Hlavní obsah

Luxus i praktičnost: Co dostávají celebrity k narozeninám?

Foto: Michal Růžička / MAFRA , Profimedia.cz

Foto: Michal Růžička / MAFRA , Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K dárkům mají celebrity a jejich příbuzní různý přístup. Dávají a dostávají luxusní záležitosti, jakou je třeba soukromá vinice nebo sportovní auto, ale mnohdy se spokojí i s relativně obyčejnými věcmi. Přečtěte si, co slavné tváře dostaly k narozeninám.

Článek

S výběrem dárků pro celebrity je to mnohdy ošemetné, protože mívají, na co si vzpomenou a nemusí čekat na narozeniny, až je někdo obdaruje. Čím dojala Tamara Klusová (33) svého muže a z jakých praktických dárků se radovala Adéla Gondíková (48)?

Tomáš Klus (35)

Český písničkář je velkým milovníkem přírody a zvířat. Snaží se žít ekologicky a podle hesla udržitelnost a soběstačnost. V roce 2020 mu manželka Tamara Klusová (33) splnila dlouholetý sen. K narozeninám mu dala slepice, po kterých prý toužil osm let. Fanouškům na Instagramu se svěřil, že když dárek dostal, chtělo se mu radostí brečet. Jenže letos v březnu přišla krutá rána. Slípky, které měly dokonce jména, rozcupovala liška.

Foto: Profimedia.cz

Klus měl radost nejen ze slepic, ale následně i z domácích vajíčekFoto: Profimedia.cz

Ryan Reynolds (44)

Americko-kanadský herec už několik let září štěstím po boku manželky Blake Lively (34). Ovšem jeho první ženou byla mezi lety 2008 až 2011 herečka Scarlett Johansson (36). Ta dala svému milému k 31. narozeninám kousek sebe. Šlo o její vytržený zub moudrosti pokrytý zlatem. Nutno dodat, že nedlouho poté se pár rozešel, možná, že herec čekal spíš nové auto.

Foto: Profimedia.cz

Pokud Ryan Reynolds pozlacený zub slavné herečky ještě má, mohl by ho prodat za pořádný balíkFoto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (28)

Americká zpěvačka si potrpí na obscénnosti, a tak byla ze zeleného keříku ve tvaru pánského přirození nadšená. Dostala ho ke svým 22. narozeninám od moderátorky a komičky Chelsea Handler (46), která je proslulá svým drsným smyslem pro humor. Zpěvačka fotku s keřem sdílela tehdy na Instagramu a okomentovala ji slovy, že jde zatím o nejlepší dárek, který kdy dostala.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus ráda provokuje a přátelé dobře vědí, že si potrpí na odvážné dárkyFoto: Profimedia.cz

Victoria Beckham (47)

Bývalou členku kapely Spice Girls a módní návrhářku je extrémně těžké ohromit, protože má, na co si vzpomene. Snad se to jejímu muži exfotbalistovi Davidu Beckhamovi (46) podařilo alespoň v roce 2008 u příležitosti manželčiných 34. narozenin. Obyčejnou lahev vína vyměnil rovnou za celou vinici. Víno si manželé velmi oblíbili v době fotbalistova angažmá ve Španělsku, a tak se rozhodli, že budou v tomto odvětví podnikat. Vinice se nachází v Kalifornii.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckham se o vinice sama nestará, má na to lidiFoto: Profimedia.cz

Marta Kubišová (78)

Když česká zpěvačka slavila v roce 2007 své 65. narozeniny, uspořádala narozeninový koncert, na kterém fanouškům představila jeden z dárků, který dostala od svých blízkých. Pyšně přítomným odprezentovala vlastní webové stránky kubisova.cz. Byla to pro ni příležitost, jak začít více pronikat do tajů internetu, s čímž jí ze začátku pomáhala dcera.

Foto: Michal Růžička / MAFRA , Profimedia.cz

Marta Kubišová už to s internetem umíFoto: Michal Růžička / MAFRA , Profimedia.cz

Suri Cruise (15)

Díky svým slavným rodičům herci Tomu Cruisovi (59) a herečce Katie Holmes (42) vyrůstá patnáctiletá dívka v luxusu. Maminka ji obléká do drahého oblečení a nešetří se ani na dárcích. V roce 2011 dostala holčička luxusní domeček na stromě v hodnotě 100 tisíc dolarů, což jsou v přepočtu více než dva miliony korun.

Foto: Profimedia.cz

Dívka vyrůstá ve zlaté klícceFoto: Profimedia.cz

Jiří Langmajer (55) a Adéla Gondíková (48)

Herecký manželský pár má narozeniny jen kousek od sebe. Zatímco Jiří Langmajer slaví v červnu, Adéla Gondíková se narodila v srpnu. Dárky se u nich pojímají ryze prakticky. Kupříkladu loni dostala herečka a moderátorka kromě kosmetiky také věšák na prádlo a zimní pneumatiky. Letos se herec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka pochlubil, že obdržel sklo, do kterého je vyrytá jejich fenka Maybe, dvoje sluchátka asi za sto tisíc, a protože si rád vaří nejrůznější čaje, dostal prý mercedes mezi rychlovarnými konvicemi. Chytrý výrobek dokáže ohřát vodu na různé stupně v závislosti na druhu čaje.

Foto: Profimedia.cz

Oba mají rádi praktické dárkyFoto: Profimedia.cz

Nové páry českého showbyznysu. Víte, kdo s kým teď randí? 

Reklama

Načítám