Hlavní obsah

Trik, díky kterému partner nevyvrcholí příliš brzy

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sice vám někdy vyhovuje, že milování netrvá déle než dvě tři minuty, ale čeho je moc, toho je příliš. Už by to asi chtělo užít si o trochu víc! Ale jak, když se milenec nemůže udržet a neovládá svoji mysl ani přirození? Postupujte podle osvědčeného receptu na prodloužení jeho výdrže!

Článek

Podle statistik se asi polovina mužů někdy v životě setká s předčasnou ejakulací, tedy dospěje k orgasmu příliš brzy na to, aby z milování něco měla i jejich partnerka. Někteří se přitom s tímto problémem, který se považuje za hrobaře ložnic, setkávají opakovaně, proto není divu, že téma, jak předčasnou ejakulaci zastavit, stále zůstává horké.

Svoje o tom ví i britská sexpertka Tracey Cox. Ta tvrdí, že se s neposlušným penisem dá pracovat, porozumět mu a trochu ho zkrotit. Hlavně vás však s partnerem nesmí jeho zbrklost negativně pohltit!

Jak vyzrát na předčasné vyvrcholení

„To je jako když si oba řeknete, že nebudete myslet na růžového slona, jenže přesně to váš mozek vykouzlí. Proto když už se ocitnete v posteli, dělejte, že je všechno v pořádku a milencovo přirození funguje tak, jak má,“ popisuje uvedená sexpertka.

A také se naučte prostý, leč velmi účinný sexuální trik, který se s trochou praxe stane vaší oblíbenou brzdou jeho vyvrcholení. Milenec přitom trénuje jak sám, tak i s vámi – to aby byl zvyklý na vaše ruce a doteky. Cílem je bezpečně rozeznat, v jaké fázi vzrušení se právě nachází.

Vyznat se ve svém vzrušení

„Když stoupáte z nulového vzrušení, pohybujete se spektrem rozlišných pocitů. Muž, který má potíže s předčasnou ejakulací, si jich pravděpodobně nejdřív nevšímá. Snaží se totiž udržet. Jakmile se však na momentální skóre začne víc soustředit, lépe rozpozná stav těsně před velkolepým orgasmem. To je okamžik, kdy už vyvrcholení nejde zastavit, ani kdyby do pokoje vešla vaše či jeho matka,“ dodává Tracey Cox. Rebelující penis se tedy musí zaměřit na vteřinu před touto chvílí.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Muž trénuje sám i ve dvouFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

1. Změřte, jak dlouho mu to trvá

Jakmile v rámci mileneckého vztahu dokážete zmíněný okamžik identifikovat, nemusíte překročit nebezpečnou hranici výbuchu slasti, ale naopak se stimulací přestanete. Pořád nevíte, jak na to? Je to jednoduché. Dejte si jeden měsíc. Poučte partnera, ať co nejčastěji masturbuje a naučí se dokonale znát své tělo. A jaká je vaše úloha?

První týden v rámci předehry uchopte penis a drážděte ho rukou. Pokuste se přitom dodržovat stejný úchop i styl. Třebaže to působí trochu bizarně, pokukujte po časomíře třeba na telefonu a uchovávejte záznamy o tom, jak dlouho to trvá od erekce po vyvrcholení. Získáte představu, jak se vám daří. Experimentujte s lubrikantem a vypozorujte, jestli pro milence jeho přítomnost představuje povzbuzení, nebo je to přesně obráceně.

2. Prodlužujte dobu vzrušení

Druhý týden vyzkoušejte různé úchopy, rychlosti a techniky, doprovázené klidně i masáží zadku. Všímejte si, co partnera sexuálně burcuje, a snažte se tomu předcházet. Pokud ucítíte, že nad sebou ztrácí kontrolu, zastavte nebo zpomalte. Po zbytek měsíce už záměrně kružte pod „bodem, odkud není návratu“, a pracujte na milencově výdrži. Chce to čas a trénink, ale čím častěji tenhle workout v rámci jednoměsíční proměny podstoupíte, tím dřív se dostaví výsledky.

3. Nebojte se pokračovat

Během měsíce můžete očekávat zlepšení. „Doporučuji trénovat nejméně tři- až čtyřikrát týdně. V případě, že někdo z vás ještě nebude spokojen, pokračujte dál. Nejlepších výsledků muži dosahují až okolo tří měsíců tréninku, nicméně každý pokrok je zjistitelný právě díky časomírám. Skvělé však je, že technika zastavení a zpomalení orgasmu zlepšuje sex sama o sobě. Buduje vzrušení, je škádlivá a prodlužuje celé milostné sezení. Uvidíte, užijete si to,“ uzavírá Tracey Cox.

Může udržovací sex zachránit váš vztah? Tohle je pravda o zapisování milování do kalendáře!

Reklama

Načítám