Hlavní obsah

Beauty tipy Báry Mottlové: Miluju ranní masku a jelení lůj!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Herečka a zpěvačka Barbora Mottlová oslavila v červenci 35. narozeniny. Jak přistupuje k péči o sebe sama a na jakou neslíbatelnou rtěnku nedá dopustit?

Článek

Půvabná modrooká blondýnka, která ráda provokuje svými ženskými křivkami. Sexbomba, která se nebere zas tak vážně. Pamatovat si Barboru Mottlovou můžete jako herečku ze seriálů Přijela pouť (2018), Po hlavě (2020) nebo První republika (2014). Účinkovala taky ve spoustě divadelních her, například Pygmalion (premiéra 2008), Divadlo F. X. Šaldy v Liberci nebo komedie Tři letušky v Paříži (premiéra 2016), Divadlo Radka Brzobohatého v Praze.

V lockdownu bylo herectví mimo hru, a tak nelenila a vyzkoušela si pozici realitní makléřky. V současnosti má pořad o cvičení Formuj se s Mottlicí a také provozuje svůj merch zaměřený na denimové bundy.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Mottlová ve svém živlu – na jevišti v Divadle Radka BrzobohatéhoFoto: Profimedia.cz

Kromě hraní i zpívá a její písnička Udělej mi to, kterou pro ni složil písničkář Pokáč, je plná dvojsmyslů a dle jejích slov se musí brát s nadhledem. Místo alkoholu si dá raději dort a miluje sport, díky čemuž si udržuje pevné tělo.

Letos oslavila 35. narozeniny. Nebojí se přiznat, že si pomáhá botoxem, aby se vrásky zbytečně neprohlubovaly. Je ale zastánkyní názoru, že nic se nemá přehánět.

Důležité je podle ní se o sebe starat. Jaká je její beauty rutina a kdo jsou její oblíbení kosmetičtí pomocníci pro plné rty a dlouhé řasy?

Jakou nejlepší radu k líčení nebo péči o pleť jste dostala?

Ať nemáš každý oko jiný, řekla mi mamka, když jsem jí asi v osmi letech ukradla taštičku se šminkami a chtěla si všechno vyzkoušet. Doteď si na to při líčení občas vzpomenu. Jinak to u mě není o tom, že bych sledovala různé tipy a řídila se radami, jsem v líčení dost free.

Jaká je vaše nejhorší kosmetická zkušenost?

Když vím, že bych měla jít do risku, tak si ho radši odpustím, tudíž si žádnou špatnou zkušenost nevybavím. Já se ale zas tak moc neřeším.

Co jste se ohledně péče o sebe naučila od své maminky/kamarádky/blízké osoby?

Za největší poklad považuji tip od maminky používat ráno čisticí masku.

Doplňte, prosím, následující věty. Moje top tři nejoblíbenější produkty z kosmetiky jsou...

Už zmíněná ranní čisticí maska od Havlíkovy apotéky. Na krásnější a delší řasy mi funguje sérum Di Angelo a co se týče rtěnek, vím, že se můžu spolehnout na tu neslíbatelnou od Dermacolu.

Foto: archiv firem

Zleva: Pečující a čisticí ranní maska Havlíkova přírodní apotéka, 323 Kč (50 ml); Sérum pro prodloužení řas Di Angelo Cosmetics No1 Lash, 1659 Kč (6 ml), prodává Notino; Dlouhotrvající dvoufázová barva na rty 16h Lip Colour, Dermacol, 199 KčFoto: archiv firem

Na cestách se neobejdu bez...

Ranní masky a jeleního loje na rty.

Než jdu spát, použiju na pleť...

Noční anti-age sérum.

Co je podle vás nejhorší prohřešek v péči o pleť?

Neodlíčit se na konci dne. Pleť musíte vyčistit vždycky!

Jaké líčení byste si nikdy nenechala udělat?

Rozhodně to výrazné a barevné ve stylu osmdesátek a devadesátek.

Foto: Profimedia.cz

Barbora Mottlová není v líčení na žádné experimenty, radši sází na klasiku v podobě rudé rtěnky Foto: Profimedia.cz

Jak vypadá vaše běžné denní líčení?

Běžně se moc nelíčím, jen použiju krém, pudr, rozjasňovač, tužku na obočí a nevynechám zdravíčka. Na závěr pak jelenní lůj, který zbožňuju!

Výrazně namalované oči, nebo rty?

V mém případě určitě oči.

Foto: Profimedia.cz

Fotka z července 2020. Kouřové oči a tělová rtěnka jsou nesmrtelnou dvojkouFoto: Profimedia.cz

Díky čemu máte tak krásné vlasy, čím si je udržujete?

Mám je krásné od přírody. Můj životní styl a práce je spíš ničí, takže to kompenzuji častějším používám masek a olejíčků.

Foto: Martin Přibyl / CNC , Profimedia.cz

Herečka nosila dlouhé vlasy, ale v říjnu loňského roku byla na mikádo, které později obarvila narůžovo. Nyní se zase pyšní zářivou blond a delšími vlasyFoto: Martin Přibyl / CNC , Profimedia.cz

Beauty motto, podle kterého se řídíte?

Mám ráda přirozenost, lehkost a svobodu. Těžký a hutný make-up možná vypadá na dálku dobře, ale nelíbí se mi, jak se pleť pod nánosem líčidel dusí. Spíš je to u mě o tom, že jak se cítím, tak i vypadám.

Reklama

Související témata:

Načítám