Hlavní obsah

Oblečte se do barev! Na jaře pofrčí kostýmky, naučte se je nosit hravě

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barevné dámské obleky byly must-have už loni, ale možná jste se s nimi v obchodech prozatím jen oťukávaly. Letos už vás tedy v jarních kolekcích nezaskočí a je na čase jim přijít na chuť. Ukážeme vám, s čím je můžete kombinovat, abyste jim daly konečně šanci!

Článek

Přestože první jarní den teprve vyhlížíme z okna, uvnitř obchodů už to jarními kolekcemi jen září. Barevná paleta je vskutku pestrá a to se podepsalo i na dámských kostýmcích různých střihů. Vybírat můžete z klasických kalhotových dvojic, kde sako doplňují kalhoty s puky nebo trendy široké splývavé nohavice, ale i z obleků se sukní. Blondýnkám doporučujeme volit barvy, jako jsou růžová, zelená, ale především modrá. Brunetkám to zase bude slušet v oranžové, červené či barvě roku Viva Magenta.

Levný komplet s teniskami

Modré kostýmky doporučujeme především blondýnkám, kterým je modrá barva souzená. Brunetkám sice zapovězená není, ale měly by volit případně tmavší odstíny. Pokud chcete kostýmek odlehčit, aby nepůsobil až moc elegantně, určitě k němu obujte tenisky a zkombinujte jej s jednoduchým basic tričkem. Bílé bude na jaro ideální. A když se k tomu přidá trochu oranžového akcentu na doplňcích, první jarní outfit je na světě. Navíc vás tenhle celkový look včetně laku na nehty vyjde se vším všudy na 2462 Kč.

Foto: Archiv firem

1. Sako na jeden knoflík F&F, 749 Kč. 2. Kabelka Deichmann 499 Kč. 3. Kalhoty s puky F&F, 499 Kč. 4. Tenisky Taranto, 412 Kč, prodává Mall. 5. Bílé basic tričko, H&M 249 Kč. 6. Lak na nehty Naninails, 54 Kč.Foto: Archiv firem

Lněný kostým se sukní

Až se pořádně oteplí, bude se vám jistě hodit lehoučký kostýmek z lněné směsi, ke kterému obujete jarní trendy obuv v podobě balerínek, sandálků, ale i mokasín. Navíc minisukni i sako unosíte zvlášť. Mintový odstín se bude skvěle kombinovat s béžovou, bílou, nebo výraznější oranžovou, růžovou i modrou. A při výběru doplňků zkuste zabrousit i mezi české značky.

Foto: Archiv firem

1. Stříbrné náušnice české značky Mooyyy, 1500 Kč. 2. Kožená kabelka české značky Loro Oro, 2590 Kč. 3. Sako z lněné směsi H&M, 999 Kč. 4. Minisukně z lněné směsi H&M, 599 Kč. 5. Béžový top Mango, 599 Kč. 6. Červené sandálky Quazi, 839 Kč, prodává Humanic.Foto: Archiv firem

Se širokými kalhotami

Široké kalhoty budou letos v módě rovněž u kostýmků. Vybrali jsem variantu v růžové barvě, která je velmi ženská a na jaro jako stvořená. Luxusnější dojem vytvoříte hravě pomocí elegantních doplňků. I ty mohou být ve výrazné barvě. K růžové zkuste přidat třeba svítivě zelenou či trendy odstín chartreuse.

Foto: Archiv firem

1. Sako Lindex, 1999 Kč. 2. Malá kabelka do ruky Zara, 549 Kč. 3. Stříbrný náramek Pandora, 2049 Kč. 4. Široké kalhoty Lindex, 1499 Kč. 5. Stříbrné náušnice Pandora, 1279 Kč. 6. Lodičky Kate Gray, 1299 Kč, prodává Humanic. 7. Halenka JDY, 686 Kč, prodává Modivo.Foto: Archiv firem

Inspirujte se na jaro stylem slavných Francouzek!

Reklama

Načítám