Hlavní obsah

Jarní halenky z nových kolekcí: S výšivkou, krajkou i volánky

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhlížíte jaro každým dnem a nemůžete se dočkat, až odložíte kabát a vyrazíte jen v saku či kožené bundě, které přehodíte přes novou halenku? V takovém případě se pojďte podívat na nové módní kolekce a inspirujte se.

Článek

Halenky vám vždy prokážou skvělou službu – hodí se téměř při jakékoli společenské příležitosti a také při mnoha pracovních. A když si vyberete kousek, který dobře zapadne do vašeho stávajícího šatníku, dá se pak hravě kombinovat se sukněmi, džíny i trendy kalhotami.

Světlé barvy

Na jaře pěkně unosíte halenku ve světlé barvě – právě taková působí mladistvým a svěžím dojmem. A to ať už zvolíte klasickou bílou košili, nebo nadýchanou krémovou blůzku. Anebo si vyberete zajímavý střih, případně výrazný detail v podobě krajky, volánků či nabíraných rukávů? Klidně! Model ve světlém odstínu se k jaru vždy hodí.

Tip: Láká vás kousek s nabíranými rukávy? Nezapomeňte, že dodá horní části postavy větší objem, proto k němu určitě přidejte užší či upnutý spodek.

Romantické prvky

Máte rády jarní styl s trochou romantiky nebo vás láká trend rom-com core (= oblečení podle romantických komedií), který je právě teď in? Pak se poohlédněte po halence s výšivkou, vázačkou nebo jemnými volánky. A i tady se sluší upozornit, že volánky přidávají lehce na objemu, a proto je důležité se zaměřit na to, kterou část blůzky zdobí, aby model dobře seděl vašemu typu postavy.

Veselé vzory i barva roku

Jestli nejste milovnice tělových či pastelových odstínů, klidně zvolte veselé odstíny i zajímavé potisky. Květinové vzory zůstávají v kurzu, ale nebojte se sáhnout ani po geometrických. A pokud narazíte na halenku v barvě roku, kterou je sytá Viva Magenta, minimálně ji vyzkoušejte, zda půjde k vašemu typu. Budete-li se v ní cítit dobře, máte pro letošek jasnou volbu.

Krajková

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1 299 Kč. Reserved, 999 Kč.Foto: Archiv firem

S výšivkou

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 1 299 Kč. F&F, 399 Kč.Foto: Archiv firem

S potiskem

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1 299 Kč. Marks & Spencer, 1 099 Kč.Foto: Archiv firem

Zavinovací

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 999 Kč. Mohito, 599 Kč.Foto: Archiv firem

Plisované

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 899 Kč. S.Oliver, 1 999 Kč.Foto: Archiv firem

S vázankou

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 999 Kč. Zara, 799 Kč.Foto: Archiv firem

S nabíranými rukávy

Foto: Archiv firem

Zleva: Lindex, 999 Kč. Marks & Spencer, 1 499 Kč.Foto: Archiv firem

Jemné volány

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 799 Kč. Stradivarius, 499 Kč.Foto: Archiv firem

V barvě roku

Foto: Archiv firem

Zleva: JDY, 375 Kč, prodává Zoot. H&M, 699 Kč.Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám