Hlavní obsah

Slavní a jejich skandály. Nevěry, opilost i facky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U slavných osobností nás kromě toho, na čem zrovna pracují, zajímá i jejich soukromí. A pokud je bohaté na bouřlivé skandály a šťavnaté aféry, tím lépe. Vzpomenete si, kdo si oholil hlavu v přímém přenosu, koho načapali s prostitutkou a kdo komu nasadil parohy?

Článek

Jste milovníci drbů a pikantních informací ze života známých osobností? Zajímá vás, kdo se s kým spustil, kdo se topí v dluzích nebo v alkoholu? Ať už je to vaše tajné guilty pleasure nebo se k této zálibě otevřeně přiznáváte, nejste v tom sami.

Někteří slavní jsou trochu nudní patroni, nemění partnery a neopíjí se na veřejnosti, dramata se jim vyhýbají a s novináři se baví jen o práci. Tak o těch to dnes nebude. Zato Felix Slováček, Britney Spears nebo Winona Ryder, to je jiná liga a těm se dnes budeme věnovat.

Menzelová a dva režiséři

Milostné trojúhelníky nejsou ve světě showbyznysu ničím ojedinělým. Jeden z nejznámějších tvořila Olga Menzelová (42), Jiří Menzel (82) a Jaroslav Brabec (65). Režisér Menzel si dlouho užíval své staromládenectví, ale v roce 2004 si v Thajsku vzal Olgu Kelymanovou. Nadále ale trval na tom, že nechce děti. Olga to po pár letech vyřešila tak, že otěhotněla s jiným režisérem. Zapírala, její muž ji bránil, ale nakonec vyšla pravda najevo. S Brabcem se po nějaké době rozešla, žila sama s dcerou a posléze se k manželovi vrátila a v roce 2015 se jim narodila holčička.

Foto: Profimedia.cz

Jiří Menzel podle slov své ženy někdy lituje, že děti tak dlouho odmítal. Dnes je rád za obě dcerky, ač je otcem jen té mladšíFoto: Profimedia.cz

Dáda a nevěrný Slováček

Byli stabilním párem českého showbyznysu. Krásná „Xenie“ Dagmar Patrasová (63) a hudebník Felix Slováček (76) se vzali v roce 1983 a mají spolu dvě děti, Felixe (36) a Aničku (24). Slováček si prý na společnost hezkých žen vždy potrpěl, ale manželskou idylu to nenarušovalo. Až do roku 2015, kdy se provalilo, že udržuje vztah s mladou malířkou Lucií Gelemovou (36). A špinavé prádlo se pralo na titulních stranách. Nakonec se manželé rozešli, nového partnera má i Dagmar Patrasová, a v současné době se soustředí na podporu dcery v boji proti rakovině.

Foto: Profimedia.cz

Jejich manželství patřilo k nejpevnějším, ale nyní žijí odděleněFoto: Profimedia.cz

Hugh Grant a prostitutka

V roce 1987 se tehdy neznámý Hugh Grant (59) seznámil při natáčení filmu Remando al viento s modelkou a herečkou Elizabeth Hurley (54). Později se z Granta stala filmem Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) rázem hvězda a tenhle šťastlivec měl doma jednu z nejkrásnějších žen na světě. Přesto koukal i jinam... A byl načapán s placenou společnicí Divine Brown (50) v autě a souzen za mravní pohoršení. Elizabeth se s nevěrníkem nerozešla hned, měla prý sama máslo na hlavě a zálety na krku, ale vztah stejně nevydržel.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru Čtyři svatby a jeden pohřeb vyrazila Elizabeth v ikonických Versace šatechFoto: Profimedia.cz

Britney Spears si oholila hlavu

Poznali jsme ji jako sexy školačku, která si prozpěvovala Baby One More Time a tvrdila, že bude až do svatby panna. Britney Spears (38) se velmi brzy stala matkou, ale s otcem svých dvou synů se rozešla hned po druhém porodu (2006). Začala pařit a soud svěřil chlapce do péče bývalému manželovi. A když jí nechtěl děti ani ukázat? Co byste v takové situaci udělali vy? Ona se vydala do kadeřnictví a strojkem si oholila vlasy. Nakonec se dala dohromady a jen si jde občas „odpočinout“ do psychiatrické léčebny.

