Hlavní obsah

Halle Berry je opět na krátko. Rozhodla se dobře? Porovnejte fotky hvězd s dlouhými a krátkými vlasy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jedno se jim musí nechat – nůžek se tyhle herečky nebojí. Když je delší vlasy omrzí, skočí si ke kadeřníkovi s požadavkem „na krátko, prosím“. Která délka jim podle vás víc sluší? A co říkáte na nový účes Halle Berry?

Článek

Zatímco některé hvězdy lpí na každém centimetru, tyhle herečky se neohroženě pouštějí do velkých vlasových proměn. Líbí se vám v krátkých trendy účesech, nebo jim podle vás více svědčí ty delší? Porovnejte jejich fotky a napište nám do diskuze, čí sestřih je podle vás ten nej.

Halle Berry (55)

Halle Berry má s krátkými účesy bohaté zkušenosti. V roce 2002 si přebírala Oscara za roli ve filmu Ples příšer (2001) a nakrátko byla i jako Bond girl ve snímku Dnes neumírej (2002). V posledních letech se nicméně držela delších vlasů a našla se v lehkých ležérních vlnách. O to více překvapila na nedávném předávání cen Critics' Choice, kde se objevila v novém odvážném sestřihu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Halle Berry je zase nakrátko. Na březnovém předávání cen vyrazila všem dech platinovou patkouFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart (32)

Jen chvíli po dotočení posledního dílu populární Twilight ságy (2010–2012) se rozhodla odklonit od image hodné holky a ostříhala se nakrátko. Kristen Stewart vyzkoušela opravdu leccos, včetně vyholené hlavy. V posledních dvou letech si ale vlasy nechává dorůst a vrátila se i k sofistikovanějšímu líčení a oblečení. Zdá se, že její období „je mi jedno, jak vypadám“ je definitivně u konce.

Foto: Profimedia.cz

Kristen Stewart si momentálně užívá delších vlasů, za obdobím krátkých účesů prozatím zavřela dveřeFoto: Profimedia.cz

Zoë Kravitz (33)

Stejně jako její matka, herečka Lisa Bonet (54), má slabost pro dredy. I Zoë, jejímž otcem je zpěvák Lenny Kravitz (57), ale sem tam zatouží po změně a dlouhé vlasy několikrát úplně shodila, například v posledním Batmanovi. I super krátký účes ale hvězdě, kterou jste mohli vidět například v populárním seriálu Sedmilhářky (2017–2019), svědčí.

Foto: Profimedia.cz

Zoë Kravitz nosila delší dobu dredy, nakrátko jí to ale taky sekneFoto: Profimedia.cz

Charlize Theron (46)

Nekorunovanou královnou krátkých střihů je Charlize Theron, která se v této image vyloženě našla. Vlasy si nechává na střídačku narůst (ale maximálně na ramena), a pak se opět objednává ke kadeřníkovi. Blondýnce krátká délka vyloženě sluší a její krásné tváři dodává na zajímavosti. Momentálně je opět u své maximální délky, a tak je jen otázkou času, kdy přijde na řadu další stříhání.

Foto: Profimedia.cz

Vidět ji s vlasy pod ramena, jako teď, je poměrně nezvyk. Herečka roky střídá krátké účesy s delšímiFoto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson (37)

Typů sestřihů vyzkoušela bezpočet a párkrát už dala košem i blond barvě, která je pro ni typická. Herečka patří k ženám, kterým krátké vyloženě svědčí. Loni se stala podruhé matkou, přesto ale nezahálí. Ztvárnila například hlavní roli v marvelovce Black Widow (2021) a letos má být uveden film Asteroid City, ve kterém se objeví po boku Toma Hankse (65).

Foto: Profimedia.cz

Coby dlouhovláska je jednou z mnoha. V krátkých vlasech má, podle našeho názoru, větší šmrncFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám