Hlavní obsah

Kosmetické objevy: Opravdu levný krém a antibakteriální gel

Foto: 1981 Rustic Studio kan, Shutterstock.com

Foto: 1981 Rustic Studio kan, Shutterstock.com

Reklama

Jaké beauty novinky nás zaujaly v redakci za měsíc listopad? Antibakteriální gel, který fakt úžasně voní, ultra levný krém na ruce nebo fixační sprej na make-up. Skvěle fungují a neutratíte za ně majlant.

Článek

Dezinfekce na ruce, která voní a nevysušuje, skvělý krém na ruce za pár korun nebo rozjasňující fixační sprej na pleť. Dala jsem dohromady pět beauty novinek za měsíc listopad, které mě nadchly!

Rozjasněný make-up

Přirozená šťavnatá pleť je aktuálně v kurzu, proto jakmile mi padl do ruky fixační sprej s popiskem „dewy“ (šťavnatý, orosený), okamžitě jsem ho vyzkoušela. Sprej má za úkol pleť rozjasnit, hydratovat a zároveň prodloužit výdrž líčidel. Může se použít pod make-up i přes něj. Mně vyhovuje mlhu nanést jako závěrečnou tečku, díky které líčení nepůsobí až moc pudrově a matně. Funguje skvěle a jen aby vás nemátl obal – neobsahuje žádné třpytky.

Foto: Archiv firem

Fixační sprej Dewy Set, Anastasia Beverly Hills, 930 Kč (100 ml), prodává SephoraFoto: Archiv firem

Voňavá dezinfekce

Bacily jsou pořád kolem, tudíž antibakteriální gely se staly součástí povinné výbavy kabelek. Některé ale ne zrovna voní, jiné lepí, další vysušují ruce a některé zvládnou toto všechno zároveň. Luxus mezi těmito produkty představuje značka Haan. Balení zaujme, gel se skvěle dávkuje stříkáním. Na výběr je několik vůní, které jsou jemné a příjemné, na rukou vydrží a navíc sprej nelepí. Obsahuje aloe vera, takže pokožku tolik nevysušuje. Balení se může zdát malé, ale vydrží podle výrobce tolik, co čtyři klasické gely.

Foto: Archiv firem

Antibakteriální čisticí sprej na ruce Purifying Verbena, Haan, 125 Kč, prodává AurioFoto: Archiv firem

Záchrana rukou

Kromě dezinfekce a častého mytí vysušuje ruce i zima, takže je potřeba do kabelky přihodit i správnou hydrataci. Podařilo se mi objevit opravdu účinný krém, díky kterému máte hebčí pokožku do pár minut. Zkoušela jsem vůní šeříku, která je u krémů na ruce poměrně ojedinělá. Výrobek má hutnější konzistenci, ale nezanechá pocit mastnoty a vstřebá se rychle. Také mi vyhovuje menší balení a více než příjemná cena. Je opravdu skvělý!

Foto: Archiv firem

Krém na ruce šeřík, Dermacol, 41 Kč (30 ml)Foto: Archiv firem

Konec suchých vlasů

Rozlítané, suché a krepaté vlasy? Chce to silnější kondicionér! Zvlášť teď v zimě, kdy vlasy můžou být sušší, a tím pádem víc elektrizovat. Do ruky se mi dostal výrobek značky Kevin Murphy, který je určený pro silné a nepoddajné vlasy. Funguje skvěle i na jemnější, které jsou zásahem barvení suché. Vlasy jsou po umytí uhlazené a zdravější a krepatění je konec. Navíc dokonale voní.

Foto: Archiv firem

Uhlazující kondicionér Smooth Again, Kevin Murphy, 695 Kč (250 ml), prodává NotinoFoto: Archiv firem

Krém pro bezchybnou pleť

Nevím, jestli za to můžou respirátory nebo střídání tepla a zimy, ale moje pleť se zbláznila. Nějakou dobu mi trvalo přijmout fakt, že je mastnější než kdy dřív. Byla jsem zvyklá na své krémy, ale pořád se mi ucpávaly póry a pleť byla celkově nic moc. Chtělo to změnu!

Tento krém na obličej je určený pro dospělou pleť, kterou trápí nedokonalosti a lesk. Je lehký, hydratuje, ale současně působí i proti pupínkům, pleť vyhlazuje a sjednocuje. Hned po prvním použití jsem viděla, že čelo je na pohled čistější a póry menší. Po týdnu používání má obličej i hezčí, jednotnější barvu. Sice je určen na denní použití, ale vyhovuje mi ho nanést večer a nechat kouzlit přes noc. Mimochodem, funguje skvěle i v kombinaci s tímto gelem.

Foto: Archiv firem

Denní péče La Roche-Posay K(+), 369 Kč (40 ml), prodává Dr. MaxFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám