Hlavní obsah

Slavné a (ne)dokonalé. Koho trápí akné, a koho celulitida?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdo není dokonalý a platí to pro všechny. I pro slavné dámy. A nenechte se zmýlit záběry z červeného koberce či fotkami, kde je grafik zbavil jakýchkoli nedostatků. Ani hvězdy první velikosti nevypadají ve skutečnosti jako ze žurnálu. Důkaz? Tyhle fotky, které jim moc nelichotí.

Článek

Ani hvězdám první třídy se nevyhýbají módní trapasy, celulitida, akné či prostě jen špatný den, kdy jim to moc nesluší. Pravda, moc často se takovými fotkami nechlubí, proč taky. Ale existují! A rozhodně jim to nic neubírá na jejich talentu či kráse.

Jennifer Lopez

Foto: Profimedia.cz

Skutečná Jennifer Lopez je krásná, ale rozhodně ne dokonaláFoto: Profimedia.cz

Platí za sexbombu a její křivky se staly symbolem ženství. Jenže pozor, Jennifer si opravdu hodně hlídá, jaké fotky pustí do světa, obzvlášť pak ty v plavkách. Bývají graficky upravené a hlavně na nich JLo pečlivě a promyšleně pózuje, aby zdůraznila, co potřebuje, a naopak skryla, co vidět být nemusí.

Pokud ji ale zachytí fotograf v nestřežené chvíli, vypadá to trochu jinak. Když zpěvačka nezatahuje bříško a nevypíná hruď, vynikne při chůzi její prostorný zadeček a stehna. Rázem vypadá více jako všechny ostatní ženy.

Bella Thorne

Foto: Profimedia.cz

Na téhle fotce byste jen těžko poznali sexy krásku Bellu ThorneFoto: Profimedia.cz

Americká herečka Bella Thorne na červeném koberci vždy platí za oslnivou krásku. Je ale jasné, že jí k tomu významně pomáhá promyšlený make-up a dokonale upravený účes, protože na téhle fotce byste v ní tu sexy kočku jen těžko hledali.

Na druhou stranu, herečka si jen vyrazila na něco dobrého a na jakékoli úpravy kašlala, což je v pořádku. Vlasy nedbale stažené, žádné líčení a k tomu ji fotograf zachytil v ne příliš lichotivé grimase, to by slušelo málokomu. Anebo vy snad chodíte nakupovat s make-upem hodným předávání Oscarů?

Anna Faris

Foto: Profimedia.cz

Štíhlost je v pořádku, ale hereččiny hubené nohy sklízí spíš kritikuFoto: Profimedia.cz

Něžná blondýnka, kterou můžete znát například z filmu Ztraceno v překladu (2003), Moje superbejvalka (2006) či Méďa Béďa (2010), byla vždy štíhlounká a drobná. Jenže když ji nedávno zachytili fotografové, jak míří na natáčení ve volném triku a džínových kraťasech, byli mnozí v šoku. Její hubené, kostnaté nohy rozhodně nejsou dokonalé. Jenže v dlouhé večerní róbě na červeném koberci moc často k vidění nejsou. Naštěstí talent není jen o tom, jak vypadáte.

Devon Windsor

Foto: Profimedia.cz

Ani modelkám se nevyhýbají problémy s pletí a Devon Windsor je toho důkazemFoto: Profimedia.cz

Že akné není jen výsadou puberťáků, se obecně ví. Pupínky a různé nedokonalosti trápí řadu dospělých žen a modelky nejsou žádná výjimka.

Blonďatá kráska se prochází po molech s dokonalým make-upem a na fotkách lze její tvář zbavit jakékoli nedokonalosti. Ale když si vyjde vyvenčit pejska a nenalíčí se, je jasně vidět, že její tvář je plná akné.

Drew Barrymore

Foto: Profimedia.cz

Drew Barrymore je sice slavná herečka, ale také dvojnásobná mámaFoto: Profimedia.cz

Jen těžko byste v téhle obyčejné ženě s povoleným bříškem a splácnutým poprsím hledali jednoho ze sexy Charlieho andílků (2000). Jenže od premiéry tohoto filmu uplynul nějaký ten čas. Drew Barrymore mezitím porodila dvě děti a přehoupla se přes čtyřicítku. Vypadá jako normální žena a matka, tak, jako kdokoli jiný.

Sigourney Weaver

Foto: Profimedia.cz

Propocené podpaží je jeden z největších módních trapasů, ale nevyhýbá se ani slavnýmFoto: Profimedia.cz

Klobouk dolů, jak úžasně ve svém věku skvělá herečka vypadá. A rozhodně tleskáme i za její módní cit a vkus, ale jak vidíte, i mistr tesař se někdy utne.

Propocené koláče jsou jedním z největších (a bohužel většinou i nejviditelnějších) módních přešlapů a trapasů, na které je potřeba si dávat pozor. Obzvlášť, když máte v plánu zdravit zvednutou rukou před kamerami a fotoaparáty, které tenhle váš prohřešek vyšlou do celého světa.

Ashley Graham

Foto: Profimedia.cz

Ženské křivky a nějaké to kilo navíc s sebou většinou nesou i celulitiduFoto: Profimedia.cz

Plus size modelka Ashley Graham umí svoje křivky nosit, koneckonců ji její tělo živí. Jenže když fotí spodní prádlo či plavky, výsledné fotky jsou upravené tak, že máte pocit, že je její pokožka z alabastru a bez jediné vady.

Jenže realita je jiná, modelka se pyšní výstavní pomerančovou kůží. Na její obranu ale musíme říct, že ona sama je bojovnicí proti grafickým úpravám fotek a na svých sociálních sítích zveřejňuje snímky, na nichž je realita skutečně vidět.

Načítám