Hlavní obsah

Z Madonny je Barbie! Objevila photoshop, nebo elixír mládí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Šokovat publikum se jí daří dokonale. A není to jen líbačka s Ježíšem, která zpěvačce zaručila pozornost celého světa. Vlnu kontroverze budí s neoholeným podpažím či sexy garderobou, do níž patří i samotné roucho Evino. Od osmdesátých let je Madonna (63) hlavním zdrojem novinových titulků a ani po šedesátce neupadla v zapomnění. Čím zaujala tentokrát?

Článek

Papež Jan Pavel II. (†84) označil její vystoupení za nejvíc satanské show v historii lidstva. Předstíraní masturbace přímo na pódiu bylo v raných devadesátkách pro hlavu katolické církve prostě přes čáru. Totožné pobouření vyvolal videoklip Like a Prayer, jehož highlight představoval vášnivý polibek Madonny s Ježíšem, navíc tmavé pleti.

Podobných skandálů má popová diva na kontě nespočet. A ačkoliv to vypadalo, že se na moment stáhla do ústraní, loni se vrátila v plné parádě. Třiašedesátiletá hudební hvězda provokuje na sociálních sítích lechtivými snímky i nepřirozeně mladistvým vzhledem.

Elixír mládí?

Byly doby, kdy Madonna oslavovala přirozenost, to se však aktuálně nedá říct o jejím profilu na sociálních sítích. Své fanoušky dennodenně zásobuje fotkami, na kterých byste její původní podobu hledali jen stěží. Přestože nikdy nepřiznala žádné úpravy obličeje, při pohledu na její mladistvý vzhled jsou spekulace o kosmetických zákrocích více než na místě.

Velký podíl na bezchybné image má samozřejmě tvrdá dřina v posilovně i dokonalá péče o pleť, ale tipujeme, že nejdůležitější roli hraje photoshop. Když se totiž Madonna objevila loni na podzim v show Jimmyho Fallona (47), mohli jste si všimnout povislejší kůže na rukách a perfektně vyhlazená nebyla ani její tvář. Na Instagramu nemá ovšem jedinou vadu, posuďte sami.

Madonna na sociálních sítích v roce 2021

Foto: Profimedia.cz

Dokonale plné rty, perfektní pleť, fantastické líčení a nahoře bez. Tak se předvedla svým fanouškům loni v dubnu Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Erotický snímek v posteli pochází z loňského listopadu. Zpěvačka v děrovaných punčocháčích a ikonických lodičkách značky Christian Louboutin nezapomněla sledující potěšit vykukující bradavkouFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Ani v prosinci se Madonna nedržela zkrátka. Na fotce, kde hrají hlavní roli kalhotky, byste jí asi třiašedesát nehádaliFoto: Profimedia.cz

Ikonický korzet

A čím vším šokovala svět v minulosti? Ještě než pronikla do světa showbyznysu, svlékala se pro studenty umění coby modelka aktů. Madonna zkrátka neměla s nahotou nikdy žádný problém. Ostatně její kostýmy by o tom mohly vyprávět. Jedním z nejslavnějších je bezpochyby korzet z dílny francouzského návrháře Jean–Paula Gaultiera (69), který jej zpěvačce vytvořil v roce 1990 speciálně pro turné Blond Ambition. Kuželovitý tvar podprsenky zdůraznil její přednosti a vstoupil do dějin módy se stejným pozdvižením jako Madonna na jevišti.

Foto: Profimedia.cz

Za slavným korzetem stojí návrhář Jean–Paul Gaultier. Tento módní kousek se stal tak proslulým, že jej znají i ti, kteří v té době ještě nežili Foto: Profimedia.cz

Sexy polibek

Několikrát se objevila nahoře bez a veřejnost si na její výstřední šatník pomalu zvykla. Překvapit však Madonna uměla vždycky. V roce 2003 si při udílení cen MTV Music Awards střihla líbačku s mladšími kolegyněmi Britney Spears (40) a Christinou Aquilerou (41). Protože žhavé pusy nerozdávala v soukromí, nýbrž rovnou na pódiu před zraky fanoušků, fotografů i kameramanů, dala světu opět příležitost k pořádně bouřlivé diskuzi. Mimochodem, přestože Madonna preferuje v osobním životě muže, a to výrazně mladší, rve se také za práva lesbiček a gayů.

Foto: Profimedia.cz

Na lesbický polibek popových hvězd showbyznys jen tak nezapomene Foto: Profimedia.cz

Neoholené podpaží

Nikdy se rovněž netajila tím, že je feministka. Hnutí, které bojovalo proti ženským stereotypům a zbavování se přirozeného ochlupení těla, podpořila v roce 2014 fotkou s neoholeným podpažím. Asi není třeba zdůrazňovat, že se svým činem postarala o další poprask. A my jí (i sobě) přejeme, ať jí její neskutečný elán a odvaha ještě dlouho vydrží.

Foto: Profimedia.cz

Snímek s neoholeným podpažím některé ženy pobouřil, jiné inspiroval Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám