Hlavní obsah

Slavní s překvapivým talentem? Objevy Tváře a raper kuchařem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ve světě showbyznysu se víc než jinde hodnotí talent. U mnoha jiných profesí se lze spoustu věcí naučit, ale chcete-li uspět jako herec či zpěvák, je třeba mít nadání, „něco“ v sobě. Víte, kteří umělci mají těch talentů více? Víte, kdo je skvělý kouzelník, kuchař či jezdkyně na koni?

Článek

Proslavili se jako herci či zpěváci, vyprodávají haly, do kina na ně proudí davy a seriály, ve kterých hrají, bývají zárukou obrovské sledovanosti. A jim je to málo! Oni chtějí víc… Protože na to mají.

Tyhle hvězdy mají totiž víc než jen jeden talent a neváhají jej využít. Někdo skvěle vaří, jiný kouzlí nebo na svém jméně vybudoval úspěšný byznys. A nebo umí něco opravdu kuriózního, co sice nezpeněží, ale velmi tím pobaví!

Jan Cina (32)

Jestli si šel někdo dvakrát přidat, když se rozdával talent, byl to kudrnatý okatý umělec. Kdy jste jej zaznamenali poprvé? Někdo ve Smradech (2002), někdo až v seriálu Pustina (2016), někdo v Planetě YÓ na ČT Déčko, jiní zase na prknech Studia DVA. Celý národ ho ale ohromeně sledoval v roce 2016 v druhé řadě televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Nebylo číslo, které by neprovedl dokonale, zpíval, tančil a hrál jako oscarová hvězda a právem vyhrál. Letošní nominaci na Českého lva za hlavní roli v televizní sérii Herec sice neproměnil, věříme ale, že to nebyla jeho poslední šance.

Foto: Profimedia.cz

S Berenikou Kohoutovou (30) se potkávají v divadle a společné mají mimo jiné právě vítězství v TvářiFoto: Profimedia.cz

Hana Holišová (40)

V soutěži Tvoje tvář má známý hlas soutěžilo během let mnoho talentovaných žen a ze spousty vystoupení spadla čelist nejen divákům, ale i porotě. A poradkyně soutěže nešetřila chválou například na účet Hany Holišové. Ta se stala vítězkou první řady a působila jako zjevení. Mnozí ji do té doby vnímali „jen“ jako herečku z Ulice (od 2005), na jevišti ovšem předváděla neuvěřitelné pěvecké i taneční výkony. A není se čemu divit, je i oceňovanou divadelní herečkou. V roce 2012 obdržela za roli papežky Jany v muzikálu Papežka Thálii.

Foto: Profimedia.cz

V muzikálu Rocky se ujala hlavní ženské roleFoto: Profimedia.cz

Neil Patrick Harris (47)

Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (2005–2014) klame tělem. V seriálu balil vše, co se jen trochu podobalo ženě, v soukromí je spokojeně ženatým homosexuálem a s manželem vychovávají dvojčata. A je považován za multitalentovaného umělce, vedle talentu hereckého, pěveckého či tanečního se může pochlubit i kouzelnickým nadáním. Je milovník magie, jako kouzelník získal i ocenění a napsal sérii knih pro děti o kouzelnické partě.

Foto: Profimedia.cz

A v jaké pozici odpočíváte vy?Foto: Profimedia.cz

Kaley Cuoco (35)

Blonďatá Penny ztvárňovala protipól ke geniálním, leč lehce asociálním vědcům v seriálu Teorie velkého třesku (2007–2019). Jako letuška Cassie ve dramatickém seriálu Letuška (2020) se zase snažila přijít na to, kdo (když ne ona) zabil jejího milence a proč už v dětství propadla alkoholu. Nominaci na Zlatý glóbus sice neproměnila, ale byla skvělá. A skvělá je i v koňském sedle. Odmala se věnuje jízdě na koních, závodí v parkuru a tuto vášeň sdílí i s manželem Karlem Cookem (30).

Foto: Profimedia.cz

Když nenatáčí, věnuje se zvířatůmFoto: Profimedia.cz

Keira Knightley (35)

Jedna z nejlepších a nejlépe placených hereček současnosti působí křehce a dokáže ztvárnit historické osobnosti i velké ženy současnosti jako málokdo. Smysl pro humor a nečekaný talent ukázala v talk show Jimmyho Fallona (46), kde nejdřív vtipkovala, že její dcerka miluje Tlapkovou patrolu, ale své matce, geniální herečce, dovolí hrát jedině Rubbla a radí jí s intonací. A poté přiznala skrytý hudební talent: umí od dětství hrát na zuby. Vystřihla mimo jiné song Despacito a je jasné, že až jednou dojdou role, o obživu se bát nemusí.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorovi nedalo velkou práci přemluvit ji k ukázceFoto: Profimedia.cz

Geena Davis (65)

Platila za sexuální symbol, ve filmu Thelma a Louise (1991) měla vášnivou scénu s Bradem Pittem (57), vedle Madonny (62) excelovala ve Velkém vítězství (1992) a vaše děti ji znají jako Eleanor z filmů o myšákovi Stuartu Littleovi. Taky mluví plynně švédsky, hraje na několik hudebních nástrojů a má IQ 158. Jo a ještě je skvělá v lukostřelbě, v roce 1999 se pokoušela dokonce kvalifikovat na olympiádu.

Foto: Profimedia.cz

Klidně by mohla hrát princeznu rebelkuFoto: Profimedia.cz

Snoop Dogg (49)

Drsný raper a dost zlobivý kluk se nejdřív proslavil hudbou, kdy byl opakovaně nominován na ceny Grammy. Zároveň režíroval pornofilmy, čelil obvinění z vraždy, byl pasákem, ale i úspěšným investorem a obchodníkem, kdy vydělával mimo jiné na své milované marihuaně. Nakonec se našel v gastronomii. S Marthou Stewart (79) měl populární show o vaření, vydal úspěšnou kuchařku a má vlastní značku červeného vína.

Foto: Profimedia.cz

Spojení drsného rapera a tradiční Marthy Stewart skvěle fungovaloFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám