Hlavní obsah

Jak si z partnera vychovat milence snů? Nebojte se ukázat, co máte opravdu ráda!

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milenec bez fantazie a snahy… Dá se předělat a popostrčit k lepším výkonům, nebo je na cestě za sexuálním uspokojením vše ztraceno a je třeba hledat jinde? Není! Nebojte se o svůj orgasmus a potěšení ze sexu přihlásit. Co vše proto můžete udělat?

Článek

Podle nedávného průzkumu portálu Innerbody pravidelně předstírá orgasmus až 46 % žen a 38 % mužů! A smutná pravda je, že nejčastějším důvodem, proč lidé předstírají vyvrcholení, je fakt, že tak chtějí uspíšit konec milování, které je nebaví a neuspokojuje. Tento důvod přiznalo skoro 24 % žen a 21 % mužů.

Přibližně pětina žen a 15 % mužů se k tomuto „podvodu“ uchýlilo, protože nechtěli zranit partnerovy city. Smutné, že? I ženy by se tedy v tomto směru měly nad sebou zamyslet a hledat způsoby, jak se stát lepší milenkou. Dnes se ale zaměřme na to, jak si „vycvičit“ partnera, aby se z něho stal milenec snů.

Svaté právo na orgasmus

Jsou milenci a milenci. Jedni mají fantazii, kterou se nebojí rozehrát, a dají ženám prostor k uvolnění i postupnému zvyšování vzrušení. A jsou přitom vynalézaví, kreativní a učenliví. Skvělý milenec si nemyslí, že sex začíná u sundání kalhotek a končí vsunutím penisu do vaginy. Máte právo na skutečnou rozkoš, a pokud to partner nechápe, nezbývá nic jiného než ho to naučit.

Většina mužů přivítá, když jim ukážete, jak mají s vaším tělem nakládat, co na vás opravdu platí a co se vám líbí. I to, co dělat nemají. Mnoho žen bohužel žije v naprostém bludu, že muž je tu od toho, aby věděl, jak vás co nejlépe vzrušit, ale tak to není. Ve skutečnosti máte ve svých rukou všechno vy!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

K vzájemně uspokojivému sexu se některé páry musejí „promilovat“Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Jak na lepší sex?

V první řadě zkuste odhodit zklamaný výraz a odpusťte si škodolibé poznámky. Jakmile totiž partnera něčím urazíte nebo zesměšníte, pravděpodobně se vzdá jakékoli snahy. Berte to tak, že měl třeba špatné zkušenosti a nebyl nikdo, kdo by ho naučil umění lásky.

Co dál? Opatrně si ho začněte formovat. Vzdychněte, když se vám bude něco líbit, a proneste třeba „ještě, prosím“, odveďte jeho ruku jinam, když trochu „přestřelí“. Naučte se také dát najevo, že zrovna tohle se vám nelíbí!

Sex je jako tanec

Jak upozornila vztahová a sexuální terapeutka Emily Jamea pro portál Psychology Today, sex lze přirovnat k tanci a měli bychom k němu přistupovat se stejnou lehkostí. „Když se učíte tančit, také hned nezačnete nejtěžšími figurami. Důležitá je souhra obou partnerů, vzájemné naladění, budování a zlepšení intimity,“ doporučuje zkušená odbornice.

Takže se nebojte navrhnout delší hrátky a vzájemné objevování tajemství vašich těl. Takové postupné poznávání vás bude bavit víc než jen snaha o co nejrychlejší konec, který nakonec pořádně neuspokojí ani jednoho. Je i příjemným zpestřením pro páry, které se už znají dlouho a milování se pro ně stalo rutinou.

Na orgasmus přes romantiku? Ano!

Aby na vás zahrál jako na piano, musíte mu sice „jít na ruku“, ale také ho zbrzdit, pokud se do věci vrhne příliš horlivě a začne zkoušet možné i nemožné, jen aby něco dokázal sobě i vám. Když bude chtít každou minutu střídat polohy nebo vás dráždit tak, jak to viděl v pornofilmu, musíte mu ukázat, že zvolnění či jen mazlení a jemné vzrušování je také cesta. Někdy i ta nejlepší.

Vzájemně se poznávejte a drážděte

Klidně tedy navrhněte vzájemnou jemnou masáž, něžně ho hlaďte a ukazujte, že máte radost už jen z jeho přítomnosti. Mezi řečí jen tak prohoďte, že nechápete lidi, kteří musejí mít v sexu tak horlivě všechno a hned. Vždyť je to přece především věc spolupráce a vzájemného poznávání. Tajná přání se dají vyjádřit i pomocí jednoduchého triku: „V noci se mi zdálo, že jsi ke mně přišel nahý a hráli jsme takovou hru. Já jsem ti něco ukázala a ty jsi to po mně opakoval. Nechceš to zkusit?“

Reklama

Načítám