Hlavní obsah

Romantická gesta slavných. Kdo žádal o ruku v iglú?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Romantické gesto může být nechtěným a vysmívaným kýčem, ale také událostí, na kterou párek zamilovaných vzpomíná celý život. To záleží na založení každého člověka. Některé celebrity jsou velkými romantiky. Co udělaly pro své lásky?

Článek

Lidé se dají rozdělit do dvou skupin – na romantiky a antiromantiky. Dnes se ke slovu dostane první skupina, a to dokonce její zástupci z řad celebrit. Kdo se kvůli žádosti o ruku naučil španělsky a komu udělal manžel speciální billboard?

Joe Manganiello a Sofía Vergara

Více než peníze, kterých mají celebrity obvykle dost, je ceněný jejich čas, kterého bývá naopak pomálu. Herec Joe Manganiello (44) se ho kvůli své nastávající rozhodl investovat poměrně dost. Kolumbijsko-americkou herečku Sofíu Vergaru (49) se totiž v roce 2015 rozhodl požádat o ruku v jejím rodném jazyce, ve španělštině. Připravil si poměrně dlouho řeč a modelka nemohla jinak než souhlasit.

Foto: Profimedia.cz

Herec chtěl, aby byla žádost něčím speciální, naučil se ji proto ve španělštiněFoto: Profimedia.cz

Seal a Heidi Klum

Když v roce 2004 hudebník Seal (58) žádal o ruku modelku Heidi Klum (48), nechal při této příležitosti postavit zásnubní iglú. Po svatbě si pár také slíbil, že bude svůj manželský slib každý rok před svými blízkými obnovovat. A skutečně tak činili. Jejich manželství to ale dohromady neudrželo. V roce 2012 oznámili rozchod a v roce 2014 byli rozvedeni.

Foto: Profimedia.cz

Tento pár je už minulostí. Rozvod všechny překvapilFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber a Hailey

V roce 2019 se zpěvák Justin Bieber (27) rozhodl, že své city ke své ženě modelce Hailey Bieber (24) vykřičí do světa prostřednictvím básně. Vyznal se v ní ze svých nejniternějších citů. Svou manželku označil za nejlepší stvoření Bohů a uvedl, že jeho láska k ní nabývá každým dnem na síle.

Foto: Profimedia.cz

Na veřejnosti vypadá slavný páreček velmi zamilovaně. Pořád se jeden druhého dotýkajíFoto: Profimedia.cz

Leoš Mareš a Monika

Moderátor Leoš Mareš (45) má romantická gesta v malíčku. Když se schylovalo k jeho druhé svatbě a žádal v roce 2017 svou Moniku (40) o ruku, pojal to skutečně velkolepě. V hotelu v Mariánských Lázních si dali romantickou večeři a potom následoval ohňostroj na terase. Hudební pozadí tvořila jejich oblíbená písnička od Coldplay. O pár měsíců později následovalo další překvapení. Moderátor napsal a nazpíval své ženě k narozeninám a 1000 dnům od seznámení skladbu Sliby.

Foto: Profimedia.cz

Svatba s Monikou je moderátorova v pořadí druhá, ale i jeho exmanželka se jmenuje MonikaFoto: Profimedia.cz

John Legend a Chrissy Teigen

Modelka Chrissy Teigen (35) se v minulosti svěřila, že má ve svém manželovi zpěváku Johnu Legendovi (42) skutečný poklad. Když se jeden den necítila ve své kůži, zpěvák neváhal a přiletěl za ní z Londýna do Los Angeles jen proto, aby jí zvednul náladu. Povečeřel s ní a společně se podívali na seznamovací reality show. Mohl se sice zdržet jen pár hodin, ale i to pro jeho ženu hodně znamenalo.

Foto: Profimedia.cz

Modelce stačí, aby se zmínila, že se necítí dobře a manžel hned přispěcháFoto: Profimedia.cz

Travis Scott a Kylie Jenner

Květiny jsou klasika, která potěší snad každou ženu. Rapper Travis Scott (29) se ovšem v tomto ohledu projevil jako megaloman. Jeho láska Kylie Jenner (23) sdílela na Instagramu fotografii, na které má dům zaplavený tisíci okvětními plátky růží. Šlo o přednarozeninový dárek a Kylie obdržela také dopis, ve kterém stálo: Všechno nejlepší k narozeninám. Teprve začínáme. Miluju tě!

Foto: Profimedia.cz

Dělá-li rapper překvapení, tak jedině dechberoucíFoto: Profimedia.cz

Alexis Ohanian a Serena Williams

Když se tenisová hvězda Serena Williams (39) vracela po narození dcery Alexis Olympie (3) do práce, její manžel Alexis Ohanian (38) se rozhodl, že pro ni tento den udělá speciálním. Po cestě, kterou musela projet, umístil osobní billboardy. Na nich byly fotografie jejich společné dcery a nápis, že Serena je nejlepší máma.

Foto: Profimedia.cz

Serenin manžel pro ni zvěčnil jejich dceru na billboardechFoto: Profimedia.cz

Máte ve svém vztahu dost romantiky? Podle čeho to poznáte?

Reklama

Načítám