Hlavní obsah

Slavní filmoví milovníci tehdy a dnes. Kdo stárne do krásy?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou to slavné romantické filmy a snad ještě slavnější filmoví milovníci. Herci, o nichž ve své době snily miliony žen. Jak vypadají dnes, jsou i po letech tak úchvatní? Komu věk svědčí a komu méně?

Článek

Pretty Woman, Osobní strážce, Titanic, Zamilovaný Shakespeare a další legendární romantické filmy. Nejspíš je znáte nazpaměť stejně jako miliony dalších žen na planetě. A je i dost pravděpodobné, že v době jejich největší slávy jste při usínání tajně snily o hlavních hrdinech těchto snímků. Proboha, vždyť kdo by nechtěl polibek od odvážného bodyguarda v podání Kevina Costnera a kdo neoplakal mladinkého Leonarda DiCapria alias Jacka z Titanicu ?

Jak tihle slavní filmoví milovníci vypadají dnes?

Richard Gere (71)

Když se řekne Richard Gere, nejspíš první, co vás napadne, je Pretty Woman. Film z roku 1990, kde Gere hrál milionáře Edwarda, co se zamiluje do prostitutky Vivian v podání Julie Roberts (53). Herec prý původně roli vůbec přijmout nechtěl, přesvědčila ho právě jeho filmová partnerka. Tehdy mu bylo rovných 40. Dnes je z něj prošedivělý pán, ale když se podíváte pořádně, ta sexy jiskra v oku je tam stále.

Foto: Profimedia.cz

Snímky od sebe dělí víc jak 30 let. Úsměv je skoro stejný, co říkáte?Foto: Profimedia.cz

Hugh Grant (60)

Tenhle herec má na svém kontě řadu romantických filmů, ale my ho milujeme hlavně jako stydlivého majitele malého knihkupectví ve snímku Notting Hill (1999), co se zakouká do slavné hollywoodské hvězdy.

Jako devětatřicetiletý byl Hugh Grant opravdu neodolatelný, ten plachý úsměv, když rozpačitě tvrdil, že je novinář z časopisu „Kůň a pes“. Přitom měl tehdy ve skutečnosti poměrně divoké období, věrnost mu moc neříkala a jen pár let před natáčením byl načapán při sexu v autě s prostitutkou. Dnes jako prošedivělý šedesátník seká latinu. Od roku 2018 je ženatý s Annou Eberstein (41), s níž má tři děti. Z předešlého vztahu má ještě dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Jako roztomilý prodavač knih, jako anglický premiér, jako proutník Daniel Cleaver, ve všech romantických komediích byl Hugh Grant neodolatelný Foto: Profimedia.cz

Leonardo DiCaprio (46)

V roce 1996 si ho fanynky všimly ve snímku Romeo a Julie, ta skutečná bomba ale přišla o rok později s filmem Titanic. Milostný příběh z potápějící se lodi, který neskončí happy endem, se stal kasovním trhákem. Z tehdy dvaadvacetiletého Leonarda udělal hvězdu první kategorie a při pomalém záběru, kdy se Jack Dawson noří do hlubin ledového moře, plakaly miliony ctitelek. My ale přesto hlasujeme pro staršího Lea, tomuhle herci roky vyloženě svědčí.

Foto: Profimedia.cz

Začínal jako hvězda reklam na žvýkačky, později zářil v televizních seriálech a nakonec i ve velkofilmechFoto: Profimedia.cz

Kevin Costner (66)

Už v Tanci s Vlky (1990) či jako Robin Hood: Král zbojníků (1991) byl skvělý, ale jestli jsme z něj někdy šly do kolen, bylo to ve filmu Osobní strážce (1992). Mnohá žena si tehdy ve snech na chvíli vyměnila místo s Whitney Houston (†48) a nechala se od Costnera hlídat. Ale i tomuhle herci věk svědčí, takhle mu to sluší ve filmu Nechte ho jít z roku 2020.

Foto: Profimedia.cz

Kevin Costner je prostě Pan herec a na věku u něj nezáležíFoto: Profimedia.cz

Joseph Fiennes (50)

Pamatujete na film Zamilovaný Shakespeare z roku 1998? Herci tehdy bylo sedmadvacet a ztvárnil legendárního dramatika, co se zamiluje do Gwyneth Paltrow (48), ženy toužící hrát divadlo. A tak se převléká za muže, protože v dobách Shakespeara směli hrát divadlo právě jen muži. Byl tehdy roztomilý, něžně krásný, ale nám se asi víc líbí teď. I když jeho role v seriálu Příběh služebnice, kde hraje tyranského Freda Waterforda, rozhodně sexy není.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je poměrně velká proměna. Z mladíčka se stal chlapFoto: Profimedia.cz

Jake Gyllenhaal (40)

Film Zkrocená hora (2005) není úplně klasický romantický film, přesto milostný příběh rančera a kovboje bojujících o svou lásku v době, která homosexuálním vztahům rozhodně nepřeje, bere u srdce.

Jednu z hlavních rolí tam ztvárnil tehdy čtyřiadvacetiletý Jake Gyllenhaal a nad jeho smutnýma očima vzdychala leckterá žena. A dnes? Chlapec nám sice trochu zestárnul, ale opět, tady jsou roky navíc spíš bonusové.

Foto: Profimedia.cz

I Gyllenhaal stárne do krásy, i když ten tklivý pohled se neměníFoto: Profimedia.cz

Čas prostě neumí zastavit nikdo, ani celebrity. I když? Podívejte se na Fotky známých tváří před 10 lety a dnes: Jak se změnily?

Reklama

Načítám