Hlavní obsah

Sexy siluetu do bikin do léta stihnete

Reklama

Hezké tvary ženám zvyšují sebejistotu. Jak si po zimě zformovat tělo a vyzbrojit se do bikin? Sebevědomou sexy dračici z vás udělá bezbolestná liposukce „Slim Lipo“. S celulitidou vám zase pomůže přístroj ProShockIce.

Článek

Krásně tvarované křivky muži na ženách milují. Každý má sice o ženském ideálu krásy trochu jinou představu, ale pěkný sexy zadeček a štíhlé nohy bez celulitidy se líbí každému. Jenže právě oblast stehen, hýždí a břicha patří mezi rizikové partie a je těžké je udržet stále krásné a přitažlivé. Rychlé zformování postavy do plavek ovšem není nic nereálného. Brandeis Clinic nabízí dva typy ošetření „last minute“, které jsou skutečně efektivní a rychlé.

Upnuté kalhoty už zase nosím s radostí

Chcete se v létě u vody cítit dobře, ale po zimě máte sto chutí nechat své partie zahalené. Pro svůdnou postavu je třeba něco udělat, ovšem výsledek bude stát určitě za to a vaše „ operace bikiny“ bude úspěšná. Řešením může a nemusí být radikální lékařský zákrok. Ideální pro hubnutí a boj s celulitidou je cvičení, správná životospráva i speciální masáže.

Navíc je nyní na trhu přístroj, který tělo zbaví pomerančové kůže bezbolestně a ambulantně. A ženy ho začaly hned hojně využívat.

„Rozhodla jsem se pro zásadní změnu, chtěla jsem být sama sebou a nestydět se za svoje nedostatky, prostě si život naplno užívat! Nasadila jsem dietu a obrovskou radost jsem měla i z proměny, k níž mi pomohli na specializované klinice v Praze, kde jsem podstoupila léčbu celulitidy přístrojem ProShockIce. Krásně mi vytvarovala stehna a zadeček. Nosím teď upnuté kalhoty přímo s radostí,“ směje se šestatřicetiletá Denisa, která podstoupila bezbolestné tvarování těla metodou ProShockIce.

Být ve formě do léta není složité. Stačí znát pár triků

Bezbolestné odstranění tuku z problémových partií

„Celulitida je bez nadsázky civilizační onemocnění, a není tedy divu, že neinvazivní odstranění celulitidy a tuku patří dlouhodobě mezi nejžádanější ošetření,“ potvrzuje Anna Brandejs, ředitelka Brandeis Clinic, která pro boj s celulitidou nasadila mimořádně účinnou metodu ProShockIce. Výsledky budete pozorovat již po prvním ošetření, avšak optimálního výsledku dosáhnete po čtyřech až šesti ošetřeních. Procedura trvá hodinu až dvě.

ProShockIce je přístroj, který je určen hlavně na odstranění celulitidy a menšího množství tuku. V případě, že vás trápí větší depozity tuku, je vhodnější laserová liposukce Slim Lipo, kterou je možné u jednoho ošetření odstranit až 7 litrů tuku. Po liposukci Slim Lipo se můžete ukázat v plavkách už po 2–3 týdnech.

Reklama

Související témata:

Načítám