Hlavní obsah

Poznávací znamení kudrnaté vlasy: Jak dnes vypadají oslavenec Pavel Nedvěd, Peter Nagy či Jan Cina

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět uchvátil svým fotbalovým uměním a jeho poznávacím znamením se pro mnohé stala i blonďatá kudrnatá hříva. Ano, řeč je o Pavlu Nedvědovi, který dnes slaví padesátiny! A tohle jsou další slavní kudrnáči.

Článek

Jedna věc je talent na to, co děláte a co vás proslavilo. A druhá to, jak vypadáte. Ať se nám to líbí, nebo nebo, ve světě slavných je vzhled důležitý. A je jedno, zda jde o fotbal, herectví nebo muziku. A tihle pánové jsou nejen talentovaní, ale i pěkně kudrnatí.

Pavel Nedvěd (50)

Jeho hvězda se rozzářila na fotbalovém ME v roce 1996 – tam si ho vyhlédl tým Lazio Řím a později ho koupil Juventus, a to za 41,2 milionu eur! V roce 2003 získal prestižní Zlatý míč, o rok později byl kapitánem národního týmu. V roce 2009 ukončil hráčskou kariéru, ale u fotbalu zůstal: je poradcem prezidenta Juventusu a zasedá i v představenstvu klubu. A stále se pyšní roztomile kučeravými vlasy. Zhruba od loňského léta patří čerstvý padesátník i se svými kadeřemi zpěvačce Daře Rolins (49).

Foto: Profimedia.cz

Grande Paolo – blonďatá hříva je jeho poznávací znameníFoto: Profimedia.cz

Kit Harington (35)

Seriál Hra o trůny (2011–19) uchvátil fanoušky po celém světě – a s ním i Jon Sníh. Mladý, krásný, sexy, odvážný, čestný – a kudrnatý! Hustá vlnitá hříva za ním vlála v každé bitvě a k seriálu patří stejně jako hláška Winter is coming (zima se blíží). Pracovní nápor a možná i nečekaná sláva se ale podepsaly na hercově psychice a prázdnotu, kterou po konci seriálu cítil, tlumil alkoholem. Problém si včas uvědomil, šel na léčení a v luxusní psychiatrické léčebně ho dali během pár týdnů do kupy. Žije s Rose Leslie (35), kolegyní ze Hry o trůny, a protože si výrazně zkrátil vlasy, už tak kudrnatě nevypadá. Ale na sex-appealu mu to neubralo!

Foto: Profimedia.cz

Dovedete si představit Jona Sněha ze Hry o trůny bez kudrn?Foto: Profimedia.cz

Peter Nagy (63)

Zazářil v 80. letech a muziku stále neopouští, i když se úspěšně věnuje i fotografování. Jeho songy Láska je tu s nami, S nohami na stole či Kristínka iba spí téměř zlidověly a nikdo si snad ani nedovede představit, že by se tenhle slovenský zpěvák zbavil kadeří. Svoje ikonické kudrny si hýčká a image nezměnil desítky let. A třebaže si někdo může myslet, že na to už nemá věk, my nesouhlasíme. Věk je totiž jen číslo, a jestli to někdo skutečně dokazuje, tak právě tenhle vlasatý idol.

Foto: Profimedia.cz

Kudrny k Peteru Nagyovi patří stejně neodmyslitelně jako třeba slavný song Láska je tu s namiFoto: Profimedia.cz

Will Ferrell (55)

U nás možná nepatří k hvězdám první třídy, ale v USA je to velmi oblíbený komik, který se proslavil například vystupováním v Saturday Night Live. Hrál v mnoha filmech i seriálech – pravděpodobně ho znáte třeba z vánočních komedií Vánoční skřítek (2003) a Táta je doma (2015) a září jako Cvokař od vedle (2021). A jakkoli se před kamerou dokáže pořádně rozjet, v soukromém životě je klidnější: přes 20 let spokojeně žije se švédskou herečkou Vivecou Paulin (53) a mají tři syny.

Foto: Profimedia.cz

I Will Ferrell je majitel super kudrlinFoto: Profimedia.cz

Jan Cina (34)

Tenhle umělec je tak neuvěřitelně všestranně talentovaný, až to bere dech. Jako herec exceloval například v seriálu Pustina (2016) či Herec (2020), daří se mu i v divadle, úžasně dabuje – jeho hlasem mluvil například král Joffrey Baratheon ze Hry o trůny, v roce 2016 vyhrál televizní show Tvoje tvář má známý hlas a loni vyhrál StarDance. A k tomu je hezký a neuvěřitelně roztomile kudrnatý!

Foto: Profimedia.cz

V českém showbyznysu asi neexistují výraznější kudrny než ty, které vlastní Jan CinaFoto: Profimedia.cz

Gaten Matarazzo (19)

Jestli patříte k milovníkům mysteriózních (a až hororových) titulů, jistě vám neunikl seriál z dílny Netflixu Stranger Things, který se vysílá od roku 2016. Na světě už jsou čtyři série a pátá je v plánu na rok 2024. A ve všech hraje tenhle roztomilý klučina, dnes už spíš mladík, z něhož se díky seriálu stala opravdová hvězda. Není to žádný sexy chlapík, ale je tak neuvěřitelně roztomilý, až se nechce věřit. A vděčí za to mimo jiné i výrazným kudrnám, bez kterých by to jednoduše nebyl on!

Foto: Profimedia.cz

Seriál Stranger Things udělal z tohohle roztomilého kudrnáče velkou hvězduFoto: Profimedia.cz

U mužů jsou kudrny roztomilé, u žen zase sexy. Důkaz?  Slavné kudrnaté holky: Evík, Baby i fotografova múza.

Reklama

Načítám