Hlavní obsah

Tipli byste je na padesát? Slavní, kteří oslaví kulatiny

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk v životě prožije hned několik zásadnějších milníků. A dost často jimi bývají i kulaté narozeniny. A padesátiny, kdy se slaví půlstoletí na světě, jen tak bez povšimnutí neprojdou. Kteří slavní muži letos oslaví abrahámoviny?

Článek

Přestože je věk spravedlivý a každému čas utíká stejně, způsob, jakým lidé stárnou, se liší. Někdo si v padesáti připadá na třicet, jiný se chystá do důchodu. Druhá varianta se ale rozhodně netýká následujících slavných mužů. Letos oslaví 50. narozeniny a pořád se zdají být v kondici.

Pavel Liška

29. ledna se mezi padesátníky zařadí oblíbený český herec. V poslední době se o něm mluvilo hlavně v souvislosti s utajeným rozchodem. V srpnu totiž s Bárou Polákovou (38) oznámili, že už přes tři roky netvoří pár. Rodiče dvou dcer se sice v tichosti rozešli, ale nepřestali pracovat na přátelském vztahu, aby mohli být plnohodnotnými rodiči svých dětí. I po rozchodu navštěvují párovou terapii.

Foto: Profimedia.cz

Kdyby se Pavel Liška oholil a trochu usmál, hned by vypadal o pár let mladšíFoto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr

Hvězda světového hokejového nebe oslaví padesátiny 15. února. Celý život zasvětil slavný hokejista sportu, což zřejmě nešlo příliš ruku v ruce s partnerským a rodinným životem. Už druhým rokem se po jeho boku objevuje modelka Dominika Branišová (27), a přestože o společném potomkovi pár zatím veřejně nemluví, na miminko se přece jen těšit mohou. V prosinci totiž těhotenství oznámila Pavlína Jágrová (31), hokejistova neteř.

Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Během let Jaromír Jágr prošedivěl, ale kouzlo neztratilFoto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Roman Vojtek

Český zpěvák a herec oslaví padesátku 14. dubna. Po svém boku má o šestnáct let mladší partnerku, zpěvačku a herečku Petru Vojtkovou (34), a vychovávají syna Nathaniela (1). Z předchozího manželství má ještě dceru Editu (11) a syna Benedikta (6) – jeho porodu se zúčastnil jen pár týdnů poté, co od své první ženy a dcery odešel. Zjistil totiž, že ve vztahu není šťastný, a kdyby neodešel, trápil by se.

Foto: Profimedia.cz

Péče o tři děti stojí Romana Vojtka určitě hodně energie, ale je důležité, že je šťastnýFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson

Hvězda akčních filmů a bývalý zápasník známý pod přezdívkou The Rock oslaví půlstoletí 2. května. I díky své sportovní minulosti se herec udržuje ve skvělé kondici a obdivuhodnou muskulaturu prodává na filmovém plátně. V roce 2019 se podruhé oženil: po třinácti letech vztahu si vzal zpěvačku Lauren Hashian (37). The Rock je pyšný tatínek tří dcer a určitě je dokáže ochránit před všelijakým nebezpečím.

Foto: Profimedia.cz

I na prahu padesátky je The Rock idolem žen a postrachem mužůFoto: Profimedia.cz

Ben Affleck

15. srpna bude slavit padesátiny americký herec a režisér, který se dal v loni po letech dohromady se zpěvačkou Jennifer Lopez (52). Staronový páreček vyvolal pořádné pozdvižení a fanoušci jsou z něj u vytržení, zvlášť když zpěvačka prohlásila, že by se nebránila svatbě. Sama má za sebou tři nevydařená manželství, zatímco on vstoupil do chomoutu jen jednou: mezi lety 2005 až 2018 za něj byla vdaná herečka Jennifer Garner, která oslaví padesátku 17. dubna. Mají tři děti.

Foto: Profimedia.cz

Ben Affleck sekl s alkoholem, na kterém byl léta závislý, a už zase vypadá k světu. Držíme palce, ať to zvládá dál!Foto: Profimedia.cz

Pavel Nedvěd

30. srpen je dnem narození úspěšného českého sportovce – v roce 2003 se stal nejlepším fotbalistou Evropy. V prosinci vyšlo najevo, že tvoří pár se zpěvačkou Darou Rolins (49). I ona letos oslaví padesáté narozeniny, konkrétně 7. prosince. Fotbalista je rozvedený a má syna a dceru, zpěvačka je matkou třináctileté Laury. A jak to s nimi bylo? On si na ni prý myslel už dlouho, pravidelně jí posílal květiny k narozeninám, a když konečně kývla na schůzku, prý se zachvěla zem a jsou šťastní.

Foto: Profimedia.cz

Pavlu Nedvědovi byste padesát hádali bez problémůFoto: Profimedia.cz

Jude Law 

Těsně před koncem roku, 29. prosince, se do klubu padesátníků přidá i známý britský herec. Se ženami a dětmi nikdy nezahálel a v sedmačtyřiceti letech přivítal na světě dokonce svého šestého potomka. Slavný fešák je považován za jednoho z největších sukničkářů a několikrát na něj praskla nevěra. Zahýbal dokonce i s chůvou svých dětí.

Foto: Profimedia.cz

Jsme zvědaví, jestli Jude Law po padesátce zkrotneFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám