Hlavní obsah

Co musíte vědět o penisu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kolem penisu se točí celý mužský světFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Penis, penis, penis! Může být malý, velký, tlustý, tenký... Vzhledově ho známe, pojďme mu ale také porozumět! Vždyť je to část, které si na sobě muži cení nejvíc!

Článek

Kolem mužského přirození se kolikrát točí celý svět. Je prostě považováno za středobod vesmíru. (To v případě, že ho jeho majitel bere až úzkostlivě vážně.) Je ale pravdou, že je-li spokojený penis, je spokojený i muž. Ať už ho nazývá Panem Velkým, Borcem, Anakondou, Železným chlapákem a dalšími skromnými výrazy, má tato věcička náš ženský zájem. To bylo, je a bude - už od školky. A my víme, že jejím prostřednictvím se nám s muži lépe manipuluje... (snad mi pánové prominou).

Chcete se stát dvorní dámou jeho mužství a být tak i královnou partnerova života? Pak musíte vědět fakta o penisu čili lépe mu porozumět!

Nežádoucí erekce

Muži často bojují s ranní erekcí. Můžou se chlubit sebevíc, jak svůj nástroj mají pod palcem, ale třeba zrovna tenhle stav přichází tak náhle jako pupínek na vaší jinak bezchybné pleti. Taky se kolikrát divíte, odkud se znenadání vzal. No, a muži se diví stejně. Kor když se jim v tzv. snové fázi zdálo třeba o plení záhonů nebo nakupování v přeplněném marketu. (Samozřejmě, erekci může vyvolat i sexuální touha, ale jak vidět, tak není jediným důvodem.) Ve snovém spánku se prostě pohlavní orgány dostávají do stavu jakéhosi sexuálního vzrušení - i u žen, což není tak nápadné, protože ony nemají penis, jenž se nápadně ztopoří.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tak jak na tom jsi, hochu?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Penis vzhůru!

A i když byste ho vy osobně vlastnila, tak vám stejně nikdo nezaručí, že vstane, když bude potřeba. Penis je kolikrát, s nadsázkou řečeno, samostatně fungující jednotka a než aby řešil, zda se vytasit jako meč patřící do pochvy, tak raději špičkou dolů kontroluje mužovy ponožky. Holt gravitace je někdy prevít. Důvod spočívá v psychice, občas i v pochroumaných činnostech organismu (dysfunkce oběhové soustavy, vedlejší účinky léků atd.). Odborníci doporučují nejdřív se vrhnout do pátrání, zda jste s protějškem emocionálně naladěni na stejnou notu. Překlad: Můžete v něm vyvolávat víc stres ze selhání než erotickou touhu.

Kouzelné místečko

Ta část penisu, kterou znaleckým pohledem okukujeme, představuje jen asi polovinu jeho celkové délky. „Začátek" si hoví v pánvi. Existuje jistý trik pro nádherný zážitek a pocit, že máte v moci každý centimetr jeho chlouby (i tu část, kterou okem nevidíte). Najděte bod mezi varlaty a konečníkem - buď na dolní nebo boční straně či v oblasti ukryté šourkem. Toto místo se nazývá perineum, což je svalnatá oblast (hráz) mezi konečníkem a pohlavním orgánem. Budete-li toto místečko prstem masírovat a současně masturbovat pyj, máte šanci rozdráždit svého hřebce na maximum.

Masáž varlat

Manipulace s penisem je krásná věc, ale často se zapomíná na jeho součást - varlata. Při vzrušení se zvětšují a hlásí se tak o pozornost. Hlazení, jemné zatahání a masírování není sice pro muže přímo až bombastickou slastí jako péče o pyj, přesto ale přinese partnerovi neobvyklé zážitky.

Související témata:

Načítám