Hlavní obsah

Velký podzimní horoskop lásky: 3 znamení potká láska, milostné hody potkají ale i ostatní

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim se nezadržitelně blíží. 23. září vstoupí Slunce do znamení Vah a nastane podzimní rovnodennost. Tradiční astrologie považuje Váhy za symbol partnerství, a navíc povládne Venuše – planeta lásky. Kterým znamením nadělí letošní podzim největší dávku milostných vášní?

Článek

Během tří podzimních měsíců bude putovat planeta lásky Venuše třemi znameními – Pannou, Váhami Štírem. A právě zrozencům těchto znamení dopřeje největší příděl milostných citů. Ale ani ostatní nepřijdou zkrátka. Zajímavý milostný podzim plný překvapení mohou prožít Býci.

Pro Kozorohy, kteří se narodili v poslední dekádě znamení, se může stát osudovým dnem 6. listopad, ve kterém by mohli konečně potkat toho pravého nebo pravou. VodnářiBlíženci by se zejména v listopadu mohli zamilovat nebo podlehnout svodům někoho velmi atraktivního. Rybám by mohl začátkem prosince Mikuláš s andělem požehnat při vstupu do manželství. Raky čeká milostně rozverný prosinec.

Berani by si měli dát během začátku podzimu do pořádku stálé partnerské vztahy a svým drahým polovičkám vynahradit vše, co od začátku roku nestihli. Lvi by mohli prožít milostný listopad, na svých cestách mohou potkat lásku. Střelci by si měli dávat pozor na milostné vztahy v zaměstnání. Je možné, že se zamilují do někoho zadaného, což by jim v budoucnu mohlo značně zkomplikovat život. A jak to budou mít tři znamení nejvíce zasažené láskou?

Panny prožijí milostný podzim

Toužíte-li po nové lásce nebo osvěžení stávajícího partnerského vztahu, zatrhněte si v kalendáři datum 9. října, kdy se na vás začne usmívat štěstí v milostných vztazích. Šťastné období bude pokračovat a koncem října můžete mít pocit, že vás láska zcela pohlcuje.

Někteří z vás mohou potkat novou, nečekanou lásku, jiné příjemně překvapí partner. Svůj milostný sen můžete beztrestně snít a věřit v romantickou lásku prakticky až do Vánoc, do té doby je vysoká šance, že ji potkáte. Využijte přízně hvězd a nechejte se životem rozmazlovat víc, než si obvykle dopřáváte. Můžete si také pořídit něco nového na sebe nebo do domácnosti. Zlepšovat a zkrášlovat budete sebe i své okolí.

Foto: ekazigzag, Shutterstock.com

Panny mají vysokou šanci se zadat nebo prohloubit svůj vztahFoto: ekazigzag, Shutterstock.com

Váhy zasáhne milostné jiskření

Měli byste prožívat harmonický milostný podzim přesně v tom duchu, jak ho máte rádi. Bez konfliktů a v partnerském porozumění. Pokud si nic nepokazíte 9. října, láskyplné souznění pocítíte i po následující podzimní dny. Milostné jiskření může nastat mezi vámi a nějakým vaším dobrým známým. Zjistíte, že za jeho zdánlivě nevinnými návrhy se skrývá velká vášeň. Jediným kritickým dnem podzimu je pro vás 4. prosinec, kdy byste neměli příliš tlačit na pilu a na svého partnera neklást přehnané požadavky. Mohl by s vámi ztratit trpělivost.

Štíři propadnou kouzlu tajných lásek

Hvězdy vám drží palce zejména v listopadu a prosinci, ale milostné vášně silně fyzického charakteru budete prožívat celý podzim. I říjen bude naplněn výraznou sexuální energií a vy se stanete nesmírně přitažlivými pro druhé pohlaví. Přivábit však můžete i zadané partnery, se kterými si slušně zkomplikujete život. Pozorní byste měli být zejména kolem 4. prosince, kdy hrozí prozrazení všech tajných lásek. Naopak ti, kteří pomýšlejí na manželství, mohou od 5. prosince plánovat svatbu. Ostatní ve svých stálých vztazích pochopí, jak velká a pevná je láska jejich partnerů.

Načítám