesnesla, aby si pod ní modelka vzala podprsenku.

Foto: Profimedia.cz

Monice Marešové vykukovala prsa po stranáchFoto: Profimedia.cz

Barbora Mottlová (36)

Zdá se, že se v roce 2017 na festivalu sešla partička pořádně odvážných dam. O české herečce a modelce je známo, že nepatří ke stydlivkám a klidně ukáže části těla, které jiné ženy běžně schovávají. V barevných tylových šatech s výšivkou ukázala vnady. Alespoň že bradavky jí důmyslně zakrývaly vyšité kytičky.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Mottlová se za své tělo nestydíFoto: Profimedia.cz

Kateřina Mátlová (43)

Odvážné šaty zvolila i tato česká zpěvačka, bylo to v roce 2016. Z dekoltu se jí drala objemná ňadra, a když se předklonila, paparazzi měli připravené foťáky, aby případnou nehodu zachytili. Hanbatá byla i spodní část modrých šatů, kromě průstřihů na bocích odhalovala róba i zpěvaččin pevný zadeček.

Foto: Profimedia.cz

Kateřina Mátlová měla rafinovanou róbuFoto: Profimedia.cz

Eva Holubová (63)

O pořádné pozdvižení se v roce 2016 na stejné party, na kterou si vyšla Kateřina Mátlová, postarala přední česká herečka. Její model sestávající z halenky a sukně byl sice poměrně usedlý, ale herečka se při pózování trochu utrhla ze řetězu. Neváhala si nadzvednout sukni a ukázat sexy podvazky a také část kalhotek.

Foto: Profimedia.cz

Eva Holubová se na večírku rozjelaFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (42)

Miss Slovenska a modelka je jen málokdy za cudnou dámu. Většinou se snaží své svůdné křivky prodat. Udržela si je i po dvou dětech, a to je určitě hodno obdivu. Nicméně všichni už její tělo viděli tolikrát, že už nikoho nepřekvapí. V roce 2017 oblékla smaragdové šaty s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Se šatovou sukní si při pózování pohazovala sem a tam, takže ukazovala kalhotky na všechny strany.

Foto: Profimedia.cz

Andrea Verešová si na zahalování moc nepotrpíFoto: Profimedia.cz

Načítám