Hlavní obsah

Striptýz jako předehra: Jak si nepřipadat hloupě, když se před partnerem svlékáte?

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vůbec se v té roli necítíte dobře, je vám trapně a stydno. Skutečně svému stylu odkládání svršků ještě nedáte šanci? S tímhle manuálem od sexpertky se ledy prolomí: před partnerem se svléknete jako profesionální striptérka.

Článek

Smyslné svlékání může být součástí vášnivé předehry, po jaké údajně touží většina mužů. Pánové jsou totiž vizuální tvorové. Vzrušuje je především to, co vidí, proto jim striptýzy a svůdné tanečky na židli nebo u tyče přijdou tak moc sexy – navzdory jejich partnerkám, které ze sebe nechtějí udělat hlupáka.

Britská sexpertka Tracey Cox ale navrhuje překonat bariéru trapnosti a zkusit to: „Partner vás bude o to víc milovat.“ Do odhazování oblečení v kombinaci s hudbou a vlahými pohledy se ale určitě nenuťte za každou cenu: musíte v sobě mít dávku exhibicionismu, špetku odvahy a hlavně čas a chuť, jinak výsledek nedopadne podle očekávání.

1. Proměňte se v ženu vampa

Zapomeňte na přirozenost a upravte se, jako když jdete ven. Vlastně ještě víc: přidejte na množství očních stínů, dodají vám na zhýralosti, použijte výraznou rtěnku, okolo bradavek naneste tělové mléko se třpytkami, které zvýrazní dvorce, kapku přidejte i na nohy, budou působit svůdněji. (Třpytky nechte na pokožce zaschnout, ať neumažou prádlo.) Teď to nejste vy, ale ona – luxusní svůdnice, které nic není svaté.

Během líčení a příprav si promyslete scénář svého vystoupení. Zařadíte do něj židli, nebo odkoukáte pár nemravných pohybů z internetu? Aspoň nahrubo mějte představu, co se na pódiu u vás obýváku bude dít.

2. Půjčte si oblečení z pánské skříně

Co se týče outfitu, v jednoduchosti je krása. „Dobře funguje vypasovaná košile, protože knoflíky se dají rozepínat jeden po druhém a lze ji snadno sundat. Půjčit si ji můžete přímo od partnera. Vhodná je i sukně, která snadno klouže přes boky, ovšem ještě lepší jsou hedvábné šaty se špagetovými ramínky. Ty z ramenou spadnou na zem úplně samy. Jinak stačí jedna vrstva spodního prádla, podpatky a punčochy. Podvazky jsou sice lahůdka, ale je s nimi horší manipulace,“ radí sexpertka.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Pokud je to pro vás oba to pravé, jděte do striptýzu, partner vás bude milovat ještě vícFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

3. Spojte se s hudbou

Hudba působí jako afrodiziakum. Píseň je tedy klíčová. „Předstírejte, že jste se právě vrátili z baru, opilí a šťastní. Prostě si to vsugerujte a pusťte svou oblíbenou píseň. Že nevíte jakou? Ale no tak. Říká se, že každá dívka má minimálně jednu písničku, která z ní udělá striptérku,“ popisuje Tracey Cox. Pakliže v tomhle směru trochu tápete, vsaďte na tutovku a nějaký filmový hit.

Rozhodně nezklame Joe Cocker (†70) a jeho You Can Leave Your Hat On (1986), skladba, která se téhož roku objevila v eroticky laděném filmu 9 a 1/2 týdne, a to přímo ve striptýzové scéně, kde se svléká Kim Basinger (68). Nebo svůdný song Lady Marmalade, jež se objevil ve snímku Moulin Rouge! (2001). Všechny čtyři aktérky, včetně zpěvačky Pink (42), jsou v něm velmi spoře oděné...

4. Uberte si kila navíc

Nejdříve ztlumte světla, popřípadě je vypněte úplně, nebo nějakou menší lampičku postavte do rohu místnosti a na zem a natočte ji na sebe.  Díky osvětlení zespodu bude vaše silueta vypadat štíhlejší. Během prvních tónů písničky, která vám proniká do všech tělesných buněk, si pomalu začnete přivykat na partnerův pohled. Mlčky ho posaďte na židli a jděte na věc.

5. Laškujte

A nezapomeňte, že se ve své mysli vracíte z baru! Rozjařená a dobře naladěná žena se cítí volně, svobodně a sebevědomě. Napodobte ji. „Vypněte prsa a ukažte se v lichotivém úhlu, namiřte zadkem na partnera a prohněte záda, než si sundáte sukni. Pokaždé, když něco odstraníte, držte to proti sobě a zakryjte kousíček sebe, který partner pravděpodobně chce vidět co nejrychleji,“ doporučuje Tracey Cox.

Mimochodem, jakýkoli kus sundaného oblečení může posloužit jako rekvizita. Černé punčochy svému příjemně šokovanému partnerovi (ještě teď nemůže uvěřit, že má takové štěstí) omotejte okolo krku a přitáhněte si ho tak k sobě.

Foto: Sheviakova Kateryna, Shutterstock.com

Punčochy jsou skvělá rekvizita, a když nemáte podvazky, skvěle fungují i samodržící kousky s krajkouFoto: Sheviakova Kateryna, Shutterstock.com

6. Nebojte se změnit scénář

Tančete tři až pět minut a zbytečně to neprodlužujte. Pokud po jedné nebo dvou minutách ztratíte nervy, nebojte se. Stačí k divákovi dojít sexy chůzí, posadit se mu na klín a zasypat ho polibky. Když se stane, že zapomenete, co máte dělat, jen se trochu rozkročte.

„V duchu si představte ležatou osmičku a nechte boky, aby ji následovaly. Stačí ji jen imaginárně opsat. Dvakrát se takhle zavlňte a přijďte k partnerovi. Při chůzi dávejte jednu nohu přímo před druhou. Hruď ven. Hlavu vzhůru. Chce to jen trochu drzosti, to ostatní se dostaví,“ popisuje britská sexuální guru.

Reklama

Načítám