Hlavní obsah

Jsme ve vesmíru sami? Slavné osobnosti, které prý UFO viděly, nebo se s ním dokonce setkaly osobně

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bylo by příliš arogantní myslet si, že jsme v celém vesmíru sami, domnívají se mnozí lidé, celebrity nevyjímaje. Na dnešní den, tedy 2. července, připadá Světový den UFO. Které celebrity v mimozemšťany věří nebo tvrdí, že UFO dokonce samy viděly?

Článek

Otázka existence mimozemských civilizací fascinuje osoby žijící na planetě Zemi dlouhá léta. Nejrůznější svědectví naznačují, že ve vesmíru nemusíme být tak úplně sami. Na mimozemšťany věří i mnohé celebrity.

Miley Cyrus (29)

Jednou ze zastánkyň existence mimozemských civilizací je výstřední americká zpěvačka a herečka. Ta dokonce tvrdí, že viděla UFO, když se s kamarádkou projížděla po San Bernardinu. Byly svědky toho, jak je pronásleduje něco, co vypadalo jako vznášející se sněžný pluh a prý to viděli i další lidé, kteří zastavovali a vystupovali z auta. Na druhou stranu ale zpěvačka přiznala i to, že si předtím koupila marihuanu, takže to mohla být i halucinace. Spíše se ale přiklání k tomu, že UFO skutečně viděla.

Foto: Profimedia.cz

Herečka prý dokonce s mimozemšťanem navázala i oční kontaktFoto: Profimedia.cz

Nick Jonas (29)

Americký zpěvák, který se momentálně těší ze svého prvního potomka, se během své účasti v talk show v roce 2015 nechal slyšet, že v mimozemšťany věří. Když mu totiž bylo čtrnáct let a hrál na dvorku s několika přáteli basketbal, viděli na obloze dokonce tři létající talíře najednou. Následně po události začal pátrat na internetu a zjistil, že lidí, kteří v daný okamžik viděli totéž co on a jeho přátelé, je mnohem víc.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák viděl UFO jako náctiletýFoto: Profimedia.cz

Demi Lovato (29)

Demi Lovato, která se považuje za nebinární, rovněž patří mezi ty, kteří jsou skálopevně přesvědčení o existenci mimozemských civilizací. Prý bychom byli arogantní, kdybychom si mysleli, že jsme ve vesmíru sami. Přiznala také, že miluje nejrůznější konspirační teorie. Kupříkladu si také myslí, že je dost reálné, že v částech Indického oceánu žijí mořské panny.

Foto: Profimedia.cz

Demi Lovato věří, že bytosti z jiné planety nechtějí lidem ublížitFoto: Profimedia.cz

Fran Drescher (64)

Hvězda seriálu Chůva k pohledání (1993–1999) prý viděla UFO společně se svým otcem. A tento zážitek považuje za velmi symbolický. Ve stejnou dobu totiž UFO podle ní viděl i muž, do kterého se později zamilovala, dnes již její bývalý manžel Peter Marc Jacobson (64). A to se přitom v době tohoto zvláštního zážitku vůbec neznali.

Foto: Profimedia.cz

Herečka i její bývalý manžel viděli mimozemšťany společně se svými otciFoto: Profimedia.cz

Míša Tomešová (31)

Česká herečka možná viděla mimozemšťany asi před jedenácti lety. V době, kdy byla čerstvě zamilovaná do svého budoucího manžela herce Romana Tomeše (34). Příslušníci mimozemské civilizace se jim zřejmě ukázali rovnou tři dny po sobě, když společně seděli na balkoně. Herečka uvedla, že viděli různé formace, které se podivně hýbaly. Nešlo o hvězdy, ptáky ani letadla a nikdy si to prý nedokázali logicky vysvětlit.

Foto: Profimedia.cz

Na to, co viděla, má herečka svědka – svého manželaFoto: Profimedia.cz

Jana Uriel Kratochvílová (69)

Dalším jménem české zpěvačky by mohla být extravagance. A to se v jejím případě netýká jen svérázného módního vkusu, ale také smýšlení. V minulosti uvedla, že Jana Kratochvílová opustila svou fyzickou schránku a v roce 1990 převzal její fyzickou formu mimozemšťan. A víc k tomu asi není potřeba dodávat.

Foto: Profimedia.cz

V tom, co si zpěvačka myslí nebo co údajně prožila, už se vyzná málokdoFoto: Profimedia.cz

Ariana Grande (29)

Paranormální jevy, to je její. Americká zpěvačka se dlouhodobě zajímá o nejrůznější zvláštní jevy a také o mimozemšťany a duchy. I když s mimozemšťany prý osobní zkušenost nemá, rovněž je zastánkyní myšlenky, že tady jako lidé rozhodně nejsme sami. Vesmírnou tématiku dokonce zakomponovala do své tvorby, konkrétně do klipu k písni Break Free, v němž s mimozemskými civilizacemi bojuje.

Foto: Profimedia.cz

Osobní zkušenost sice zpěvačka nemá, ale víru jí to nebereFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Mimozemšťané

Načítám