Článek
Rychlý oběd (nebo večeře), který vás bude bavit a zároveň bez problémů zapadne do dietního a zdravého jídelníčku? Zkuste spojit kupovanou řepovou tortillu, rybu a zeleninu. Za pár minut získáte zdravé „tacos“. Pokud neseženete řepovou tortillu, zvolte klasickou celozrnnou variantu.
Postup
01.
Tresku povařte 4–5 minut v osolené vodě a nechte vychladnout. Jarní cibulku a okurku nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte najemno.
02.
Zeleninu i rybu smíchejte s jogurtem (s 0 % tuku), veganskou majonézou a hořčicí. Dochuťte limetkovou šťávou, solí, pepřem a případně i chilli, pokud máte rádi pikantnější chuť.
03.
Řepové tortilly rozřízněte na trojúhelníky a naplňte je připravenou směsí.