Foto: Profimedia.cz

Na tohle období nevzpomíná ráda Britney, ani její fanoušciFoto: Profimedia.cz

Chris Brown zmlátil Rihannu

Byli mladí, úspěšní, zamilovaní a divocí. Zpěvačka Rihanna (32) a zpěvák Chris Brown (30) tvořili pár snů, ale čím víc se milovali, tím nebezpečnější byli jeden pro druhého. Vše se vyhrotilo v roce 2009 cestou na předávání cen Grammy. Pohádali se ještě v autě kvůli textovce od jiné ženy, Chris pak Rihannu napadl a způsobil jí modřiny a krvácení. Ač dostal za zmlácení přítelkyně nakonec jen podmínku, porušil ji, a ve vězení si proto pobyl celý rok. Později napadl fanouška a byl obviněn i ze znásilnění.

Foto: Profimedia.cz

Vztah vášnivý tak moc, až šlo o životFoto: Profimedia.cz

Winona Ryder a krádeže

Křehká kráska, kterou si chtěl vzít Johnny Depp (56) a kterou proslavily filmy Věk nevinnosti (1993) a Malé ženy (1994), má na kontě pěkný skandál, který jí na řadu let zavřel dveře do Hollywoodu. Psal se rok 2001, když Winonu Ryder (48) načapali, jak krade luxusní oblečení. Léčila se totiž s depresemi a propukla u ní i kleptomanie. Byla odsouzena k veřejně prospěšným pracem, dostala pokutu a upadala postupně v zapomnění. Nakonec se zase objevila a je jednou z hvězd seriálu Stranger things (od roku 2016).

Foto: Profimedia.cz

U soudu na sobě nedávala znát emoce a vsadila na image hodné holkyFoto: Profimedia.cz

Jak to bylo s domácím násilím u Deppových?

Johnny Depp míval vždy bouřlivější vztahy. Ale když založil rodinu s Vanessou Paradis (47), zdálo se, že se zklidnil. Jenže při natáčení Rumového deníku (2011) poznal Amber Heard (34) a za rok na to oznámil rozchod s francouzskou umělkyní a začal randit s Amber. Dokonce se i v roce 2015 vzali, jenže manželství vydrželo krátce a skončilo obviněním představitele piráta Jacka Sparrowa z domácího násilí. Pravda byla ale jinde, kráska víc než po spravedlnosti toužila po popularitě – byla totiž spíše útočníkem, ne obětí.

Foto: Profimedia.cz

Slušelo jim to spolu moc, ale doma v soukromí prý létalo nádobíFoto: Profimedia.cz

Ach ty Vary!

České hvězdy razí heslo „co se stane ve Varech, zůstane ve Varech“ a podle toho se i během filmového festivalu chovají. V roce 2010 zakončil Jiří Macháček (53) svoji bujarou oslavu narozenin ranní koupačkou v říčce Teplá a společnost mu dělaly kamarádky Anna Geislerová (44) a Tatiana Dyková (41). Stopku dostala kdysi od Jiřího Bartošky (73), ředitele festivalu, Agáta Prachařová (34). Opilá se totiž válela se svým tehdejším snoubencem Miroslavem Dopitou (35) na zemi a on pak napadl fotografa. A před čtyřmi roky tu řádil nynější manžel tenistky Karolíny Plíškové (28), Michal Hrdlička (31), a víc než přátelsky se choval k řadě žen a dívek. Asi pak měl co vysvětlovat...

Foto: Profimedia.cz

Jiří Macháček s manželkou Kristinou Dufkovou (41) a Annou Geislerovou jsou pravidelnými hosty festivaluFoto: Profimedia.cz

Který skandál je nezapomenutelný pro vás? Připomeňte si ještě slavné provalené nevěry!

Reklama

Načítám