Hlavní obsah

Vlečka nejen ke svatebním šatům! Takhle ji vynesly slavné krásky na velkolepé akce

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne šaty s vlečkou, většina lidí si představí ty svatební. Jenže vlečka patří i jinam než jen k oltáři. Důkazem jsou tyhle slavné dámy a jejich vlečkové mámení.

Článek

Hodně žen nemá odvahu vynést šaty s vlečkou, i když jde o věc, která se na opravdu společenské události více než hodí. Vážně to není jen výsada nevěst. I proto se tak často objevuje na červeném koberci!

Bella Hadid (25)

Americká modelka má módu v malíku a na všech akcích patří její modely k těm nejpovedenějším. Platí to i pro tyhle vcelku jednoduché bílé šaty, které ovšem zdobí jemná černá vlečka. Bez té by to byla celkem nuda, ale takhle? Ideální model na červený koberec, vynesla ho na loňském filmovém festivalu v Cannes.

Foto: Profimedia.cz

Modelka má vlečky ráda, na červeném koberci se dobře vyjímajíFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga (36)

Udílení Zlatých glóbů patří k významným společenským a kulturním akcím a rozhodně je v pořádku obléci na ně něco nepřehlédnutelného. A to se zpěvačce Lady Gaga v roce 2019 povedlo, ostatně jako vždycky.

Jemně fialové šaty klasického střihu, který svědčí snad každé postavě, by za normálních okolností nebyly nic výjimečného. Ale díky výrazné vlečce, nabíraným rukávům a také dokonale sladěné barvě vlasů je z toho prvotřídní módní úspěch.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka se proslavila extravagancí, ale umí to i decentněji. I když tahle vlečka je nepřehlédnutelnáFoto: Profimedia.cz

Cardi B (29)

Met Gala je velkolepá charitativní akce a snad největší módní událost roku. Extravagance je tam doslova povinná. Každý rok má nějaké téma a podle něj by měli hosté volit své modely. V roce 2019 se nesl pod heslem Camp: Notes on Fashion podle názvu esejí americké spisovatelky Susan Sontag (†71) z roku 1964, která výraz camp používá ve smyslu teatrálnost, nápaditost, nadsázka.

Americká rapperka Cardi B se s tímhle zadáním popasovala více než na výbornou. Její rudé šaty s gigantickou majestátní vlečkou rozhodně teatrální a nápadité byly a určitě ani nadsázka jim nechyběla.

Foto: Profimedia.cz

Tak tahle vlečka americké rapperky je opravdu gigantickáFoto: Profimedia.cz

Kate Beckinsale (48)

Udílení filmových Oscarů a následná Vanity Fair Party je událost, kde je opět možné si dovolit být nepřehlédnutelná a vybočit z módního davu. V roce 2019 to zvládla britská herečka Kate Beckinsale na výbornou. Kombinace sexy minišatů, slavnostního lesku a výrazné vlečky je prostě super!

Foto: Profimedia.cz

I minišaty mohou být s vlečkou, jak dokazuje krásná britská herečka Kate BeckinsaleFoto: Profimedia.cz

Kendall Jenner (26)

Tahle americká modelka módu miluje, a navíc se nebojí nejrůznějších experimentů a módních výstřelků. Charitativní bál Met Gala proto bývá místem, kde se cítí jako ryba ve vodě.

Tohle je snímek z Met Gala roku 2018, jehož téma se týkalo propojení módy s církevní tematikou. Pravda, moc náboženských prvků v jejím bílém overalu nevidíme, ale jedno rozhodně oceňujeme. Kalhoty s vlečkou jsou něco, co se často nevidí. Ať už se vám to líbí, nebo ne, originální to stoprocentně je.

Foto: Profimedia.cz

Kalhoty s vlečkou? Kendall Jenner prostě nemá problém s jakoukoli módní výzvouFoto: Profimedia.cz

 Jennifer Lopez (52)

Jennifer Lopez je úžasná. Dokonalé ženské křivky, a navíc cit pro to, co jí sluší, v tom je JLo nepřekonatelná. Tyhle decentní, ale přesto neuvěřitelně slavnostní šaty, které oblékla v roce 2016 na finále soutěže American Idol, jsou toho důkazem.

Dívčí střih jí dodává mladistvého vzhledu a podtrhuje její nádhernou postavu ve tvaru kytary. Délka, která dá vyniknout štíhlým nožkám, a vlečka, která všemu dodá dostatečně slavnostní nádech, to je prostě módní koncert!

Foto: Profimedia.cz

Styl téhle zpěvačky a herečky prostě milujemeFoto: Profimedia.cz

Vlečka je jen jeden z možných způsobů, jak proměnit společenské šaty v nepřehlédnutelný model. Co říkáte na slavné dámy v průsvitných modelech ?

Reklama

Načítám