Hlavní obsah

Velký podzimní horoskop pro všechna znamení: Beranům vyjde vše, na co sáhnou, Panny se osudově zamilují

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim začíná vstupem Slunce do znamení Vah, kdy také nastává podzimní rovnodennost. Letos se toto roční období ponese v duchu velkých návratů. Vracet se k vám budou nejen vaše lásky a nevyřešené záležitosti, ale i pocity. Jako by vás nebesa nechtěla pustit vpřed, dokud si v sobě nedokážete srovnat priority a nebudete vědět, co doopravdy chcete.

Článek

Konec září i říjen budou hodně pracovní, čeká vás dřina, ale také řešení partnerských vztahů. Budete muset vyvinout značné úsilí a trpělivost, abyste uspěli. Změnu přináší až listopad, kdy se zbavíte tlaku požadavků, které se na vás budou hrnout ze všech stran, i od mnoha stresových situací. Všechny děje se bez větších překážek rozeběhnou začátkem prosince.

  • Vítězi letošního podzimu budou znamení Vah, Štíra, Střelce a Vodnáře. Více než dobře se bude dařit také Rybám a Rakům, kteří mohou dotáhnout mnoho pracovních restů a zazářit v kariéře. Berani budou cestovat a mnohému novému se naučí. Býky čeká střídavé štěstí a nečekané příležitosti, Blížence a Lvy úspěch v jejich podnikání. Pannám udělají radost jejich potomci, Kozorozi před sebou mají osudové změny. Jak přesně na tom bude vaše znamení?

Beran

S úderem podzimní rovnodennosti, tedy od 23. 9., vás čeká řešení partnerských záležitostí. Budete muset svému partnerovi vynahradit vše, co jste od začátku roku nestihli. Měli byste si vzít delší volno a naplánovat si společnou podzimní dovolenou. Vašemu vzájemnému vztahu to více než prospěje. Značný pohyb můžete zaznamenat na svém bankovním kontě, a to oběma směry – nahoru i dolů. Skvěle se vám začne dařit v druhé polovině listopadu, kdy vám vyjde vše, na co sáhnete.

Býk

Dlouhodobě se ve vašem znamení pohybují dvě pomalé planety – Jupiter a Uran. První vám přináší štěstí, druhá prudké zvraty. Výsledkem je proměnlivé a velmi nečekané štěstí. Nebude tomu jinak ani během letošního podzimu. Více opatrní byste měli být kolem 9. října, kdy by vám mohl přetéct pohár trpělivosti a mohli byste pak jednat pod vlivem velkých emocí. V druhé polovině října se do vašeho partnerského života mohou dostavit nějaká nedorozumění nebo dohady. Vše vyřešíte během listopadu a prosince.

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Druhá polovina října vyzkouší partnerské vztahy BeranůFoto: Just Life, Shutterstock.com

Blíženci

Skvělý čas odstartuje již podzimní rovnodennost. Od 23. září čekejte nejen příliv nové energie, ale i výborné komunikační schopnosti a kreativitu. Směle se můžete pustit do vyřizování všech svých pracovních úkolů a povinností. Jestliže podnikáte, můžete ve své činnosti zaznamenat značný pokrok. Chce to jen vzít rozum do hrsti a nepodléhat emocím. V rozmachu vás přibrzdí listopad, kdy můžete začít řešit nějaké partnerské neshody. Ničeho většího se však obávat nemusíte.

Rak

S podzimem se možná začnete potýkat s nějakými domácími problémy. Krize se sice může prohloubit kolem úplňku 29. září, který bude pro vás velmi náročný, ale po něm se začnou vaše dny postupně vylepšovat. Dobrou zprávu vám přinese 9. říjen, kdy se dočkáte porozumění a pochopení od blízkých a uděláte si pořádek ve svých citech. Koncem října se vám začne dařit v podnikání, můžete si osvojit nějakou dovednost, kterou výborně využijete v kariéře. Zlepší se i vaše fyzická kondice a zdraví. Pokud tedy máte v úmyslu začít s nějakým ozdravným nebo dietním programem, od října vám svítí zelená.

Lev

Koncem září očekávejte pozvání na cestu za obzory všedního dne. Cestovat lze i v mysli, to znamená, že vás může zcela pohltit třeba nějaký nový koníček nebo studium. Příjemnou změnu možná zaznamenáte i na svém bankovním kontu. Těžkosti se přihlásí zejména v domácím prostředí koncem října, kdy se můžete potýkat i s nějakou větší rodinnou krizí. Listopad přináší úlevu a radostnou atmosféru. Život vás zase začne bavit, můžete se zamilovat nebo podlehnout svodům někoho velmi atraktivního. Dařit se vám bude ve vašem podnikání.

