Hlavní obsah

Co chtějí muži v posteli? OPP! Orální sex, pomazlit a pochopit. A je z vás milenka snů

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Rychlovky, nebo dlouhý sex? Milování na veřejnosti, anebo některé z tvrdších technik? Pokud tápete, co muži v posteli opravdu chtějí, možná vás překvapíme. Touží především po třech jednoduchých věcech. A jedné navíc!

Článek

Kdo se ptá, ten se dozví. Třeba jako americká terapeutka Laura Berman z Chicaga, která již tři desetiletí pracuje s muži, ženami i páry. Na svém blogu prozradila tři chlapská tajemství, po čem v posteli opravdu touží. Umožnila tak nahlédnout do myslí samců, pro které je sice opěvovaný orální sex jednou z nejvyhledávanějších milostných praktik, ovšem jenom na něm jejich uspokojení nestojí.

Chceš mě?

„Jsi krásná, miluju tvé křivky.“ Když tohle slyšíte, jak se cítíte? Smyslně a přitažlivě bez ohledu na to, že nedopnete oblíbené kalhoty nebo vám ňadra nestojí v pozoru tak jako dřív. A to platí bez ohledu na pohlaví. I pánové potřebují být žádaní a obdivovaní. Podle studie publikované v časopise Journal of Sex & Marital Therapy je pro více než 95 % mužů nesmírně důležité, aby se partnerkám líbili. Tenhle pocit je klíčová součást jejich sexuálních zážitků a potěšení. A žena, která jim ho dokáže poskytnout, u nich vyhrává na celé čáře!

1. Jsi nejlepší, miláčku!

„Jakkoli se zdá, že pánové mají tvrdou slupku a nepotřebují ubezpečovat o svých kvalitách, je to právě naopak. Muži popsali, že nechtějí, aby jejich milenky zahajovaly sexuální aktivity jen tak na povel, ale s láskou a vroucně – na základě toho, že po partnerech skutečně touží,“ uvedla Sarah Hunter Murray, která studii vedla.

A Laura Berman připomíná, že se jedná o dobrý příklad toho, jak genderové stereotypy poškozují ženy i muže. Alfa samec se nepotřebuje cítit sexy? Ale kdeže, s jiskrou v oku toho svého poplácejte po pozadí a pošimrejte na hrudníku. Chvalte jeho tělo a říkejte mu, jak moc ho chcete. Někdy stačí prostá věta: „Mám velké štěstí, že tě mám!“

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Řekněte mu, že je sexy, a nestyďte se začítFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

2. Řekni mi, jak to chceš

Jen si tak lehnout na záda, roztáhnout nohy a nechat se obskakovat? Ne, ne, muži vyžadují interakci, aktivitu a zpětnou vazbu. Žena, která se nebojí projevit a inciovat sex, je velmi vzrušuje. Ostatně, zjištění vědců z University of Kentucky v USA jsou dost výmluvná. Když porovnali výsledky 64 studií zaměřených na milostný život párů, odhalili, že jsou to výhradně muži, od koho se očekává, že vždy udělají první krok v sexu.

Pak je tu také absence verbální i neverbální komunikace. Pro muže je černou můrou situace, pokud milenka nemluví, nechá muže, ať si s ní dělá, co mu libo, a pak se ještě tváří, že to dělá špatně… To vede jen k frustraci, s takovou ženou se muž cítí vždycky špatně. A naopak, pokud se nebojíte projevit, říct, co se vám líbí, a třeba to i názorně ukázat, bude z vás totálně poblázněný.

3. Jen vy a on

„Často se setkávám se stížnostmi mužů, kterým vadí, že ženy nejsou dostatečně spontánní, uvolněné a nadšené pro intimní chvilky. Je pochopitelně těžké oprostit se od běžných denních povinností a stresu, ale pro uspokojivý milostný život je důležité projevovat radost ze sexu a aspoň někdy, ideálně v pravidelné frekvenci, odsunout seznam úkolů do pozadí, udělat si na milence čas a upřednostnit sexuální aktivity. Je to jeden z nejlepších způsobů, jak pánům ukázat, že vám nejsou lhostejní,“ apeluje Laura Berman. Tak schválně: Kdy jste si partnerem užili příjemný, romantický a sexy večer, díky kterému se jemu i vám podlomila kolena?

Reklama

Související témata:
Sexuální praktiky

Načítám