Článek
Remoska – generacemi osvědčená a zatím zřejmě nepřekonaná. Podle toho, jak skvěle se prodává i dnes, kdy jí dělají konkurenci modernější přístroje, je jasné, že neztratila nic ze svého původního poslání, tedy ušetřit čas, energii a upéct či zapéct spoustu pokrmů, aniž byste museli zapínat troubu. Inspirujte se recepty, které můžete připravit třeba právě během víkendu!
Letní oběd z remosky
Co připravit v remosce? Víkend si vyloženě říká o něco, nad čím se sejde celá rodina. Můžete v ní upéct kuře, ale klidně i celé jídlo včetně přílohy. A také v ní připravíte skvělé zapečené brambory nebo třeba slaný cuketový koláč.
Rychlý koláč z remosky
Remoska je i královnou sladkého pečení. Bezpečně a jednoduše v ní připravíte rychlý nedělní moučník. Vyzkoušet můžete i výborný koláč s ovocem a tvarohovým krémem.