Foto: Inside Creative House, Shutterstock.com

Listopad možná Lvy překvapí novou, intenzivní láskouFoto: Inside Creative House, Shutterstock.com

Panna

Toužíte-li po nové lásce nebo osvěžení stávajícího partnerského vztahu, zatrhněte si v kalendáři datum 9. října, kdy se na vás začne usmívat štěstí ve vašich milostných vztazích. Můžete si také pořídit něco nového na sebe nebo do domácnosti. Zlepšovat a zkrášlovat budete sebe i své okolí. Příznivý čas nastane i od konce října, kdy se vám bude dařit v komunikaci, učení a na krátkých cestách. Můžete očekávat dobrou zprávu. Ti, kteří se narodili na konci znamení, mají letos poslední velkou příležitost zkusit se vrhnout do podnikání. Někteří z vás se osudově zamilují.

Váhy

Čeká vás šťastné období. Měli byste mít dostatek energie, fyzickou i psychickou kondici. Dařit by se vám mělo ve všech úředních záležitostech, v učení i komunikaci. Můžete si osvojit i nějakou novou dovednost nebo se pustit do studia cizího jazyka. Kritickým dnem však pro vás bude 9. říjen: dávejte si pozor na cestách, zbytečně neriskujte a nevyvolávejte konflikty s blízkými. V tento den vezměte rozum do hrsti a nejednejte pod vlivem emocí. Nezapomínejte přitom na rodinu, měli byste se věnovat především svým rodičům a dětem.

Štír

Nejpříznivějším měsícem pro vás bude listopad, ale ani do té doby byste neměli strádat. Podzimní dny vám nesou duševní vyrovnanost nebo vám alespoň ukazují cestu, jak jí dosáhnout. Svítit vám k tomu bude šťastná hvězda v podobě dobrého přítele, který vám ve vašich krocích dodá potřebnou jistotu. Nové příležitosti by vám mohl přinést i zářijový úplněk, který nastane 29. září. Čekají vás společenská a přátelská setkání a máte velikou šanci, že se vám splní nějaké vaše velké přání. Někteří z vás dostanou skvělý nápad, který se rozhodnou realizovat nebo o něm budou alespoň velmi důkladně přemýšlet.

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Štíry na podzim podrží dobrý kamarád či kamarádka a pomůže jim vytrvat na úspěšné cestěFoto: Look Studio, Shutterstock.com

Střelec

Možná se zamilujete do někoho v práci nebo se zamilujete přímo do své práce. Každopádně bude vaše pracovní úsilí během podzimu provázet lehkost, kreativita a nové nápady. Ničeho se nebojte a druhým ukažte svoji výjimečnost, patřičně ji ocení. Nejlepší čas se před vámi otevře koncem listopadu, kdy by vás mohla potkat láska, bystrý rozum, skvělý úsudek i fyzická zdatnost. Novou energii zaznamenáte i ve své kariéře. Je možné, že obdržíte zprávu nebo důležitou informaci, která vás posune v profesním životě. Dobře byste se měli cítit i v okruhu svých přátel – společně podniknete zcela nevšední cestu.

Kozoroh

Od konce září můžete začít studovat nějaký zajímavý obor nebo se zapsat do kurzů „vyšívání“. Každopádně budete mít touhu se vzdělávat či šířit osvětu do svého okolí. Jestliže vás čeká nějaké zásadní pracovní nebo kariérní rozhodnutí, vyhněte se 9. říjnu, kdy byste mohli své záležitosti řešit pod zbytečným tlakem. Pár dní počkejte, až bude situace pro vás klidnější a přehlednější. V polovině října do vašeho života může vstoupit osudová láska. Listopad přináší velkou úlevu, vaše záležitosti se rozeběhnou, budete se cítit lehce i silně. Dejte na radu dobrého přítele.

Vodnář

S podzimem k vám přichází větší rovnováha i empatie k vašim partnerům. Možná vám prospěje ještě nějaká společná dovolená, nebo dokonce opožděná svatební cesta. Prakticky od konce září můžete začít jásat, protože vítězi začátku podzimu jste vy. Mělo by se vám dařit prakticky ve všem. Celkovou pohodu vám může pokazit jen pár dnů koncem září, kdy byste měli být opatrní v zaměstnání, obzvláště pokud v něm máte nějakou tajnou či nedovolenou lásku. Problémy přinese konec října, kdy se vám může začít komplikovat kariéra. Obrňte se trpělivostí, vše vyřešíte díky své schopnosti originálního postupu.

Ryby

S podzimem se na vás mohou navalit události až osudového charakteru. Nic nepodceňujte, věnujte svoji pozornost i zdánlivým maličkostem. Opatrní byste měli být na svoje peníze stejně jako na finance, které vám byly někým svěřeny. Dejte si do pořádku i zdraví. Myslete na preventivní prohlídky, nastartujte nějaký pro vás vhodný ozdravný program. Máte šanci se zbavit starých závislostí, začít znovu a lépe. Štěstí se k vám plně vrátí koncem října, kdy Slunce vstoupí do znamení Štíra a před vámi se otevře čas nadějí, splněných přání a nových poznání. Pochopíte, že svět je dobré místo pro život.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám