Hlavní obsah

Zabavte se o jarních prázdninách. Prší a vy nevíte, co s volným časem?

Foto: Albi

Foto: Albi

Je to jako na potvoru. Děti mají jarní prázdniny, berete si dovolenou, abyste společně strávili hezké chvíle, ale počasí nepřeje ani horám, ani jiným venkovním aktivitám. Jak zabavit unuděné potomstvo, aby neobrátilo byt vzhůru nohama? Hry od Albi jsou tou správnou volbou! Mrkněte na tři tutovky.

Článek

Tak trochu jiná karetka, která dostane i znuděného teenagera. What Do You Meme – Rodinná edice je o kombinování obrázků s hláškami. Boduje ten, komu se podaří vytvořit nejvýstižnější meme. Že nevíte, co to je? Zeptejte se dětí, určitě vám to s očima obrácenýma v sloup vysvětlí. Zjednodušeně se jedná o vtipné obrázky šířené lidmi v různých obměnách po internetu.

Foto: Albi

What Do You MemeFoto: Albi

O co jde v kvízové hře s provokativním názvem Táhni! především? Dostrkat vlajku do vítězného konce na své straně arény. V týmovém souboji budete odpovídat na zábavné otázky jednoduše ano/ne, takže můžete bez uzardění tipovat. V případě, že pouze jeden tým odpoví správně, táhne vlajku k sobě. S každou další kartou se zvyšuje sázka.

Foto: Albi

Táhni!Foto: Albi

Bláznivá karetka Taco, kočka, koza, sýr, pizza položí všechny na lopatky. Smíchem se u ní totiž budou válet děti i dospělí. Jedná se o postřehovou hru, ve které neustále opakujete pět slov, ale přitom musíte být bez přestání v pozoru. Když se totiž slovo shoduje s právě otočenou kartou, musíte ji zaplácnout dříve než soupeři.

Foto: Albi

Taco, kočka, koza, sýr, pizzaFoto: Albi

Vyzkoušejte servis jako z pohádky

Nesplnila zakoupená hra vaše očekávání? Jednoduše ji na Albi prodejně do 30 dnů vraťte, případně vyměňte za jinou. Může být i rozbalená a hraná. Stačí k tomu jen účtenka. Tomu se říká nákup bez rizika, tak se v Albi pořádně zásobte a užijte si s rodinou a partou dny i večery plné zábavy!

Související témata:

Načítám