Hlavní obsah

Touží po podvazcích? Dopřejte mu je

Foto: Thinkstock

Krajky a podvazky mají na muže zázračný účinekFoto: Thinkstock

Reklama

Punčochy, punčocháče, podvazky nebo podkolenky. Síťované, krajkové nebo dráždivě barevné. Tyhle „žhavé“ doplňky k sexu jednoznačně patří a muži je milují! Co potěší právě toho vašeho chlapa? A co když vaše postava není zcela dokonalá? S tím vším vám poradíme!

Článek

Hodně často muži říkají, že žena je nejkrásnější nahá. Ovšem, když má na sobě sexy punčochy či podvazky, je ještě hezčí. Tenhle kousek oblečení naše milované pány jednoduše přivádí k sexuální nepříčetnosti. Že nic takového ještě nemáte? Tak si hodně rychle nějaký super kousek pořiďte!

Podvazkovou klasiku muži milují

Podvazkové pásy či korzety s podvazky patří k nestárnoucí klasice a milují ho v podstatě všechny typy mužů. „Moje žena nosí podvazkový pás pokaždé, když si chce, nebo chceme, trochu zaflirtovat. Bere si je třeba i na plesy a říká, že kdykoli jí tanečník položí ruku na boky a ucítí podvazkový pás, ztuhne a vzápětí obvykle i ztvrdne,“ píše v internetové diskusi na téma podvazky Miki. A i další jeho kolegové vyzývají ženy k tomu, aby začaly podvazkové pásy či korzety více nosit! „Je snad něco hezčího, než se dívat, jak se žena obléká do podvazků?“ říká například jeden z nich pod přezdívkou A.48.

Jakousi alternativou podvazků jsou pak samodržící punčochy. Běžně je pod šaty či sukně nosí hodně žen a mnohé z nich ani netuší, jakou proklatě sexy zbraň mají v šuplíku. I k těm obyčejným černým si totiž stačí vzít „slavnostnější“ spodní kalhotky a erotické prádélko je na světě!

Na foto zleva: bonprix, Sexshop

Na foto: vlevo bonprix, uprostřed a vpravo Sexshop

Kterým mužům se líbí:Černé a nijak provokativní modely, které podtrhnou krásu ženy, se líbí především starším pánům. Z internetových diskusí vyplývá, že to pokládají za krásné zpestření sexuálního života v manželství, které už nějaký rok trvá. Takové pásy se dají nosit i mimo ložnici a jen samotné vědomí vašeho partnera o tom, co máte pod šaty, ho přivede k varu. Ale odvážnějším pánům, kteří dávají přednost divokému a nespoutanému sexu, jistě udělá radost o něco barevnější model či pořádně nestoudný korzet s podvazky.

A i samodržící punčochy lze na stupnici erotičnosti posunout o stupínek výš. Pořiďte si třeba síťované, opřete si nožku o postel a pomalu je před ním navlékejte... Co bude dál, je již na vás!

Tip:Pokud není vaše postava zcela ideální, pořiďte si buď polostahující podvazkový pás (může být vyztužený kosticemi), nebo stahovací podvazkový korzet. Nejen, že jsou proklatě sexy, ale navíc skvěle zamaskují větší bříško.

U samodržících punčoch dbejte na správný výběr velikosti. Pokud vám nepadnou, jak mají, nemusejí příliš dobře držet. A také zapomeňte na veškerá tělová mléka a krémy. Na mastné pokožce tyhle punčochy vážně nedrží!

Na foto: vlevo a vpravo Le Chaton, uprostřed Neckermann

Punčocháče? I ty mohou být sexy!

Pokládáte punčocháče pouze za nudný a nijak erotický kus oblečení? Vesměs to tak skutečně bývá, ale v sexshopech a obchodech s erotickým prádlem najdete klasické punčocháče přeměněné ve velmi žhavé modely. Na těch správných místech jsou totiž „potrhané“, dost často se na nich nešetří krajkou a k dostání jsou i v různých sexy barvách.

Kterým mužům se líbí:Punčocháče se líbí především vyznavačům o něco odvážnějšího sexu, i když nemusí jít zrovna o sado maso. Jestli váš partner touží po trochu zlobivé a hodně odvážné milence, je tohle ta pravá volba! „Miluju zlobivé holky! A když punčocháče nemaj díru, kde je třeba, udělám si ji tam sám,“ píše na jedné internetové diskusi muž pod přezdívkou Sexxsman.

Tip: U punčocháčů vážně pozor při výběru velikosti. Nejhorší je, když jsou vám knop. Pas stažený gumou, nad níž přetékají špíčky, nebývá moc sexy. Proto dokud neznáte svoji skutečnou velikost, nekupujte je přes internet, ale raději je vyzkoušejte!

Na foto: Latexfashion

Latex se nevyhýbá ani nožkám

Milujete latex a neexistuje pro vás erotičtější materiál? Žádný problém! Sehnat se dají totiž i punčochy, nadkolenky či punčocháče z latexu. A vážně je z čeho vybírat. Od „střídmých“ černých punčoch upevněných k latexovému podvazkovému korzetu, až po velmi provokativní punčocháče se zipem či otvorem na tom „pravém“ místě.

Kterým mužům se líbí: Latex mají rádi muži, kteří vyznávají o něco drsnější sex a minimálně lehké sado maso jim nebývá cizí. Proto do nákupního košíku přihoďte i další nutné doplňky. „K latexovým punčochám jedině lesklé boty na tom nejvyšším možném podpatku. Mít takhle vyšperkovanou nožku na hrudi, dotýkat se lýtka schovaného v latexu, není nic víc vzrušujícího,“ svěřuje se v internetové diskusi na téma latex muž s přezdívkou LLLtex.

Tip: Latex je o něco dražší záliba, ale nevyplatí se šetřit. Materiál musí být kvalitní a vybrané oblečení musí sedět. Mnohé sexshopy nabízejí zhotovení vámi vybrané věci přímo na míru, ale to samozřejmě něco stojí. Takové punčochy či punčocháče mohou vyjít na pět, ale i deset tisíc. Zároveň je dobré pořídit si i speciální sprej, aby se latex pořádně leskl.

Už víte, čím ho překvapíte při „příštím rande" v ložnici?

Reklama

Načítám