Hlavní obsah

Nejhezčí vánoční pyžama pro celou rodinu: Můžete v nich nejen spát a snídat, ale i lenošit u pohádek

Foto: Marks & Spencer

Foto: Marks & Spencer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Vánoc zbývá pár dní a pravděpodobně si odškrtáváte poslední položky ze seznamu příprav. Máte na něm i pořízení vánočních pyžam? Poradíme vám, kde je na poslední chvíli pořídit, ať už jimi chcete vybavit jen sebe, nebo rovnou celou rodinu.

Článek

Popularita vánočních pyžam v posledních letech strmě roste. Jejich tradice se k nám dostala ze Spojených států, kde Santa naděluje dárky v průběhu noci a děti si pro ně nedočkavě běží, jen co ráno vyskočí z postele. Pyžama se tak stala kouskem, na kterém se vánoční motivy musely nutně podepsat. V našich končinách se v pyžamu sice ke stromečku nechodí, milovníci Vánoc v nich ale nadšeně nocují klidně už od Mikuláše a během samotných svátků si v nich ráno krájejí vánočku a popíjejí u pohádek kakao.

Vánoční pyžamka pro celou rodinu

Zatím žádné tematické pyžamo nemáte a chtěly byste to změnit? Projděte si naše tipy. Najdete mezi nimi příjemné kousky nejen pro sebe, ale i pro celou rodinu. Co se týče konkrétních motivů, záleží jen na vás a vašem rozpoložení. Klasickou variantou, ke které asi nebudete muset nikoho složitě přemlouvat, je tartan na červeném podkladu, můžete jít ale také do zábavnější varianty s motivy stromečků, perníčků nebo populárních sobů.

Nejrychlejší cesta, která vás k roztomilému pyžamu dovede, je momentálně samozřejmě osobní nákup. V případě, že si chcete pyžamo objednat, jednejte rychle a nezapomeňte si ověřit termín dodání (většina e-shopů ho před svátky automaticky uvádí). Některé obchody také nabízejí expres dodání, často do druhého pracovního dne.

Načítám