Hlavní obsah

Trendy nehty na podzim 2021: Zářivé barvy i vkusný nail art

Foto: marinafrost, Shutterstock.com

Foto: marinafrost, Shutterstock.com

Reklama

Jenom proto, že je podzim, se nemusíte vzdávat pastelových ani výrazných barev! A nebojte se, pořád letí i tmavé odstíny. Prohlédněte si trendy inspiraci na manikúru na tuto sezonu. Co si vyberete?

Článek

Léto je za námi a definitivní sbohem mu můžete dát třeba novou manikúrou. Ať už se rozhodnete pro klasické laky, nebo trvanlivější gel-lak či UV gel, s následujícími barvami nešlápnete vedle. Skvěle doplní podzimní outfity a budou vám zvedat náladu během plískanic a krátkých zamračených dní.

Zářivě oranžová

Nepatří tahle barva spíš do léta, ptáte se? Patří, ale letos frčí i na podzim. Nejlépe bude působit na krátkých nehtech. U téhle barvy se vyhněte třpytkám, kamínkům a dalšímu zdobení – oranžová vynikne sama o sobě.

Foto: Archiv firmy, Dev_Maryna - Shutterstock.com

Lak s gelovým efektem S.he, odstín 405, 65 Kč, prodává dm drogerieFoto: Archiv firmy, Dev_Maryna - Shutterstock.com

Temně fialová

Nejsou zářivé odstíny nic pro vás? Zvolte tmavě fialovou, i ta bude vypadat dobře na krátkých a přirozených nehtech. Je to skvělá a vkusná alternativa černých nehtů, které se rozhodně nehodí každému.

Foto: Archiv firmy, Daria_Cherry - Shutterstock.com

Lak na nehty Essie, odstín berlin the club, 229 Kč, prodává RossmanFoto: Archiv firmy, Daria_Cherry - Shutterstock.com

Tmavě zelená

S touto barvou je to stejný příběh jako s předchozím odstínem. Noste ji ideálně na kratších nehtech nebo na nehtech tvaru mandle. Na podzim ho zkuste přetřít matným top coatem, který dodá opravdu elegantní vzhled.

Foto: Archiv firmy, 0leJohny - Shutterstock.com

Dlouhotrvající lak Gabriella Salvete, odstín 07 Sacramento, 85 Kč, prodává ElninoFoto: Archiv firmy, 0leJohny - Shutterstock.com

Lila

Na první pohled jarní barva nakráčela přímo do čela podzimních trendů. Světlounce fialovou můžete nosit nejen na mikině, kardiganu a topu, ale i na nehtech. A neuděláte chybu!

Foto: Archiv firmy, WildN - Shutterstock.com

Lak s gelovým efektem Nobea, odstín #N05, 85 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firmy, WildN - Shutterstock.com

Kávové odstíny

Milovnice kávy ocení trend postupného gradování barev. Od malíčku po palec můžete vystřídat všechny barvy kávy neboli celou paletu nude laků, kterou jen najdete, od světle béžové po hnědou. Kombinovat můžete směle matný i lesklý efekt nebo jeden nehet zvolit třpytivý.

Foto: Archiv firmy, Anastasiia Holubieva - Shutterstock.com

Lak Nails.Inc, odstín Nude Maldives Beach, 249 Kč, prodává NotinoFoto: Archiv firmy, Anastasiia Holubieva - Shutterstock.com

Francouzská manikúra se srdíčky

Když se řekne nail art, napadnou vás asi všelijaké bláznivé variace. Jak se udržet v mezích vkusu? Zvolit můžete netradiční francouzskou manikúru, kdy špičky nehtů jsou jinou barvou, nebo je zvýrazněná jen jedna strana nehtu. Populární jsou také motivy srdíček: mohou být nakreslená na špičkách prodloužených nehtů nebo zvolte minisrdíčka u lůžka nehtu a na tělovém podkladu.

Foto: Archiv firmy, Vetrova-Noskova - Shutterstock.com

Francouzská manikúra jinak: v podobě srdíček nebo zvýrazněná jen jedna strana nehtuFoto: Archiv firmy, Vetrova-Noskova - Shutterstock.com

Minimalistické tečky a mramor

Pro minimalistické duše je tu ještě varianta teček nebo mix barev do motivu mramoru. První zvládnete samy pomocí špendlíku, ale pro mramorování se musíte svěřit do rukou manikérky. Anebo si samy vyrobte mramorové nehty pomocí potravinářské fólie!

Foto: Bykfa, 0leJohny, Shutterstock.com

Zdobení nehtů může být i docela nenápadné a opravdu vkusnéFoto: Bykfa, 0leJohny, Shutterstock.com

Reklama

Související témata:

Načítám