Hlavní obsah

Slavní, kteří klidně randí se svými fanynkami

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozornost a obdiv ze strany fanoušků dělá většině lidem dobře. Přílišná pozornost může být samozřejmě i nepříjemná, ale některé celebrity našly mezi svými obdivovatelkami dokonce lásku. Kteří slavní randí s fanynkami?

Článek

Zatímco některé hvězdy mají jako pravidlo, že s fanynkami se prostě nerandí, jiné s tím nemají problém. A některé vztahy dokonce vyústily v pevné manželské svazky.

Joe Jonas (31) a jeho fanynky

Zpěvák a občasný herec se v roce 2019 oženil s herečkou Sophií Turner (25), ale v minulosti byl otevřený i vztahům s neznámými fanynkami. Prozradil to během rozhovoru pro Vulture v roce 2013. Během svých teenagerovských let prý s několika fanynkami randil, vzal je třeba do kina, a naplno si užíval svou popularitu, vliv a příležitosti, které z toho pramenily.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák přiznal, že v minulosti využíval situace. Teď je šťastný po boku Sophie TurnerFoto: Profimedia.cz

Jake T. Austin (26) a Danielle Caesar (28)

Mladé ženě se doslova splnil sen, když ji její idol, dětský herec, známý například ze seriálu Kouzelníci z Waverly (2007–2011), pozval na rande. Mladá Newyorčanka byla totiž jeho dlouholetou fanynkou. Asi pět nebo šest let ho na sociálních sítích zahrnovala zprávami o tom, jak je úžasný, až se jí herec v roce 2016 rozhodl dát šanci. Jejich vztah byl plný rozchodů a návratů a v roce 2019 podle všeho definitivně skončil. I když nikdy se nemá říkat nikdy.

Foto: Profimedia.cz

Svůj idol žena uháněla tak dlouho, až jí dal šanciFoto: Profimedia.cz

John Travolta (67) a Kelly Preston (✝57)

V roce 2020 zasáhla do života slavného herce bolestná událost, když mu po dvou letech od diagnostikování rakoviny prsu zemřela milovaná žena. Sama Kelly Preston byla známou herečkou a modelkou, ale hvězdu Pomády (1978) si prý vyhlédla už jako šestnáctiletá fanynka. Podívala se na plakát filmu, a měla jasno – tohle je muž, kterého si jednou vezme. A skutečně se jí to splnilo. Poprvé se setkali na natáčení filmu The Experts (1989) a v roce 1991 následovala svatba.

Foto: Profimedia.cz

Boj s rakovinou prohrála Kelly Preston loniFoto: Profimedia.cz

Bratři Hansonovi a jejich ženy

Americká popová skupina Hanson byla známá hlavně v devadesátých letech, kdy ji proslavil hit MMMBop. Zajímavou shodou náhod je, že všichni její členové, bratři Taylor (38), Zac (35) a Isaac (40), poznali své manželky na koncertu. Zac to prozradil v rozhovoru pro Entertainment Weekly. Kupříkladu Isaac svou vyvolenou spatřil v davu, a tak ho uhranula, že personálu přikázal, aby ji nenechali odejít.

Nejslavnější chlapecké skupiny. Po kom jsme šíleli? 

Foto: Profimedia.cz

Zleva Isaac, Taylor a Zac. Všichni skončili v náruči svých fanynekFoto: Profimedia.cz

Nick Kyrgios (25) a jeho obdivovatelky

Ani profesionální australský tenista nemá o fanynky nouzi. Řecko-malasijský původ mu totiž zajistil nejen pronikavý pohled. V roce 2020 hrál videohru, pro diváky ji živě přenášel, a u toho odpovídal na jejich otázky. Mimo jiné se někdo zeptal, jestli někdy spal se svou fanynkou. Nick Kyrgios s přiznáním neváhal a prohlásil, že pokud není zrovna ve vztahu, probíhá to každý týden.

Foto: Profimedia.cz

Ani mimo kurt neztrácí tenista elánFoto: Profimedia.cz

Conan O'Brien (57) a Liza Powel (50)

I slavný moderátor, který se zaměřuje hlavně na noční talkshow, si svou ženu vyhlédnul v publiku. V roce 2000 se totiž reklamní textařka přišla podívat na show Late Night with Conan O'Brien (1993–2009) a svou neuvěřitelnou krásou prý upoutala moderátorovu pozornost natolik, že měl co dělat, aby zvládl svou práci. V roce 2002 následovala svatba.

Foto: Profimedia.cz

Manželé vypadají spokojeně i po letechFoto: Profimedia.cz

Nicolas Cage (57) a Alice Kim (37)

Zatímco některé muže ne a ne dostat do chomoutu, slavný herec s tím nemá nejmenší problém a letos se oženil už popáté. Jeho třetí ženou, se kterou má syna pojmenovaného podle Supermanova jména Kal-El (15), byla mezi lety 2004 až 2016 Alice Kim. Pár se seznámil v restauraci, kam přišel Cage na jídlo a kde Kim obsluhovala. Údajně měla herce požádat o autogram a přitom přeskočila jiskra.

Foto: Profimedia.cz

Jejich láska už je minulostíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám