Hlavní obsah

Miláčku, rozpal mě! Horké tipy pro mrazivé dny. Milování bude plné vášně díky ohni a vodě

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Reklama

Ponuré dny vyžadují vřelá objetí. Když venku mrzne, rozpalte v sobě vášeň a užijte si ten nejlepší sex. Využijte mazlící sezonu naplno, protože v pelíšku je teď nejlépe. Ve dvou!

Článek

Fakta se popřít nedají. Podle Českého statistického úřadu se víc dětí rodí na jaře a v létě, z čehož vyplývá, co lidé dělají v chladnějších měsících roku. Milují se, celkem logicky. Tma bývá brzy a sex je jednou z možností, jak využít volný čas. Co takhle si ho trochu okořenit? Tyhle sexuální nápady pro chladnější dny si zamilujete!

Oheň a vůně navodí atmosféru

Když se řekne svíčka, většina lidí si představí romantiku, ti opatrnější možná riziko požáru či popálení kůže. U masážních svíček na obličej a tělo to ale funguje jinak. Při zahřátí a přípravě masáže slouží svíčka jako vonná, takže navodí tu správnou atmosféru, vosk se ale dá bezpečně použít jako tělové mléko.

Na výběr jsou svíčky z bambuckého, mandlového a kakaového másla, oblíbené jsou i ty s čokoládou a kokosem. Masáž svíčkou představuje skvělý způsob, jak se zbavit stresu a uvolnit tělo i mysl. Jako primární složku hledejte buď sóju či parafín. Vyhněte se svíčkám, na nichž výrobce neuvádí složení. Mohou obsahovat aditiva, která mění teplotu tání svíčky. Ta je pak na masáže příliš horká. Masírovat můžete vy partnera, ale možná bude ještě lepší, když začne on a správně vás naladí…

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Stačí jen svíčku zapálit a můžete si užít libou vůni i příjemnou masáž Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Žádné svlékání

Objímání a tělesný kontakt uvolňují oxytocin, hormon lásky a důvěry. Sex si ale můžete užít i bez toho, abyste si ze sebe strhali oblečení. Stačí se jen poodhalit a sundat ze sebe to nejnutnější, je v tom naléhavost a nutkavá potřeba pomilovat se bez zdržování. Za zkoušku stojí i změnit místo. Kdo říká, že se musíte milovat zrovna v posteli? V obýváku na gauči to má své kouzlo, a co teprve v koupelně pod sprchou!

Praskající krb jako skvělá rekvizita

Oheň má hřejivý efekt a vytváří atmosféru. Ve vteřině zútulní prostor a dokonale zklidní pocuchané nervy. Zjistil to vědec Christopher Lynn, který působí na univerzitě v americké Alabamě. Právě on zkoumal vztah mezi působením krbu a reakcí organismu. V časopise Journal of Evolutionary Biology, ve kterém byly jeho poznatky uveřejněny, uvedl, že oheň se zvukovou stopou praskání polen má spolehlivě relaxační účinky. A uklidněná mysl se pak může mnohem lépe soustředit na milování, a tělo tak snadněji dosáhne orgasmu. Nemáte-li klasický krb, vystačíte si elektrickým, na biolíh, nebo stačí si na YouTube či Netflixu pustit nahrané příspěvky s plápolajícím ohněm.

Rozložte deky a polštáře, přidejte malý servírovací stolek a lehké občerstvení. Mimochodem, koření, jako je třeba hřebíček, skořice nebo vanilka, se již dlouho řadí mezi účinná afrodiziaka s prokrvujícími účinky. Žádný další návod není potřeba.

Horká vana, sprcha nebo vířivka

Sex pod padajícími kapkami vody je prostě jiný než ten „na suchu“. Voda proudící po těle má smyslný účinek. Postavte se tak, aby nikomu netryskala do obličeje, a zvolte vhodnou polohu. Ta zezadu vám jistě přijde nejstabilnější.

V případě, že nemáte sprchový kout, dopřejte si společnou koupel v horké vaně, kterou navíc obohaťte o masážní perličkovou podložku. Ta se připevní pomocí přísavek. K jejím výhodám patří snadná manipulace a efekt toho, jako byste si s partnerem vyrazili na wellness pobyt. Jen myslete na to, že voda zbavuje přirozených sekretů, takže možná budete potřebovat kvalitní lubrikant na silikonové bázi. Vrhněte se do vzájemné masturbace, popřípadě se nezdráhejte obohatit svůj milostný zážitek o hrátky se sprchovou hlavicí. Podvodní stimulace klínu je totiž velmi efektivní!

Reklama

Načítám