Hlavní obsah

Padesátka na krku: Slavné ženy, které ji záhy oslaví. Od koho se čeká nahá fotka a kdo se cítí na 30

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

50. narozeniny, tedy půlstoletí na světě, to je pořádný důvod k oslavě! V následující části roku 2022 ho budou mít i některé slavné dámy. Kdo se ještě letos zařadí mezi padesátnice a kdo na to vůbec nevypadá?

Článek

Asi nikdo nestárne rád, ale skoro na všem negativním se dá najít také něco pozitivního. I na přibývajících letech. Jsou to třeba životní zkušenosti, vyrovnanost a poznání, proč si vážit života. Následující slavné dámy oslaví už brzy padesáté narozeniny. Řekli byste to do nich, nebo ne?

Cameron Diaz

Na konci prázdnin, konkrétně 30. srpna, vstoupí do klubu padesátnic americká herečka, která se proslavila například v akčních komediích o Charlieho andílcích. Oblíbená blondýnka svou dobře rozjetou kariéru v roce 2014 ukončila, aby se mohla soustředit na soukromý život a rodinu. V prosinci 2019 přivítala s manželem prvního potomka – dceru Raddix (2) – a vypadalo to, že se k herectví už nevrátí. Nedávno ovšem k radosti fanoušků oznámila comeback: objevit by se měla v akční komedii s příznačným názvem Back In Action, tedy Zpět v akci.

Foto: Profimedia.cz

Na sociálních sítích se Cameron Diaz klidně ukáže bez make-upu. Její široký úsměv je nezapomenutelnýFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow

Datum 27. září bude patřit blonďaté herečce, která je známá svými výstřednostmi, a zřejmě se máme na co těšit! 48. a 49. narozeniny totiž oslavila mimo jiné fotografiemi, na nichž se svým příznivcům ukázala v rouše Evině, aby demonstrovala, že věk je jen číslo. Sexualita je pro tuto matku dvou teenagerů v posledních letech na prvním místě a věnuje se jí v rámci svého on-line projektu Goop, kde ženám radí se stravou, péčí o tělo i pohlavním životem. V minulosti šokovala například tím, že prodávala svíčku s vůní své vaginy.

Foto: Profimedia.cz

V USA je Gwyneth Paltrow významnou osobností wellness scényFoto: Profimedia.cz

Štěpánka Duchková

Padesáté narozeniny oslaví česká moderátorka 16. listopadu. Maminka dvojčat – třináctiletých chlapců – o sebe rozhodně nepřestává pečovat. Nejen z estetických, ale i ze zdravotních důvodů podstoupila plastiku víček. V kondici se udržuje také sportem – s celou rodinou rádi vyrážejí na kola a moderátorka se také věnuje golfu. A když se potřebuje uklidnit, hraje na piano.

Foto: Profimedia.cz

Díky operaci očních víček Štěpánka Duchková skvěle vypadá a také lépe vidíFoto: Profimedia.cz

Dara Rolins

Mladistvou slovenskou zpěvačku bereme v Česku jako „domácí“, a tak jí budou 7. prosince k významnému jubileu gratulovat zástupy českých fanoušků. Už dlouhá léta se udržuje v perfektní kondici a ani před padesátkou se nic nezměnilo. Pravidelně cvičí jógu a její jídelníček je postavený na ovoci, zelenině a rybách. Na skutečnosti, že jen kvete, se významnou měrou podílí také šťastný vztah s bývalým vynikajícím fotbalistou Pavlem Nedvědem (49). Zpěvačka se domnívá, že věk je jen číslo, a cítí se prý maximálně na třicet. A aby ne, vypadá úžasně!

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins je ve společnosti vždy dobře naladěná, žije totiž v harmonii se svým tělemFoto: Profimedia.cz

Ester Janečková

Pátý křížek 15. prosince přibude české moderátorce, kterou proslavil především pořad Pošta pro tebe. V podcastu Českého rozhlasu se na jaře svěřila, že má za sebou těžké období. Zemřela jí maminka, prodělala covid a následně se u ní rozvinuly panické ataky a úzkosti a v této obtížné době jí velmi pomohl manžel. Vystudovaná zdravotní sestra nedávno ukončila terapeutický výcvik a pomáhá lidem s duševními problémy.

Foto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Vlastní problémy a potíže v rodině dovedly Ester Janečkovou k tomu, že pomáhá ostatnímFoto: TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Daniela Šinkorová

Těsně po Vánocích, tedy 28. prosince, sfoukne 50 svíček na dortu další pohledná Slovenka. Přestože se oblíbená představitelka doktorky Gity Petrové může pochlubit skvělou postavou, hrozně ráda prý jí a dokáže se nacpat až k prasknutí. Naštěstí to ale vyběhá se svým psím parťákem – s fenkou Mimi prý denně nachodí i deset kilometrů. V nedávném rozhovoru prozradila, že je vášnivá motorkářka a jejím snem je si na stará kolena koupit Harley a projet Ameriku. Nikam by prý ale nespěchala, aby se mohla kochat krásnou krajinou. Plán do další padesátky je tedy jasný.

Foto: Marek Patek / CNC / Profimedia

O svých snech má Daniela Šinkorová jasnoFoto: Marek Patek / CNC / Profimedia

Jak se cítí ženy po padesátce? Vesele a poučeně! Přečtěte si skvělý fejetonový seriál Očima padesátky. Pobavíte se a přijdete na jiné myšlenky.

Reklama

Načítám