Hlavní obsah

Celebrity, které si ze sebe umějí udělat legraci

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Udělat si legraci sám ze sebe, to rozhodně neumí každý. Zvláště mezi celebritami je někdy obtížné najít někoho, komu sláva nestoupla do hlavy a nezatemnila mu mozek přesvědčením o vlastní důležitosti. Kdo umí sám sebe vzít s nadhledem?

Článek

V životě platí, že člověk by se neměl brát příliš vážně. Tomu, aby si z něj někdo dělal legraci, může jednoduše zabránit tak, že si udělá legraci sám ze sebe. Škodolibému okolí tak udělá čáru přes rozpočet. Které celebrity v tomto umění vynikají?

Amy Schumer (40)

Jestli je někdo v umění sám sebe cíleně zesměšnit skutečný mistr, pak je to tato americká komička. Vidět jste ji mohli například v komedii Jsem božská (2018). Terčem jejího ostrého humoru jsou hlavně nedokonalosti vlastního těla a s diváky se ráda podělí i o milostné trapasy. Realitu bez příkras ukazuje i na Instagramu, kde klidně zveřejní nelichotivou fotku bez make-upu. Sama se sebou je zkrátka srovnaná, a tak si ze sebe může dělat legraci, jak je jí libo.

Foto: Profimedia.cz

Amy Schumer zveřejňuje realitu bez filtrů a příkras a nebojí se sama sebe zachytit v ne příliš důstojných pozicíchFoto: Profimedia.cz

Will Smith (52)

Karanténa se na něm podepsala. Místo aby se zhroutila a nadbytečné kilogramy schovávala, rozhodla se hvězda sci-fi filmů jít s kůží na trh. Svým sledujícím populární herec a rapper před několika týdny zapózoval jen v boxerkách a s rozepnutou mikinou a svěřil se, že je v nejhorší formě svého života. Toto odhalení nicméně bral jako začátek snahy o nápravu. Svou cestu zaznamenává prostřednictvím vtipných fotek a videí z posilovny, kde například ukazuje, jak během volna zapomněl, jak se stroje v posilovně používají. Fanoušci v komentářích brečí smíchy.

Foto: Profimedia.cz

Tak takhle vypadá hollywoodský padesátník v nejhorší formě svého života. Co by za to jiní dali!Foto: Profimedia.cz

Karel Gott (✝80)

Legendárního zpěváka lidé milovali nejen díky jeho písním, ale i skromné povaze a smyslu pro humor. Přestože se o něm mluvilo jako o Mistrovi, namistrované manýry nikdy neměl. Když se dva roky po sobě objevil na koncertě Leoše Mareše (45), svůj obligátní oblek vyměnil za modernější oblečení. V roce 2018 si v kožichu zarapoval a v květnu 2019 vyšel na pódium v teplákové soupravě, džínové bundě, křiklavých teniskách a na krku měl masivní zlatý řetízek s přívěškem. Byl to jeho poslední koncert.

Foto: Profimedia.cz

Karel Gott byl formát. Nikdy nezkazil žádnou legraci, uměl si ze sebe dělat šprťouchlata a dovoloval to i druhýmFoto: Profimedia.cz

Matěj Ruppert (43)

Originální frontman kapely Monkey Business je veselá kopa. Kromě toho, že umí napodobit jakýkoliv světový jazyk, aniž by ho ve skutečnosti ovládal, nebere sám sebe nijak zvlášť vážně. Svědčí o tom i poněkud netradiční kostým, kterým momentálně okouzluje publikum na koncertech. Nemá problém obléknout se do dámských šatů a černých sexy kalhotek a na pódiu si v tomhle ohozu pořádně zařádit.

Foto: Martin Hykl / CNC, Profimedia.cz

Matěj Ruppert je na koncertech jako neřízená střela. A řádil tak i na nedávném karlovarském filmovém festivaluFoto: Martin Hykl / CNC, Profimedia.cz

Halina Pawlowská (66)

Mezi známými českými ženami vyčnívá svým smyslem pro humor oblíbená spisovatelka a scenáristka, která rozdává dobrou náladu. Terčem vtípků a nejrůznějších průpovídek je i její hmotnost, s níž je prý smířená, a tak si může dovolit na ni narážet. V minulosti například prozradila svůj tip, jak navážit o sedm kilo méně: tajemstvím je zaujmout na váze polohu skokana na lyžích – posunuté těžiště prý dokáže zázraky. Geniální!

Foto: Profimedia.cz

S hmotností prý Halina Pawlowská problém nemá a ráda poradí, jak si kila ubrat aspoň na vázeFoto: Profimedia.cz

Richard Genzer (54)

O tom, že známý bavič není žádná nafrněná hvězda Partičky, svědčí i fakt, že si v covidové době pořídil stánek, kde vlastnoručně vyrábí a prodává palačinky. Klidně si oblékne dámské kalhotky a zapózuje v nich jako nejrůznější krásky na sociálních sítích. V minulosti také tančil kolem tyče, která byla součástí dopravní značky, a obléká i nelichotivé kostýmy, které odhalují všechno možné.

Foto: Martin Hykl / CNC, Profimedia.cz

Richard Genzer se klidně pouští do scének, ve kterých sám sebe ztrapníFoto: Martin Hykl / CNC, Profimedia.cz

Adéla Gondíková (48)

Jednou z nejvtipnějších žen českého showbyznysu je sympatická herečka, kterou mohli diváci vídat například v seriálu Sestřičky (2020–21). Své sledující na Instagramu v době natáčení bavila například nepovedenými záběry. A nedávno zveřejnila krátké video složené z několika zábavných obličejů. Pořídila ho, když se nudila v zaparkovaném autě, ze kterého se jí nechtělo vystupovat kvůli dešti. Humorné výrazy obličeje u ní ale můžete vidět v podstatě kdykoli – i na módní přehlídce.

Foto: Profimedia.cz

Usměvavá Adéla Gondíková je královna komických obličejůFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám