Článek
Postup
Krok 1: Broskve rozpulte a vypeckujte. Změklé máslo smíchejte s cukrem nebo medem a skořicí.
Krok 2: Ovoce dejte po 2 nebo 4 kusech na dvojitý plát alobalu (dobrý je ten pevnější, určený speciálně na gril), do důlku po pecce dejte vždy 2 ořechy a rozdělte ochucené máslo. Zabalte a pečte 15 až 20 minut na grilu nebo v boční části ohniště na rozžhavených uhlících či kamenech.
Krok 3: Podávejte jen tak nebo s kopečkem hustého řeckého jogurtu.
Přidat můžete i bylinky jako tymián, máta či meduňka
Tip: Pokud nemáte prostor na klasické ohniště, porozhlédněte se po přenosných. Nebo jako já použijte starý gril.
Na ohni připravíte hravě celé menu
Mrkněte na všelijaké vychytávky na grilování nebo si rovnou zařiďte venkovní kuchyň!