Hlavní obsah

Největší proutník Hollywoodu je zase single: Proč mu to nevyšlo ani s Kim Kardashian?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vztahu nedával nikdo šanci víc než pár týdnů. Nakonec jim to vydrželo devět měsíců. Láska Petea Davidsona a Kim Kardashian je ale už minulostí, ostatně tak jako nespočet jeho předchozích vztahů. S kým randil americký herec a komik před Kim? Připravte se na výčet krásek.

Článek

Potkali se před rokem v talk show. Pete Davidson je herec a komik a právě natáčí film v Austrálii. Podnikatelku a influencerku Kim Kardashian (41) zaměstnávají v Los Angeles čtyři děti, její značka kosmetiky a oblečení a probíhající rozvod s Kanye Westem (45). Jak začal vztah Kim s Petem a které další krásky mu podlehly?

Kim Kardashian (41)

Foto: Profimedia.cz

V říjnu 2021 se potkali při natáčení talkshow, kde účinkovala Kim Kardashian jako hostFoto: Profimedia.cz

Pete Davidson byl donedávna členem party komiků, kteří tvoří Saturday Night Live show. A právě při natáčení jednoho z dílů, kde se Kim objevila jako host, přeskočila jiskra (ano, podobně jako mezi Jaromírem Soukupem a Agátou Hanychovou). To bylo v říjnu 2021. Poprvé se spolu ale oficiálně představili jako pár až v dubnu, v reality show Kardashians. Potom se ukázali v květnu bok po boku na okázalé společenské akci Met Gala, kde Kim způsobila poprask – oblékla „nahé šaty“ Marilyn Monroe, kvůli kterým musela rekordně rychle zhubnout sedm kilo.

Foto: Profimedia.cz

Pete Davidson a Kim Kardshian na Met Gala a v červnu na dovolenéFoto: Profimedia.cz

Stačili si ještě užít tropickou dovolenou a Pete se skamarádil s jejími čtyřmi dětmi. Dokonce si nechal na krk vytetovat iniciály Kim a jejích dětí a taky nápis Jasmine & Aladdin jako narážku na jejich první pusu – v show byli totiž převlečeni za tyhle dvě pohádkové postavy. A proč najednou rozchod? Před pár dny oznámili, že jsou oba příliš zaneprázdnění, a tak se rozhodli být pouze přáteli. Žádná zlá krev, žádné pomluvy (zatím).

Ariana Grande (28)

Než začal Pete tvořit pár s Kim, byl zasnoubený se zpěvačkou Arianou Grande. Dali se dohromady v květnu 2018 a o pár týdnů později se zasnoubili. Internet jásal! Překvapení přišlo v říjnu, kdy se pár rozešel. Ariana hned napsala píseň Thank you, next (2019), kterou věnovala všem svým ex, včetně Petea.

Foto: Profimedia.cz

Láska netrvala příliš dlouho, pár se ale stihl zasnoubit Foto: Profimedia.cz

Kate Beckinsale (49)

Kim Kardashian byla starší než Pete, ale nebyla to jeho nejstarší známost. V lednu 2019 se na předávání Zlatých Glóbů seznámil s herečkou Kate Beckinsale a pár měsíců spolu randili.

Foto: Profimedia.cz

Láska s Kate Beckinsale trvala jen zhruba od ledna do dubnaFoto: Profimedia.cz

Margaret Qualley (27)

Mladičká herečka, která se objevila například ve filmu Tenkrát v Hollywoodu (2019) nebo v seriálu Služka, se také nechala strhnout charismatem tohoto hercem, ale žádná velká láska z toho nebyla. S dcerou Andie McDowell (64) spolu byli jen pár měsíců, nekonaly se ale ani žádné zásnuby, ani velká dramata. 

Foto: Profimedia.cz

Od Kate Beckinsale se přesunul k Margaret Qualley, dceři herečky Andie McDowellFoto: Profimedia.cz

Kaia Gerber(20)

Za tchyni mohl mít jednu z nejkrásnějších žen planety, a to když randil s Kaiou Gerber, která si se svojí matkou, Cindy Crafword, příliš nezadá. Vztah také netrval déle než pár měsíců. Modelka v současné době randí s Austinem Butlerem (30), novým představitelem filmového Elvise.

Foto: Profimedia.cz

V listopadu 2019 uhranul modelku Kaiu Gerber, na začátku roku už byli od sebeFoto: Profimedia.cz

Phoebe Dynevor (27)

V roce 2021 chodil několik měsíců s hvězdou seriálu Bridgertonových Phoebe Dynevor. Vše vypadalo nadějně, ale vztah ztroskotal na tom, že na sebe neměli čas a odcizili se. Pak přišla Kim. A kdo bude další?

Foto: Profimedia.cz

S hvězdou Bridgertonových to dopadlo podobně, jako později s Kim. Prý na sebe neměli dostatek časuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám