Hlavní obsah

Extravagance, nebo totální úlet? Co říkáte na tyhle účesy?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdravé a přirozené vlasy, to je základ úspěchu. Na tom se shodne většina odborníků na vlasy. Někdy se ale člověk chce trochu odvázat, dopřát si extravaganci, šokovat. A tihle lidé a jejich kadeřníci se toho rozhodně nebojí. Tohle jsou opravdu ulítlé účesy!

Článek

Přistřihnout konečky, zbavit se odrostů, dát vlasům tvar, oživit jejich barvu. To jsou asi nejběžnější požadavky, s nimiž lidé chodí za kadeřníky a kadeřnicemi. To ale neplatí pro tyhle lidi. Ti si ke kadeřníkovi zašli pro opravdový originál. Měli byste i vy odvahu na takový účes? Nebo je to podle vás už moc velký úlet?

Pro fotbalové fanoušky

V salonu srbského kadeřníka Maria Hvaly z města Novi Sad je asi hodně živo, a to nejen před významnými fotbalovými zápasy reprezentace. Tenhle vlasový kreativec totiž umí vystříhat na hlavy fanoušků jakékoliv jejich fotbalové idoly. Takhle věrohodně například ztvárnil třeba legendárního fotbalistu z Argentiny Lionela Messiho (34), aktuálně držitele sedmého Zlatého míče.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je opravdový fanoušek fotbalisty MessihoFoto: Profimedia.cz

Prohraná sázka

Na začátku tohoto příběhu z roku 2015 byla obyčejná klukovská sázka. Tehdy dvacetiletý student z Kanady se totiž na začátku školního roku vsadil se svým bratrancem, že si zlepší známky. S učebnicemi mu to ale moc nešlo a sázku prohrál. Musel ke kadeřníkovi nechat se ostříhat tak, aby jeho hlava vypadala jako ananas. A to se rozhodně povedlo.

Foto: Profimedia.cz

Kdyby se tenhle mladík líp učil, jeho hlava by nevypadala jako ananasFoto: Profimedia.cz

Hlavička jako malovaná

Tohle by mohlo zaujmout majitelky prodloužených vlasů. Právě na ně totiž vytváří kadeřnice Victoria z Austrálie opravdu nevšední kreace. Do dlouhých vlasů dokáže nakreslit v podstatě cokoli, nejčastěji jsou to ovšem oblíbené kreslené postavičky jejích zákaznic.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbené kreslené postavičky ve vlasech? Žádný problémFoto: Profimedia.cz

Dlouze vysezený originál

V jednom italském salonu se věnují speciální pixelové technice barvení vlasů, díky které dokáže tamní kadeřnice Cristina Vigna ve vlasech vykouzlit v podstatě jakýkoli obraz. Tahle zákaznice si nechala ozdobit černou hřívu barevnými plameňáky. Ovšem pozor, na tuhle „legrácku“ si musíte udělat opravdu dost času. Zabere to až osm hodin práce.

Foto: Profimedia.cz

Na pixelovou techniku barvení vlasů je potřeba trpělivost a časFoto: Profimedia.cz

Pro milovníky seriálů

Jihokorejský seriál Hra na oliheň, který nedávno představil Netflix, se stal opravdovým hitem. Propadly mu miliony diváků po celém světě, ale asi jen tento svou lásku k seriálu oslavil u kadeřníka. Holič z Tchaj-wanu mu pomocí břitvy, holicího strojku a barev na vlasy vytvořil účes, který je skutečně oslavou tohoto kultu. Tahle vraždící panenka je totiž symbolem seriálu.

Foto: Profimedia.cz

Tomuhle muži se seriál Hra na oliheň zjevně opravdu hodně líbilFoto: Profimedia.cz

Velikonoční inspirace

Je jasné, že na Velikonoce teď nemyslíte, vždyť tu máme Vánoce. Ale na druhou stranu víte, jak čas rychle běží, než se nadějete, svátky jara jsou tu. A jestli znáte někoho s dlouhými vlasy, rozhodně stojí za úvahu tento originální velikonoční účes. Na hlavě své dcerky ho vytvořila Erin Balogh z Kalifornie.

Foto: Profimedia.cz

Proč chodit na hodovačku s košíkem v ruce, když ho můžete mít na hlavěFoto: Profimedia.cz

Milovnice extravagantních účesů

Ruská herečka Elena Lenina (42) má odvahy na rozdávání. Šokující, neobvyklé a extravagantní účesy miluje a na jakékoli společenské události nějaký předvede. Takhle se promenádovala po červeném koberci na letošním filmovém festivalu v Cannes. Jak tohle pak doma rozčeše, to by nás tedy zajímalo.

Foto: Profimedia.cz

Ruská herečka Elena Lenina svými vlasovými kreacemi nikdy nezklameFoto: Profimedia.cz

Je to zajímavá podívaná, ale je jasné, že většina lidí dá přednost klasice. A schvaluje to i kadeřník Michal Zapoměl: Krásné vlasy jsou zdravé

Reklama

Načítám