Hlavní obsah

Mladé herečky vrací úder: nejhezčí róby posledních týdnů

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Mají k dispozici ty nejlepší stylisty a luxusní modely od věhlasných návrhářů, a tak mají celebrity v oblékání mnohem snazší výchozí pozici než jiní lidé. Přesto mnohé slavné dámy v módě tápou. Následujících slavných tváří se to ale netýká. Letos totiž patří k těm nejlépe oblečeným na červeném koberci.

Článek

Rok 2021 konečně přinesl řadu příležitostí, kam se krásně obléknout. Mnohé celebrity je využily a výsledky stály za to. Podívejte se, kdo se letos při různých slavnostních událostech opravdu vytáhnul.

Zendaya (25)

Americká zpěvačka a herečka letos úplně září. Daří se jí v pracovní rovině, kde má za sebou například premiéru snímku Duna (2021) v režii Denise Villeneuveho (54), i v soukromém životě, kde si užívá lásky herce Toma Hollanda (25). Nepřehlédnutelná je i na červeném koberci. Úchvatně kupříkladu vypadala na filmovém festivalu v Benátkách, kde si na premiéru Duny oblékla šaty v nude barvě značky Balmain, které připomínaly druhou kůži. Outfit doplnila výrazným smaragdovým náhrdelníkem Bulgari.

Foto: Profimedia.cz

V jednoduchosti se mnohdy skrývá velká krásaFoto: Profimedia.cz

Anya Taylor-Joy (25)

Nad svými kolegyněmi vyniká i hvězda seriálu Dámský gambit (2020), která si brzy odbude i premiéru dramatického filmu Poslední noc v Soho (2021) režiséra Edgara Wrighta (47), v němž má hlavní roli. Z éterické herečky se pomalu rodí módní ikona. Důkazem je například saténová smetanová róba z dílny Dior s odhalenými zády a žlutým přehozem, kterou vynesla na letošní udílení televizních cen Emmy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka vypadala jako princeznaFoto: Profimedia.cz

Gemma Chan (38)

Své módní růžky letos několikrát vystrčila také britská herečka, kterou nyní můžete vidět v kinech v superhrdinském filmu Eternals (2021), který režírovala Chloé Zhao (39). Herečka je fanynkou nápaditých ženských modelů. Nezalekne se ani třpytek nebo barevných kombinací, ale miluje i černobílou klasiku. Nedávno se na filmovém festivalu v Římě objevila v minišatech Valentino s průhledným pláštíkem přes ramena a vypadala famózně.

Herečky v rolích superhrdinek. Na tyhle si dejte pozor!

Foto: Profimedia.cz

Model byl sice nebezpečně krátký, ale herečce moc slušelFoto: Profimedia.cz

Timothée Chalamet (25)

Pozici módní ikony v oblasti mužské módy si další hvězda snímku Duna a představitel nového krále cukrovinek v chystaném filmu o Willym Wonkovi udržuje už několikátý rok. Rozhodně není tím, koho byste na červeném koberci vídali v nudném černém obleku. Experimenty s barvami a střihy mu rozhodně nejsou cizí. Ilustrovat to lze na stříbrném obleku, který si na sebe vzal při návštěvě filmového festivalu v Cannes.

Foto: Profimedia.cz

Neotřelé obleky jsou hercovou parketouFoto: Profimedia.cz

Phoebe Dynevor (26)

Co se módy týče, příjemná podívaná je i na další hollywoodskou herečku. Ta se nejvíce zviditelnila hlavní rolí v seriálu Bridgertonovi (2020–2021), který je plný pikantních sexuálních scén. Zatímco v něm byla zobrazena móda staré Anglie, v osobním životě dává představitelka Daphne přednost nadčasovosti. Její běžné modely obstojí i v toku času. Okouzlující byla například na udílení cen BAFTA v černých šatech na jedno rameno značky Louis Vuitton.

Foto: Profimedia.cz

Herečce je vlastní elegance a nadčasovostFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (31)

Možná trochu překvapivě se do výčtu dostala i filmová představitelka princezny Diany (✝36) ve snímku Spencer (2021), který režíroval Pablo Larraín (45). Svérázná herečka nikdy nerespektovala žádná módní pravidla a vždy si dělala, co chtěla. A to nejen v módě. V posledním roce ovšem v této oblasti rozkvetla, k čemuž pravděpodobně přispěla i spolupráce se značkou Chanel. Skvěle vypadala třeba v chanelovských upnutých šatech na londýnské premiéře filmu Spencer.

Foto: Profimedia.cz

Kristen Stewart to v minulosti měla v módě jako na houpačce, ale v posledních měsících zrajeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám