Hlavní obsah

Lady Gaga posílá fanouškům jídlo, Tom Hanks se fotí s kolemjdoucími: největší zlatíčka mezi slavnými

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Svět showbyznysu umí být krutý. Očekává se dokonalý vzhled i bezchybné vystupování, ale být neustále pod drobnohledem není snadné... Kdo i po náročném natáčení mile komunikuje s fanoušky a považuje za samozřejmost, že pomáhá, kde je třeba?

Článek

O slavných a úspěšných se často tradují historky, ve kterých vystupují jako arogantní osoby s nosem nahoru. Perou se s fotografy, odmítají se podepsat fanouškům, chovají se hnusně k personálu v hotelu a chodí pozdě na natáčení. Jenže mezi celebritami je i mnoho těch, kdo se chovají jako drahoušci. Jsou ochotní, milí a usměvaví, na svých profilech zdvořile odpovídají a rádi pomůžou lidem v nouzi. Ostatně jen to ukazuje, že jsme všichni stejní, i v běžné populaci najdete namyšlence stejně jako ty, kdo rádi pomáhají a jsou otevření. 

Tom Hanks (65)

Aby mezi slavnými sympaťáky chyběl představitel Forresta Gumpa, je nemyslitelné. Milují ho kolegové i režiséři, protože dělá skvěle svoji práci a na place vytváří přátelskou atmosféru. Milují ho fanoušci, protože se s nimi vždy ochotně vyfotí, poklábosí a nehraje si na hvězdu. A navíc s ním nejsou spojené žádné skandály – s manželkou Ritou Wilson (65) je ve šťastném manželství od roku 1988. A svatby má rád: když v roce 2016 běhal v Central Parku, narazil na novomanžele při focení a hned se k nim přidal. Společné selfie s gratulací pak sdílel na svém Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Skutečné hollywoodské zlatíčko. Kdo by neměl rád Toma Hankse!Foto: Profimedia.cz

Jennifer Garner (50)

Časopis People ji v roce 2019 zvolil nejkrásnější ženou světa a je krásná nejen zvenku, ale i zevnitř. Má dobré srdce a sláva ji nezměnila. Patří mezi nejvtipnější celebrity a ukáže se fanouškům klidně i bez make-upu. Svému bývalému manželovi Benu Affleckovi (49) pomáhala s problémy s alkoholem, i když už nešli životem společně. A velmi ji oceňují také fotografové – nevadí jí nechat se zvěčnit třeba na ulici, uvědomuje si, že to k její práci patří. Odmítá však, aby fotili bez souhlasu její děti.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Garner ví, co k její práci patří, a pokora je jí vlastníFoto: Profimedia.cz

Ed Sheeran (31)

Ač je pohádkově bohatý, dostal Řád britského impéria a svět mu leží u nohou, nebylo tomu tak vždy. Nenarodil se se stříbrnou lžičkou v puse, naopak – byly doby, kdy si vydělával hraním na ulici. A pokoru má v sobě dodnes. Je milý na fanoušky, rád zpestří svá vystoupení zásnubami na pódiu, přispívá na charitu a v nemocnici navštěvuje pacienty, kteří se na koncert nedostanou.

Foto: Profimedia.cz

Ač si Ed Sheeran nyní žije pohádkově, nezapomíná pomáhatFoto: Profimedia.cz

Lady Gaga (36)

Geniální zpěvačka a hudebnice, skvělá herečka a aktivistka umí působit nepřístupně, ale ve skutečnosti se o ní mluví v superlativech. Zaměstnanci hotelů ji vnímají jako hosta bez hvězdných manýrů, který nešetří na spropitném. Fanoušci v Riu čekající na její podpis zase vzpomínají, jak jim do fronty nechala poslat občerstvení. A velkou část svých peněz věnuje na podporu lidí, kteří zažili šikanu, a podporuje komunity LGBTQ+.

Foto: Profimedia.cz

Na první pohled působí Lady Gaga velmi nepřístupně, má ale dobré srdce a k fanouškům se chová s úctouFoto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey (52)

Za jednoho z největších pohodářů, který si rozhodně nehraje na primadonu, je považován herec, který má na svém kontě jak role v bláznivých komediích, zábavných akčních filmech i ve známých dramatech. A že má smysl pro humor a nebere se vážně, dokázal i při setkání s jedním fanouškem. Ten totiž svého oblíbeného herce na první pohled nepoznal a požádal ho jako kolemjdoucího turistu, aby ho vyfotil na památku na výletě. Hvězda Interstellaru (2014) neměla s rolí náhodného fotografa problém a nakonec se všichni výborně bavili.

Foto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey může někdy působit jako nepřístupný krasavec, ale ve skutečnosti je to pohodář, který se umí zasmát sám soběFoto: Profimedia.cz

Oprah Winfrey (68)

Jedna z nejvlivnějších žen světa, která se ve své nejslavnější talk show na světě umí tak ptát a tak naslouchat, že jí známé i neznámé osobnosti svěří každé trápení. Má nejen schopnost měnit věci ve zlato, ale je i velmi štědrá a vždy ochotná pomoct (nejen) prostřednictvím své nadace. Protože sama měla těžké dětství a dopívání, zaměřuje se mimo jiné na možnost vzdělávání pro dívky, protože jedině tak je možné jim podle ní dlouhodobě změnit život.

Foto: Profimedia.cz

Oprah Winfrey má peníze, vliv, ale i soucit. Neměla pohádkové dětství a vzdělání vnímá jako priorituFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám