Hlavní obsah

Skandály a aféry roku 2020: Intimní rouška i prokletá bageta

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

V každém roce je něco dobrého a něco, co se úplně nepodaří. Skandály nechyběly ani letos. Jaké kauzy se pořádně rozmázly a které tuzemské celebrity v nich hrály hlavní roli?

Článek

Společenských akcí se letos kvůli pandemii konalo pomálu, ale existence sociálních sítí umožňuje sledovat životy celebrit i bez nich. Skandálů a kauz bylo sice o dost méně než obvykle, ale přesto se odehrálo ledasco, co rozvířilo zájem veřejnosti.

Projekt Martina Dejdara (55) 

V listopadu se v médiích objevila kauza, ve které hrál hlavní roli herec Martin Dejdar. Ten v době jarní vlny pandemie, kdy řada umělců přišla o práci, založil projekt s názvem Wish4you. Na webových stránkách mimo jiné nabízel přání od známých osobností. Audio vzkaz stál 1 500 korun a video vzkaz 2 500 korun. Na podzim na tuto stránku poukázala herečka Nikol Štíbrová (34), která na svém Instagramu uvedla, že podobná přání nahrává zadarmo. Reagoval i youtuber Karel Kovy Kovář (24), jehož přání stránka nabízela, aniž by o tom věděl. Za toto pochybení se Dejdar následně omluvil a kvůli vlně kritiky projekt ukončil.

Foto: Profimedia.cz

Martin Dejdar si letos otevřel vlastní bar, tomuto druhu podnikání se ovšem kvůli pandemii vůbec nedařiloFoto: Profimedia.cz

Provalená nevěra Karlose Vémoly (35) 

V osobním partnerském životě se letos tomuto českému zápasníkovi moc nedařilo. Když v létě sdílel fotografii se svou partou ze zahraničního soustředění, jeho partnerka Lela Ceterová (30) se neudržela. Pod fotku mu napsala, proč si nevyfotí i ty dvě lehké ženštiny, které letěly s ním. Komentář sice později smazala, ale na konci léta oznámila, že od partnera, se kterým má téměř roční dceru, odchází. Důvodem podle ní byla Karlosova nevěra. Slavný MMA bojovník svoji milou ale odprosil a vrátil se, dokonce ji i požádal o ruku.

Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Ještě v září vystupovali jako spokojená rodina v talkshow, kterou uváděl Jan Kraus (67)Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Utajený syn Olgy Menzelové (42) 

Po smrti filmového režiséra Jiřího Menzela (†82) v září se jeho manželka musela vypořádat se zvýšeným zájmem médií. O nemocného muže se totiž producentka a podnikatelka starala i přesto, že našla lásku jinde – u egyptologa Miroslava Bárty (50). Vzhledem k věku jejího manžela se tak dohodli. Nedlouho po smrti slavného režiséra vyšlo najevo, že Olga Menzelová má s Bártou syna Alberta, kterému je už více než rok a půl. Porodila ho tajně na Mallorce a svěřila se s tím až letos v listopadu, poté, co ji pronásledovali bulvární novináři.

Foto: Profimedia.cz

Manželé na slavnostním otevření botanické zahrady v roce 2017Foto: Profimedia.cz

Nenáviděná bageta Pavlíny Lubojatzky (25) 

Ne každý se zalíbí všem. Vlna nenávisti, která se vzedmula proti účastnici kuchařské soutěže Masterchef Česko 2020, ovšem nemá obdoby. Emotivní Pavlína Lubojatzky si v televizi nebrala servítky a šla si tvrdě za vítězstvím, což bylo mnohým divákům trnem v oku. Když vyhrála výzvu o nejlepší bagetu, která se následně prodávala v řetězci s rychlým občerstvením, nenávistné komentáře se ještě přiostřily. Ten, kdo soutěž nesledoval, jen těžko mohl pochopit, proč je kolem toho takový humbuk. V soutěži nakonec skončila na druhém místě.

Foto: Profimedia.cz

Pavlína byla velmi ambiciózní a v soutěži se vypracovala na druhé místoFoto: Profimedia.cz

Peprný názor Báry Basikové (57) 

Poté, co ji pandemie znovu připravila o část práce, dostala zpěvačka chuť se k situaci vyjádřit na svém Instagramu. V příspěvku se nejprve omluvila za to, že bude sprostá, a následně vyzvala k tomu, aby jí všichni dali pokoj s katastrofickými řečmi o covidu. Zpochybnila také, že covid je katastrofa, které je třeba se bát, a vyjádřila přání, aby nemoc už chytla a měla za sebou. To se jí o pár týdnů později skutečně poštěstilo. Naštěstí se to obešlo bez komplikací.

Foto: Profimedia.cz

Báru Basikovou rozhněvalo, že kvůli covidu nemůže pracovatFoto: Profimedia.cz

Miminka Bohuše Matuše (47) 

Řešilo se i nastávající otcovství českého muzikálového zpěváka. On už na to sice věk má, ale potomka si pořídil se sedmnáctiletou Lucií Palkaninovou, o které mimo jiné v minulosti prohlašoval, že se o ni stará jako o miminko. Jedno opravdové se Lucii narodilo na začátku prosince. Zpěvák také prohlásil, že až jeho Lucie odmaturuje, pořídí si ještě dalšího potomka a po dosažení jejích osmnáctin se s dívkou ožení. Vztah s třicetiletým rozdílem, kdy dívce nebylo ještě ani 18, nám nepřipadá zrovna nejzdravějším.

Foto: Profimedia.cz

Bohuš Matuš se stal poprvé otcem tři roky před padesátkou. Dcera dostala jméno NatálieFoto: Profimedia.cz

Intimní rouška Nely Boudové (52) 

Většinu lidí zaskočil i odvážný čin herečky Nely Boudové. K pandemii se vyjádřila po svém – fotkou roušky, kterou si místo na obličej přiložila na intimní partie. Snímek zveřejnila na svém Instagramu, následně ho smazala, ale rychlá média si ho stihla uložit. Někteří lidé ji za odvahu pochválili, u jiných vyvolala znechucení.

Foto: Profimedia.cz

Roušku si Nela Boudová dala jinam, než se běžně používáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám